با سلام خدمت دوستان
يك سوال از ديفرانسيل: (مفهوم همگرايي در سري چيه؟) ممنون ميشم اگه كسي برام توضيح بده
:46:
با سلام خدمت دوستان
يك سوال از ديفرانسيل: (مفهوم همگرايي در سري چيه؟) ممنون ميشم اگه كسي برام توضيح بده
:46:
فکر میکنم که این باشه: یعنی وقتی همه ی جمله های سری رو با هم جمع کنیم به یه عدد خاص خیلی نزدیک میشه که همون حدهنقل قول:
وقتی جملات دنباله به سمت عدد خاصی میل کند می گوییم دنباله به آن عدد همگراست:20:نقل قول:
دوستان سلام.یه سوال از مجموعه ها داشتم.(البته به هم تابع ربط داره)خیلی ساده س ولی من هرچی فکر می کنم یادم نمیاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- این دو تا مجموعه چه فرقی با هم دارند؟ کدومشون به برد و کدومشون به دامنه تابع اشاره داره؟
نه عزیز ... اون همگرایی در دنباله هاست. اینجا همگرایی در سری رو سوال کردن دوستمون :46:نقل قول:
همگرایی در سری یعنی که سری مورد نظر جواب داشته باشه. چون طبق تعریف سری مجموع بی نهایت جمله از یک دنباله هست. اگه این بی نهایت جمله جمعشون بشه یه عدد خاص میگیم سری مورد نظر همگراست به اون عدد .نقل قول:
شرط همگرایی سری هم فکر کنم اینه که خود دنباله مورد نظر همگرا به صفر باشه. یعنی جملات دنباله به صفر نزدیک بشن. ولی جواب سری چیز دیگه ایه. سری در واقع جمع جملات این دنباله هست. تا n بینهایت.
امیدوارم توضیح کافی بوده باشه. :10:
شرط لازم برای همگرایی سری اینه که دنباله عمومیش همگرا به صفر باشه اما کافی نبست. مقلا سری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با وجودی که دنباله اش همگرا به صفر است، واگراستنقل قول:
شما درست می گیدنقل قول:
من داشتم دنباله می خوندم،وسطاش یه سری زدم به p30 خلاصه اشتباه شد:31:
رفیقم معدل دیپلمش زیر 10 بود و مجبور شد بره شبانه و سر کلاس هم نمیره .
به نظرتون برای درس های ریاضی - فیزیک -شیمی چه کتابی بخره بخونه تا قبول بشه؟
راستی امسال کدوم درس ها نهایی هست؟
البته خودمم سال قبل این کار رو کردم ولی با بد بختی قبول شدم
جوری که وقت ثبت نام تموم شده بود (ثبت نام می کردن ولی واحد های .........میدادن)
بله ... این دقیقتره... :46:نقل قول:
کتاب به نظر من مبتکران و قلم چی مفیدترین ها هستن.نقل قول:
طبیعیه :31: ... مواظب باش موقع امتحان و تست و ... اشتباه نکنی. چون معمولا بچه ها اشتباه میکنن. این دو شبیه همه .نقل قول:
مجموعه b به دامنه اشاره داره اگه اونو به فارسی بخونیم این میشه x به طوری که .... یعنی داره درباره xها توضیح میده که منظور دامنه است در مقابل مجموعه a درباره ضابطه تابع یا همون yها و یا در نهایت همون برد تابع توضیح میدهنقل قول: