یه دو هفته ای هست که سر پیدا کردن ماشینا و عکسا از خواب و خوراک افتادیم.... الان اینو رو میکنی رفیق !!!!! :13:نقل قول:
Printable View
یه دو هفته ای هست که سر پیدا کردن ماشینا و عکسا از خواب و خوراک افتادیم.... الان اینو رو میکنی رفیق !!!!! :13:نقل قول:
كيوان جان همين الان پيداش كردم :20:
البته فكر كنم هاواييش كامل نباشه !
و فقط تا الان عكساش رو كامل كرده باشن
ولي ايبيزا كامله
من همین الان بازی رو نصب کردم
خیلی خفنه فقط چند تا سوال:
1-اول بازی شخصیت های زن و مرد هیچ مزیتی نسبت به هم ندارن؟
2-میشه 2 تا پروفایل در آن واحد داشت یا فقط همون یه دونه؟آخه میخوام یه بار دیگه بیام اول بازی شخصیتم رو عوض کنم
3-چه طوری میشه پول در اورد؟(لطفا رمزی یا ترینری پیشنهاد ندهید!)
4-حالت های Sport-Hardcore-All Accistanse چگونه هستند؟میشه یه توضیحی در مورد همشون بدید؟
5-این بازی رو open wortld هم میشه کرد؟
6-این بازی تو کدوم شهر یا کشور هستش؟
ممنون(ببخشید سوالات زیاد شد)
سلام دوست عزيز...
به جمعمون خوش اومديد :10:
1-خير هيچ تفاوتي ندارن
2-بله ميشه
3-از راه حلال ! با بازي جلو بريد ميفهميد راه هاي پول در آوردن توش رو...منوال ترينشم مراحلي هست كه بصورت داستان وار جلو ميره
4-اين حالتها مربوط به سيستمهاي كنترلي ماشين ميشه
كه مثلا كنترل هرزگردي و esp كه تو پيچيدن به كمك مياد و اينها...full asistant يعني همه اين سيستها فعال هستند و ماشين با اين سيستمها كنترل ميشه كه كمتر هرزگردي و سر پيچا با پايداري بهتر ميپيچه بعدش sport كه نصف ميشه اين سيستم ها و hardcore كه كلا همه اين سيستمها خاموش ميشن و ماشين به قولي وحشي ميشه :31:
5-بله بازي كاملا open world هست ... هر جا كه دلتون ميخواد ميتونيد بريد :20:
6-اولين جزيره تو جزيره IBIZA مربوط به كشور اسپانيا و جزيره بعدي كه از طريق فرودگاه ميتونيد به اونجا بريد و حداقل نيازش رسيدنتون به لول 10 هست جزيره معروف و زيباي هاوايي نام دارد كه واقع در آمريكا ميباشد ( اين چقدر كتابي شد :27:)
در آخر هم پيشنهاد ميكنم صفحات قبل رو مطالعه كنيد كه توشون نكات خوبي هستند و اميدوارم كه اوقات خوشي رو سپري كنيد
سلام دوستان باور کنید کچل شدیم :19:
چند بار پرسیده شده که چه سرعتی برای آنلاین بازی کردن مورد نیازه ولی هیچکی نجوابیده !
دوستان با سرویس 128 میشه آنلاین بازی کرد یا نه ؟! که اگه میشه بریم سریال رو بگیریم دیگه ........:46:
واقعا بازی زیبایی هستش اگه هر سیمولاتور ماشین به نظر من بهتره با اینکه اسمش سیمولاتور نیست!نقل قول:
در آخر هم پيشنهاد ميكنم صفحات قبل رو مطالعه كنيد كه توشون نكات خوبي هستند و اميدوارم كه اوقات خوشي رو سپري كنيد
دوستان اگه نمره زیر صفری وجود داشته باشه اونو به این بازی میدم !:31:
بالاخره اين Champion ها هم ختم به خير شد... :12: انصافا کل مسابقات بازي يه طرف... اين مرحله آخر Hawaii Cup 2 هم يه طرف
يه TimeTrailبه تمام معنا لذت بخش... با يه مسير 200 کيلومتري دور جزيره زيباي هاوايي اونم با Bugatti Veyron فوق العاده بود
غير از مسابقه، بصورت Open World هم ميشه بري دور جزيره رو بزني، ولي تو قالب يه مسابقه رسمي کيف ديگه اي داره
مخصوصا اون اوايلش که جاده مستقيم بيشتر داره، داشتم رکورد سرعت ميزدم... سرعت که اومد رو 429 يهو ديدم جاده 90 درجه چرخيد.... تازه وقتی ترمز گرفتم فهمیدم 430 کیلومتر سرعت یعنی چی....
حدود 350 متر خط ترمز کشیدم تا ماشین واستاد... اونم با Braking خفنی که بوگاتی داره
یکی از مسائلی که در مورد بازی مطرحه اینه که سازندگان TDU2 بنای کارشون رو لذت بردن از رانندگیه... به نظر من واقعا تو این زمینه موفق عمل کردن، هر چند ضعفهای جزئی هم داره
قرار دادن یه مسابقه با حدود 198 کیلومتر مسافت و 57 دقیقه زمان کار جالبیه که تو هیچ بازی سبک ریسینگ دیده نشده... از اون جالبتر اینه که زمان و مکان تو مسابقه به طور خیره کننده ای واقعی شبیه سازی شده
یعنی شما واقعا 198 کیلومتر رانندگی میکنید و اگر سرعت ماشینتون به طور متوسط 200 کیلومتر باشه 1 ساعت واقعی طول میکشه تا به خط پایان برسید
حیف که بازی داره تموم میشه.... تو فکر اینم که بعد از به پایان رسوندن خورده کاریها یه بار دیگه از اول شروع کنم... اما اینبار آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كيوان باهات موافقم...
آخرين مرحله hawaii cup 2 واقعا جالب بود...
از اونجايي كه هاوايي همه نوع جاده اي داره !
تو اين مرحله فقط جاده آفرودش استفاده نشد اونم به خاطر نوع ماشين بوده وگرنه از كفي چند كيلومتري تا پر پيچ و خم كوهستاني تو اين مرحله بود
البته من با ويرون نرفتم :20:
اون زمانهايي كه به Hawaii cup ها رسيدم با آستون ONE-77 خيلي حال كردم مخصوصا هندلينگش
پس با اون اين مراحل رو رفتم و با سرعتهاي بالاي 300 هم تو پيچ ميرفتم
در آخر هم كار خوبيه آنلاين بازي كردن و لذت جالبي داره و هر كسي كه ميتونه به نظرم بگيره و استفاده كنه
كازينو هم كه جاي خود دارد واقعا...ميشيني پاش ميبيني 3 ساعته داري پوكر بازي ميكني و اصلا نفهميدي زمان گذشت
آقا تو این هاوایی چرا بارون نمیاد.... دو تا از Photo ها مونده، لنگ یه چیکه بارونیم :13:
موندوم با این کمبود بارندگی، چجوری این جزیره انقدر سرسبزه !!!؟