یه راه حل ساده هست همون کاری که من کردم شما هم عمونو انجام بده با یه مودم دیگه تست کن.
Printable View
یه راه حل ساده هست همون کاری که من کردم شما هم عمونو انجام بده با یه مودم دیگه تست کن.
mary عزيز ما مشكل تو رو درك مي كنيم ولي حق با كينگ عزيز هست تاپيك از راستا و هدف خودش منحرف ميشه . اين تاپيك هدفش بحث و بررسي سرويس مخابراته نه كانفيگ كردن مودم. البته آقاي ارورر و ساير دوستان مي تونن شما رو در تاپيك تنظيم مودم راهنمايي كنن يا مي توني بهشون شماره تلفنت رو بدي تلفني فكر كنم بهتر به نتيجه برسي. از همكاري دوستان پيشاپيش تشكر مي كنم.نقل قول:
میگم بچه ها کسی از مرکز بهشتی اطلاعی نداره؟! پورت آزارد دارن؟ آیا برای این مرکز شاتل خوبه؟! اگه سرویس دهنده دیگری هست که پشتیبانی میکنه و بهتر هست لطفا مرا راهنمایی کنید! مخصوصا از خود دوستانی که همین مرکز هستند.
با تشکر فراوان.
دوستنا من مشکل در ساخت کانکشن دارم
بر روی ویندو ز هفت
مراحل ساخت کانکشنرو می رم در انتها ارور 672 رومیگیره
البته به مخابرات که زنگ زدم گفت ما داریم ادرس مک کتشبکت رو میبینیم
ایاامکان داره مشکل از ویندوزباشه
ممنون میشم سریع جواببید
دوستان به نظر شما علت قطع و وصل زیاد چیه؟
قبلا اینجوری نبود
دوست عزيزنقل قول:
من كه بهت گفتم من الان 4 - 5 ماهه منتظر درست شدن مركز بهشتي هستم.:42: ميگن تصميم گرفتيم فعلا سرويس ارائه نديم.:45: مي گم چرا ؟ به چه علت ؟ جواب درست و حسابي و قانعه كننده اي ندادن.:41:
البته همونطور كه قبلا گفتم تصميم دارن تو اسفند ماه سرويس ارائه بدن:18: حالا چندم نمي دونم!؟:13: خود مخابرات كه وضعيتش مشخصه فعلا كه سرويس ارائه نمي ده حالا چه پورت آزاد داشته باشه چه نداشته باشه.
اما شركت ها معمولا براي اين مركز پورت خالي ندارن چون خودت بهتر مي دوني منطقه تحت پوشش اين مركز تمام تجاري هستن و جزء مناطق پر تقاضاست. :3:
شاتل كه به درد نمي خوره تو انجمن ليست تاپيك ها رو ببين ، تاپيكي براي جمع آوري شكايت عليه شاتل ايجاد شده.:33: تمام شركت ها تو اين مركز قابل استفاده ان:8: منتها اول بايد مطمئن بشي اصلا مخابرات مدرك ADSL قبول مي كنه يا نه؟ :27: يعني وقتي مي ري به يه شركت درخواست سرويس مي دي و مدارك ( كپي شناسنامه يا كارت ملي صاحب خط + آخرين قبض تلفن پرداخت شده ) رو به شركت تحويل مي دي اون شركت اين مدارك رو براي تائيد و رانژه كردن خط مي ده به مركز مخابراتي مربوطه.:worried: خوب مسلما اگر مركز مخابراتي مدراك رو قبول نكنه كه نمي شه سرويس رو استفاده كرد شركت بر مي گرده مي گه مركز مخابراتي شما مشكل داره و مدرك قبول نمي كنه.:41:
شما يه كار بكنين شماره تلفن امور مشتركين مركز مخابراتي بهشتي به شماره 88409494 تماس بگيرين ازش سوال بكنين:
1- مركز ما كي سرويس ارائه مي ده؟ منظور خود مركز مخابراتي به صورت مستقيم.
2- آيا از طريق شركت اقدام كنم شما مدارك ADSL رو قبول مي كنين؟ يعني مركز مشكلي نداره؟
در هر صورت اگر زنگ زدين و جواب سوالات بالا رو گرفتين و يا از طريق شركت اقدام كردين و موفق به گرفتن سرويس ADSL شدين حتما حتما حتما حتما حتما به من هم يه ندا بدين تو اين تاپيك يا به صورت پيغام خصوصي من هم مثل شما منتظرم ببينم كي از اين وضع نابسامان خلاص مي شم موفق باشي دوست عزيز هم محله :10:
به گفته مديرعامل شركت مخابرات استان تهران ظرفيت فعلي ايجاد شده در حوزه اينترنت پرسرعت در استان تهران شامل 100 هزار پورت ميشود كه در عمده مناطق تهران نصب و راهاندازي شده است.
محمد روحاللهي در گفتوگو با خبرنگار فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه در حال حاضر ساكنان منطقه دو مخابراتي يعني شماره تلفنهاي كه با پيش شماره 2 آغاز ميشود، ميتوانند به صورت مراجعه به مراكز مخابراتي و يا غيرحضوري براي دريافت ADSL - اينترنت پرسرعت - اقدام كنند، ابراز اميدواري كرد: تا پايان سال عمده مناطق آماده ارائه اينترنت پرسرعت به متقاضيان باشند.
وي افزود: در برخي مناطق ديگر نيز ارائه ADSL به صورت آزمايشي و به افرادي خاص شامل دانشجويان، اساتيد دانشگاهي و... آغاز شده است، اما از آنجا كه خدمات پس از فروش لازم است بعد از تهيه اين امكان در تمام مناطق شهر تهران ارائه اينترنت پرسرعت در سطح عمومي آغاز ميشود.
روحاللهي در بيان چگونگي دريافت ADSL از سوي متقاضيان گفت: متقاضيان ميتوانند با يك بار مراجعه و دريافت نام كاربري و كلمه عبور علاوه بر دريافت ADSL ديگر خدمات مخابراتي را به صورت الكترونيكي دريافت كنند. بعد از اين حداكثر در 72 ساعت اينترنت پرسرعت نصب ميشود.
وي با اعلام اينكه ارائه ADSL در منطقه 8 بهزودي انجام خواهد شد و در كرج نيز بستر فني و تجهيزات مورد نياز آماده است و فقط بايد پروسه اداري آن طي شود، خاطر نشان كرد: تاكنون هيچ مشكل فني در اين حوزه وجود نداشته است.
به گفته او خدمات پس از فروش از منزل تا شركت مخابرات به صورت رايگان انجام ميشود اما در داخل شركت يا منزل خدمات توسط شركتهاي همكار ما انجام شده و هزينه آن دريافت ميشود.
او يادآور شد: كل ظرفيت اينترنت پرسرعتي كه از سوي شركت مخابرات استان تهران ارائه ميشود يك ميليون پورت است. البته كشش بازار بيش از اين است. شركت مخابرات تهران در اين حوزه سقف خاصي ندارد و مطابق با قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خدمترساني خواهد كرد.
روحاللهي در پاسخ به اين پرسش كه آيا با ورود وايمكس، ASDSL بازار خود را از دست ميدهد؟ گفت: هر فنآوري كارايي بهينه و بازار خاص خود را دارد و در كشورهاي پيشرفته جهان وايمكس و ADSL در كنار هم ارائه ميشود.
او ادامه داد: هر چند نميتوان منكر شد كه وايمكس بخشي از بازار ADSL را تحت تاثير قرار ميدهد؛ اما ميتوان به اين اميدوار بود كه عرضه اين نوع از اينترنت پرسرعت در كنار هم و رقابتي كردن بازار، روي قيمت تاثير بگذارد كه به طور قطع به نفع مشتري است.
مدير عامل شركت مخابرات استان تهران در پايان خاطر نشان كرد: از آنجايي كه ارائه وايمكس از سوي شركتهاي خصوصي انجام ميشود، شركت مخابرات ايران نميتواند به اين عرصه وارد شود و بايد منتظر سياستهاي جديد در اين باره بود.
طبق اعلام شركت ارتباطات زيرساخت ظرفيت پهناي باند اينترنت كشورمان به 137 لينك STM1 افزايش يافت.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسن كريمي - مديركل مهندسي عمليات و هماهنگي شبكه ديتا - با اعلام اين مطلب، اظهار كرد: طي سال جاري ظرفيت اينترنت كشور با 64 لينك STM1 افزايش، از 73 لينك STM1 به 137 لينك STM1 افزايش يافت كه اين رقم حدود 88 درصد رشد را در مقايسه با ابتداي سال 88 نشان ميدهد.
وي در ادامه توضيح داد: اين ظرفيت از مسيرهاي شمال، غرب و جنوب كشورمان تأمين ميشود.
شركت مخابرات استان تهران 88/12/5
پست اول همين تاپيك قسمت كليه نكات مهم و تنظيمات لازم براي استفاده از سرويس ADSL مخابرات مورد 4 رو ملاحظه كنيد.نقل قول:
هیچی، فقط میخواستم بگم پشتیبانی شدیدا ضعیفه :41: