محتوای مخفی: شما که تموم نکردی نخون
Printable View
محتوای مخفی: شما که تموم نکردی نخون
سلام خدمت دوستان
من امروز که بازیو گرفتمو نصب کردم . ولی بازی من وقتی بالا میاد اون پیش نمایشا صدا داره ولی وقتی میرم تو بازی اصلا صدا نداره . اگه ممکنه یه راهنمایی کنید . . .
شما هم مشکل من رو داری ، یکبار DirectX رو دوباره نصب کن و سیستم رو Restart کن یه دعایی چیزی هم بزن تنگش ایشالا درست میشه !!نقل قول:
سلام خدمت دوستان
من امروز که بازیو گرفتمو نصب کردم . ولی بازی من وقتی بالا میاد اون پیش نمایشا صدا داره ولی وقتی میرم تو بازی اصلا صدا نداره . اگه ممکنه یه راهنمایی کنید . . .
دقیقا!نقل قول:
به نظر من اگه تو خوشبینانه ترین حالت این بازی رو با MW برابر در نظر بگیریم حداقل موسیقی و شخصیتاش جلوی MW کم میارن!
سلام دوستان من رفتم نسخه ي روسي بازي كال اف ديوتي بلك اوپس رو خريدم ولي اجرا نميشه - تمام فايل هاي داخل فولدر پتچ هم نصب كردم ولي فايده اي نداشت.
دوستان راهنمايي كنيد بايد چيكار كنم ؟
+نقل قول:
دوست عزیز شما بازیو روی xp sp3 نصب کن و اگه adsl داری مودمتو خاموش کن، این روش جواب میده، من اولش روی سون نصب کردم و مودمم هم روشن بود، واقعاً غیر قابل بازی بود، ولی رفتم روی xp sp3 نصب کردم درسته درست شد،خیلی روون اجرا میشه، شما این روش رو امتحان کردید؟
یک نصیحت دوستانه:آمار اجرای بدون مشکل اکثر بازیها روی ویندوز sp3 از همه بالاتر بوده و من خودم به شخصه تا بحال امکان نداشته بازی رو این ویندوز به مشکل برخورد کنم...البته اینم بگم ویندوز واسه اجرای بازی یکی از چند نکته ای هست که باید بهش توجه بشه.اینکه بازی رو از جایی بگیریم که مطمئن هست و توان سخت افزار سیستمتون چی باشه واسه اجرای بازی هم خیلی مهمه...
سلام بر دوستداران کال اف دیوتی
آقا ما سالی 2 مرتبه این دوروبرا پیدامون میشه
یکی زمان ریلیز پرنس یکی هم این بازی
میخوام برم بازی رو بخرم
کدوم نسخه اش بی مشکله ؟
یوی استیم؟ یا روسی یا نسخه های دیگه؟
فقط زود جواب بدین
راستی این نسخه اش هم سگ داره ؟:31::31:
با اپدیت کارت گرافیکی هم متاسفانه درست نشد ):نقل قول:
سلام
شما هم مثل من بازیتون لگ داره ؟
گرافیکمم gts250 هست
کسی راهی بلده ؟
حرفت رو قبول دارم، سیستم من بد نیست، گرافیکش ati 4890 هستش، هیچ بازی ای نبوده تا الان که نتونم خیلی خوب اجراش کنم، ولی ویندوز سون مثل اینکه یه ذره مشکل داره هنوز، مثلاً بازیه fall out:new vegas نصبش کردم ولی روی ویندوز 7 کند اجرا میشد!!!:13: ولی روی xp sp3 خیلی عالی اجرا میشد.:20: به همه ی دوستانی که با این بازی مشکل دارن توصیه میکنم که یه بار هم روی xp sp3 امتحانش کنن و مودمشونم خاموش بفرمایند! راستی ویندوز 8 هم تو راهه ایشالا cod 8 رو روی ویندوز 8 بازی میکنیم! :31:نقل قول: