جدای اینکه n5010 لپتاپ ماست و دوسش داریم اما اصول حرفه ای بیشتر از حنبه احساسات قضیه حکمقرماست شما بودجه خودتون و همینطور خواسته هاتون رو دقیق اعلام کنید شاید گزینه های بهتری از برندهای دیگه داشته باشیم . قرار نیست چون ما n5010 داریم یعنی بهترین لپتاپ دنیاست ...
ببین دوست من بستگی به این داره که شما از گارانتی چه انتظاراتی دارید .. اگر فکر میکنید اینجا مثل خارج هست و شرکتها کاملا مسئولیت پذیر هستند به جرات همینجا اعلام میکنم .. خیر از این خبرها نیست و حتی اگر زرنگ نباشید به راحتی حق شما رو میخورند با هزار بهانه و دلیل الکی .
در این بین اگر ما رو زیگورات تاکید داریم به این دلیله که زیگورات وارد کننده اصلی لپتاپهای دل در ایرانه و حتی همین شرکتهایی که شما نام بردید برای خرید ممکنه پیششون برند .. این شرکت یه تیم متخصص برای تعمیر قطعات داره به همین دلیل نمیاد همون اول به فکر تعویض قطعه از دوبی باشه بلکه در صورت امکان تعمیر میکنه ..
اما همین زیگورات هم بارها شده متاسفانه کاربران در همین پیسی ازش شکایت داشتند و اینجوری نیست که فکر کنید شاهکارند .. کلا گارانتی در ایران یعنی شک و تردید
پس اگر نظر من رو بخواید تو دل به زیگورات فکر کنید بهتره و بعدش دل ایران .. من برای دل به شخصه هیچ کدوم از گارانتیهایی که شما نام بردید رو تایید نمیکنم .. البته این نظر منه و شما باز تحقیق کنید :11: