دوستان عنوان تاپیک رو دقت کنید ;)
بحث های سخت افزاری انجمن جدا داره
Printable View
دوستان عنوان تاپیک رو دقت کنید ;)
بحث های سخت افزاری انجمن جدا داره
سلام
یه مشکل
ما بازی رو ریختیم رفتیم تو بازی همه چیز خوب بود که یهو don"t send اینا داد بستیم دوباره رفتیم تو بازی باز تا یه جایی رفتیم دباره انداخت بیرون بعد اعصابمون داغون شد کلان گفتم بی خیال امروز گفتم برم دوباره بزنیم دیدم اصلان تو بازی نمیره
erore کد میده یه ارور تو یه پنجره کوچیک
کسی نمیدونه مشکل چیه
کمک کنه ثواب داره به خدا
assasins که بازی نشد کنیم با اون کرکش لااقل این رو از دست ندم
خدا لعنت کنه این ubisoft رو با این طرح دادناش
آرش جان سیستمت چیه؟اروری که میده چیه؟اگه میگه رمت یا سی پی یوت پایینه گزینه yes رو بزن و میره توی بازی.اگر ارور دیگه ای میده که متن خطا رو بنویسید تا بنده یا دوستان راهنمایی کنم.
بازی خیلی زیبایی بود.حیف که مدتش گیم پلی کم بود.یه شب تا صبح تموم شد.اگر کسی آنلاین بازی میکنه اینجا قرار بزارید.من هر وقت رفتم هیچ کسی رو پیدا نکرد.کرک مولتی مطمئنید سالمه؟البته فکر میکنم یکی از دوستان قبلاً مولتی بازی کرده.فقط روی makingmatch گیر میکنه.یعنی حدود 10 دقیقه گذاشتم چیزی پیا نکرد.در اصل هیچ سند و ریسیوی هم نداشتم.
پایدار باشید
عِطری
راهش رو یدا کردم. باید کارت شبکه سیستم رو از حالت Disable بذاری رو Enable تا اجرا بشه .نقل قول:
دوستان من به شدت پایه آنلاین بازی کردنم
لطفا برای من pm بدین
amirpers جان اتفاقاً یکی از دوستان زنگ زد و همین رو پرسید و بنده هم همین پاسخ رو دادم.بعد متوجه شدم مشکل از بازی ایشون هست.در اصل اینکار برخی اوقات جواب داده اما در برخی مواقع خیر.
پایدار باشید
عِطری
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
amirpers جان اتفاقاً یکی از دوستان زنگ زد و همین رو پرسید و بنده هم همین پاسخ رو دادم.بعد متوجه شدم مشکل از بازی ایشون هست.در اصل اینکار برخی اوقات جواب داده اما در برخی مواقع خیر.
پایدار باشید
عِطری
چند تا مرحله بود؟:20:نقل قول:
متاسفم برا Splinter Cell.:41:واقعا این بود بازی که این همه مدت بوق تو کرنا کرده بودن بخاطرش ؟ !!!
من تمام نسخه های قبلی رو بازی کردم و جدا لذت بردم,Chaos Theory حتی خود Double Agent قابل ستایش بود ولی این نسخه واقعا ناامیدکننده است.ترجیح میدم Chaos Theory رو از اول بازی کنم ولی دست به Conviction نزنم.
همون 6.5 گیم اسپات براش کافیه :13:
داداش اگه ویندوزت 7 هست,عوضش کن SP3 بزن مشکلات حل میشه .نقل قول:
هر کسی یه نظری داره . من که واقعا خوشم اومد از بازی . بیشتر به واقعیت نزدیکه . همین هم دلیل بر این شد که just cause 2 رو که خیلی بازی خوبی بود کنار بزارم . چون اصلا بازیش سختی نداشت و از نظر جون تامین بودی . ( البته بازم میگم این نظر منه )
دوستان من فقط یه مشکل دارم : بعضی وقتها که دموی اول مرحله میاد چند ثانیه اول صدا قطع و وصل میشه و با فیلم ناهماهنگه . بعد از 10 ثانیه یا درست میشه یا ارور صفحه آبی میده . مجبورم تمام دموها رو اسکیپ بزنم . راهنمایی کنید ممنون میشم