سلام دوستان ظاهرا wimax با gprs با هم از نظر فنی فرقی ندارند:
برای تهیه وایمکس:
باید یه چیزی حدود 200000 تومن بابت مودم هزینه کنی
به کاربران عادی که بیش از 128 نمی دن یعنی تو بهترین حالت سرعت دانلود 16 کیلوبایت برثانیست.
برای همین 128 توی تعرفه های مبین نت که دیدم باید ماهی بیست هزار تومن بدی با حجم 5Gb
ظاهرا اکثر مودم ها outdoor هستن یعنی فقط جایی که نصب کردی می تونی ازش استفاده کنی . و در هر حالت تو ماشینت یا خونه ی دیگران خبری از اینترنت نیست
حالا تمام مشکلاتیم که دوستان در رابطه با این wimax های تازه به دوران رسیده ذکر کردن بماند.
حالا gprs ایرانسل:
هیچ هزینه ای بابت مودم نمی دی
اگه گوشیت edge داشته باشه به راحتی تو خونه سرعت دانلودی بین 15 تا 30 کیلو بایتو دارم (خودم تا 24 کیلو بایت بر ثانیه رو تجربه کردم)
مشکلات قطعی و کم شدن سیگنال هم تو خونه خیلی کم وجود داره( برای من که اصلا وجود نداشت)
با فعال کردن یه طرح نامحدود یه ماهه می تونین یه ما نامحدود کار کنین با قیمت 10000
سیم کارتو همه جا با خودتون دارین و می تونین تو ماشین یا خونه ی یه شخص دیگه با گوشیتون کانکت شین وبگردی کنین
یه مشکل وجود داره:(اینکه دوستان می گن اگه گوشی رو وصل کنی به کامپیوتر کانکت شی ممکنه به گوشی صدمه وارد شه . من دوتا راه برای حل این مشکل میدونم:
1 استفاده از دانگل (باقیمت حدودا 70000)
2 استفاده از بلوتوث برای وصل کردن گوشی به کامپیوتر که دیگه هیچ اسیبی به گوشیتون نمی رسه
حالا با توجه به مقایسه ی بالا من نمی دونم چه دلیلی وجود داره که من برمک وایمکس بگیرم ؟؟؟؟؟؟