من که گفتم همیشگی نیست. دلتونو خوش نکنین پارس هر وقت حال داد حال کنید هر وقتم نداد باید بیخیال شید !
Printable View
من که گفتم همیشگی نیست. دلتونو خوش نکنین پارس هر وقت حال داد حال کنید هر وقتم نداد باید بیخیال شید !
کدوم شهرستانی؟ چند گرفتی نامحدود؟نقل قول:
در این که ظلم بیحد بشما میشه البته شکی نیست شکایت هم بکنی حقته از اکسیر بپرس تا راهنماییت کنه به کمتر از 120 رضایت نده:31:
حداکثر سرعت دانلود 128 ، فوقش 15 کیلوبایت هستش. چیو باید شکایت کنه؟! همینم که دادن بهش زیاده! :27:نقل قول:
این حال ندادنش همیشه گی هست یا موقتیه :31: ؟نقل قول:
من بوشهر هستم 128 محدود به 2 رو 15900 می گرفتم تا یه چند وقت پیش همین توری رفتم دفتر مرکزیش تو بوشهر گفتم سرویس جدید چی دارین نامحدود باشه اونم گفت 128 داریم 21500 :27:نقل قول:
به دوستانه پارس انلاینی هم نصحیت می کنم به این پنل اینترنتی که تمدید قرارداد می کنید اطمینان نکنید که مثل من 1 سال پول الکی ندید برید دفتر مرکزی پارس انلاین تو شهرتون یه سوال راجع به قیمت ها بگیرین که کلی تفاوت داره
والا بنده بی تقصیرم و فقط نظر مشترکی مثل اکسیر رو منتقل کردم.نقل قول:
سرعت منم کم شده بیشتر از 50 نمیره دیگه:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو با تست های قبلیم مقایسه کنید
:44:
من نمیدونم اکسیر چکارت کرده !! که هی میخوای اراجیف خودتو به اون نسبت بدی بچه صحابه !!نقل قول:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
ممکنه خیلی طولانی بشه ! کلا هر چی حال بهتون داه شده+سودش+دیرکردش+هزینه های شرکت و غیره ازتون پس گرفته میشه :31: !نقل قول:
کسی از شیراز هست که منو راهنمایی کنه؟
میخواهم ببینم پارس آنلاین تو شیراز پطوره؟
[SIZE="5"]کسی تو شیراز پارس آنلاین داره؟
میخواستم بدونم قطعی و سرعتش چه جوریه؟