این ساسان نفهمید sms بیتا که واسش اومده قبلا باز شده و توسط کس دیگری خوانده شده ؟
ساعت رسیدن sms هم جالب بود 00:30
و طبق قانون فیلم های ایرانی تا یه چیزی میره یه چیزی میاد تا ساسان رفت sms اومد
Printable View
این ساسان نفهمید sms بیتا که واسش اومده قبلا باز شده و توسط کس دیگری خوانده شده ؟
سلام
دوستان ببخشید من تازه اولین باره که به این تایپیک سر می زنم
فکر کنم بحث در مورد فاصله ها و فارسی 1 هست درسته
من هیچکدوم رو تا حالا ندیدم
فارسی 1 قشنگتره یا فاصله ها
می تونید کمکم کنین
ممنون می شم
می خوام شروع کنم به سریال دیدن
تازه ساسان شماره ی بیتا رو که داشت که جواب نمی داد لازم بود بیتا آخر sms ش بنویسه بیتا ؟؟؟نقل قول:
همین الان شبکه سه جوهر چی رو اوردن داره حرف میزنه
میگه یک تیم فوق حرفه ای دور هم جمع شدن
بسیار کار قوی و همه راضی هستن
کار خیلی فشرده بود و همین الانم سر فیل برداری بودیم
یک گزارش هم پخش شد از مردم که از 11 نفر 9 نفر گفتن بسیار خوب و عالی بود و از همه چیز راضی بودن
اینه مملکت ما
تازه جوهر چی میگفت تو این سریال بر خلاف گذشته دیگه شخصیت ها سیاه و سفید نیستن بلکه خاکستریننقل قول:
من میخوام بگم پس ساسان و مهران سیاه نیستن؟
ما که هیچ نقطه سفیدی تو شخصیت مهران ندیدیم!
یا حاج رضا کاملا مثبت نیست!؟
اینا که حرف دلشن نیست قبل از مصاحبه بهشون مین بگو راضی هستیمنقل قول:
یک گزارش هم پخش شد از مردم که از 11 نفر 9 نفر گفتن بسیار خوب و عالی بود و از همه چیز راضی بودن
تازه اگه کسی بگه راضی نیستم پخش نمیشه:27:
خير سرتون ميخواين مشكلات جوونا رو بررسي كنين چرا به شعور جوونا توهين كنيد يعني اين سعيد كج و كوله نماينده اي از قشر جوون امروز ماست همونطور كه عمه ي بي عقلش ميگفت ؟؟؟!!
در مورد مصاحبه هاي صدا و سيما ميتونم اينو بگم كه من دو بار با برنامه ي نردبان مصاحبه كردم و از اكثر قواعد مصاحبه ها هم مطلعم ! يه متن بهت ميدن بعد ميگن بخون مثل يه بازيگر اجراش كن ! آخرشم نميفهمي كه فيلم بازي كردي يا مصاحبه كردي !
80 درصد نچسب بودن (یا شدن) این سریال برمیگرده به فیلمنامه ضعیفش...:13: فیلمنامه ای که حتی نیومده نظراتش رو به طور غیر مستقیم بده... متاسفانه سراسر داستان پر شده از مسائلی که یا واقعیت ندارند یا درصد کمی از واقعیتند و شیوه روایت داستان شده مثل شیوه تربیتی مادری که برای تربیت یا حتی ترساندن بچش مسائل غیرواقعی (مثل لولو، گرگ و...) رو مطرح میکنه...:18: اونجا بچه تربیت میشه و از مادرش حساب میبره و غیر واقعیات رو باور میکنه... اما بینندگان این سریال از شانس بد این نویسنده بچه نیسنند...:20:
این مسائل باعث میشه که هیچ جوونی رفتار سعید با بیتا رو باور نکنه... حتی هیچ جوونی دلخوشی های علی صبوری و ریحانه رو باور نکنه... هیچ آدم میانسالی رفتار محسن، لیلا، رضا و یا فرهاد رو باور نکنه... یا حتی هیچ بچه ای که داره بالغ میشه رفتار وحید رو باور نکنه... چرا؟ چون سریال نیومده و یا شاید نخواسته واقعیات یا همه واقعیات رو بگه...:41:
اگه تو سریال بگه گوشت گوسفندی کیلو 4 تومن، ما همه تو این تاپیک به عنوان سوتی یا اشتباه ازش یاد نمی کنیم... میخوام از این جملم نتیجه بگیرم که اگه یه کارکتر هم بیاد رفتاری رو از خودش نشون بده که هیچ آدم زنده یا مرده ای تو این دنیا انجامش نداده و در کل بیشتر کاراش با واقعیته امر همسو نیست، ما مرض نداریم که بیخود ازش انتقاد کنیم...:goatee:
همچنین یه بحث دیگه ای هستش که هیچ آدم بالغی از نصیحت شنیدن خوشش نمیاد... این یه واقعیته... من از آقای قمشه ای تو تی وی شنیدم که حتی سعدی هم که اشعارش سراسر نصیحته، اون نصایح رو در شیرینیه نظم به مردم زمانش عرضه کرده که تلخی نصیحت رو نفهمن...
الان اینجا بدون هیچ دلیله واضحی کارکتر عمو رضا تو یه سکانس از یه قسمت میاد به سعید میگه رابطه پسر دختر بده! یعنی به طور مستقیم داره بیننده رو نصیحت می کنه که ای بیننده ای که از این رابطه ها داری... این کارو نکن...بده!:31:
اما تو سریال همزمان (زیر هشت) رابطه عطا و منیژه که اوایل به صورت عاشقانه بود، الان به نفرت تبدیل شد... این تغییر که توی قسمت های متمادی صورت گرفته، باعث میشه که بدون ذکر علنی این جریان و نصیحت کردن، بیننده از رابطه عطا و منیژه داستان عبرت بگیره...:20:
متاسفانه عوامل این سریال هم به طور کل این نکته رو نادیده گرفتن و حتی عمل مشابه سریالی رو که یک ساعت زودتر از خودشون پخش میشه رو اعمال نکردن و 24 ساعته همدیگه رو دارن نصیحت می کنن و جالبه که در مقاطعی از سریال باید بشینن خودشون رو نصیحت کنن...:27:
یه نتیجه گیری از حرفام بکنم...:5: به نظر من اگر اینجا یه نفر میاد به این سریال انتقاد می کنه، تا هشتاد نود درصد حق داره... چون این سریال طریقه ای رو پیش گرفته که اگه کسی ازش انتقاد نکنه، آدم باید شک کنه!!!:20:
یاعلی:11:
خوب حاجی هم یکسری اشتباهات انجام داد مپبت صفر که نیستنقل قول:
یا حاج رضا کاملا مثبت نیست!؟
آخه خدایی کدوم جوون احمقی با یک دختر دوست میشه بعد از 4 روز میره دنبال 60 میلیون پول که بهش بده ؟؟؟
چرا جوونا رو اینقدر احمق نشون میدید ؟
خب پدر مادر های ما اینا رو میبیننند فکر میکنند ما اینجوری هستیم !
چرا تو فیلماتون همیشه یک آدم مذهبی در مقابل یک آدم غیر مذهبی هست و همیشه اون آدم غیر مذهبیه میشه یزید که پول مردم و میخوره و هزار تا کثافت کاریه دیگه و آخرشم اون آدم مذهبیه معلوم میشه هیچ اشتباهی تو زندگیش نکرده و پیغمبر بوده !!!!
متاسفم واستون با این فیلماتون ...
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
نویسندش احتمالا گوشیش 1100 بوده و از این چیرا نداشته نمیدونسته !!! :27:نقل قول:
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
به این نتیجه رسیدم فیلم های ایرانی فقط و فقط القای ایدئولوژی حکومت هستند ! همین