این خیابانی انقد حرف بی ربط به بازی میزنه که حال آدم بهم میخوره !
Printable View
این خیابانی انقد حرف بی ربط به بازی میزنه که حال آدم بهم میخوره !
من نميدونم چرا همه ميگن اون ضربه آزاد غير مستقيم شماره 9 كره كه در نيمه اول زده شد صحنه حساس و بسيار خطرناكي بود؟
مگه ضربه آزاد غير مستقيم نبود؟ رحمتي اگر توپو نميگرفت و مستقيم گل ميشد قبول نبود.
نكته رو حال كردين؟:5:
تبریک میگم صعود ایران به مرحله بعد رو
اداره کردن بازی بچه ها واقعا عالی هست اما باز هم دفاع ضعیف نشون داد
به بازی آوردن محمد نوری هم کار اشتباهی بود اصلا خوب بازی نکرد
خوب عقیلی هم که کادو تولدش رو گرفت و بهترین بازیکن میدان شد و یه گالاکسی برد خونه:دی
دوستانی که به گزینه یک رای داده بودن نظرشون درست در نیمد ببینیم در دور بعدی چه خواهد شد
البته بعد از پایان بازی های گروهی نظرسنجی رو خواهم بست
با اینکه خوب بازی نکردیم اما بردیم امیدوارم مقابل تیم های بزرگتر بهتر بازی کنیم.
تبریککککککککک
اول از همه چیز تبریییییییییییییک.
چند تا نکته رو میخوام بگم اما قبل اون چند تا نکته رو راجع به خودم بگم. من نه طرفدار پرسپولیس هستم نه استقلال. من طرفدار ملوان هستم و بس. ما اینجا طرفدار تیم دیگه ای نداریم. تیم اول هممون ملوان هست. فقط یه تیم دیگه هست که این خاصیت رو داره و اون هم نفت آبادان هست. اینها رو گفتم تا قضیه مشخص بشه. ولی تمام نکاتی که از این به بعد راجع به بازی میگم خالی از هرگونهه تعصبی هست:
1. تو بازی اول از اینکه پژمان نوری نبود و آندرانیک بازی میکرد خیلی تعجب کردم و اینکه آندرانیک نیمه اول خوب نبود و فقط تخریب میکرد و بازیسازی نداشت. نیمه دوم ولی اومد جلو و خوب کار کرد. الان که دیدم پژمان نوری بازی میکنه، میدونشستم که یک هافبک دونده دیگه خواهیم داشت که بعد از انجام دادن وظایف دفاعیش، میل زیادی به حجوم خواهد داشت.
2. خسرو حیدری خیلی ضعیف بود. چه در مدتی که جلو بازی میکرد که واقعاً بد بود و چه در زمانی که اومد عقب و دفاع موند. 10 بار فقط سر خرد.
3. رضایی تو همون دقایق اندک که اومد داخل تاثیرش رو گذاشت. این روحیه رهبری که داره واقعاً خوبه. اینکه به بقیه میگه چه کار کنن. اون اواخر که گوشه زمین بودن همه دیدیم که به همه داشت میگفت چه کار کنن.
4. هر روز احترامم برای کره شمالی بیشتر میشه. تیم سخت کوش. با اون وضع جهنمی مملکتشون . و کاملاً جوانمردانه بازی میکنن. فکرشو بکنید که عرب بازی در میاوردن پدر تیممون در میومد.
5. قطبی داره کاملاً منطقی و از روی حساب و کتاب تعویض میکنه. نقش دستیار هاش رو نباید فراموش کرد.
6. امیدوارم انصاریفر مصدومیتش جدی نباشه. من خودم دقیقاً به همین صورت (اما خیلی خیلی شدیدتر) مصدوم شدم که ههنوز بعد از 3 سال گاهی دچار درد شدید میشم.
7. هیچ وقت تصاویر پایان بازی بهم اینقدر مزه نداده بود. من با انتخاب شدن عقیلی به عنوان بهترین بازیکن موافق نیستم.
فوتبال 90 دقیقه ست ، بازی تموم نشده
جواد:فوتبال تموم نشده !:دی
منم تبریک میگم :40:
تبریک می گم
گل کریم منو یاد گل های تیری انری انداخت:31:
منم تبریک میگم
ولی ... با این دفاع تو یک چهارم به مشکل میخوریم .هم توی این باز ی و هم توی بازی قبلی خیلی دفاع بدی داشتیم
و با هر حرکت حریف ما بد به مشکل می خوردیم.
اخه یکی نیست به این خیابانی بگه بابا بازیتو مث ادم گزارش کن جنگ ایران و توران شاهنامه رو که نمیخوای گزارش کنی
بدتر از همه اونجایی که گفت" شما هم تو خونه هاتون هورا بکشید " مرد حسابی تو چه فکری در مورد ما کردی!
داوری تقریبا خوب بود و مشکل انچنانی نداشت هر چند چند تا مشکل ریز داشت.
داور راه به راه سوت ميزد اعصاب همه رو به هم ريخت يه گل سالممونو هم نگرفت خدا لعنتش كنه.نقل قول:
آره!! دقیقا! هی من با خودم میگم این مدل گلا رو کی خیلی می زد!؟!؟!:31:نقل قول: