:دی خب ما که حفظ نیستیم. روی یک کاغذ اسم گلشو بنویس ، بعدش بیا این جا بگو تا بگم کجا هست.
Printable View
:دی خب ما که حفظ نیستیم. روی یک کاغذ اسم گلشو بنویس ، بعدش بیا این جا بگو تا بگم کجا هست.
محتوای مخفی: بازیو لو ندید خواهشا
به گمونم اومدن این بازی واسه pc غیر ممکنه درسته؟:41:
اگه بازی خورید برید کنسول بگیرید خلاص من از صفحه اول تا الان بیشتر از 25 بار دیدم که میگن اقا واسه pc اومده ؟؟؟داداش پیسی وسیله بازی نیس البته نظر شخصی منهنقل قول:
در ضمن یه چیزه جالب از بازی تو شهره black water تو قبرستون یه نفر تاریخ مرگش 1969 بود فک کنم از اینده مرده بوده:18:چی گفتم؟؟؟:31:
دیگه الان امکانش صفره.نقل قول:
اشتباه کردی حتما :دینقل قول:
فک کنم دیگه باید برم یه x box بخرم فایده نداره:13:
دقیقانقل قول:
منم بخاطر همین بازی 360 خریدم:20:
من هرچی دنبال تاپیک این بازی میگشتم پیدا نمیکردم:دی نمیدونم چرا! تا اینکه امروز صبح دیدم
خیلی بازی باحالی هست، حال میکنم باهاش، کنترل روون و راحت، باگ خیلی کم ( یکم تو سوارکاری) داستان خوب. همه چی عالیه در کل.
الان هم تو شهر مکزیک هستم، فکر کنم یکم دیگه بازی کنم، ماموریتم تو اینجا تموم بشه.
راستی، به نظر شما شات گان ارزش خریدن داره؟ بدرد میخوره؟ هیچی این پیستول نیمه اتوماتیک نمیشه!
آره به درد میخوره با یه تیر طرفو ناکار میکنی
مشخصه بازی توپیه. یک نفر هم پیدا نشده که بازی تجربه ی بدی براش بوده باشه.نقل قول:
باگ سوار کاری هم که توی هر بازی ای هست. کلا سختش خیلی سخته!!!
نه... توی مکزیک بازی تموم نمیشه. بر می گردی black water ***************** ( اسپویلر :دی )
شات گان هم بخر. اینقدرا که گرون نیست. نخری هم بعدا پیدا می کنی.
این پیستول هم راه دور رو خوب نمیزنه. ولی اگه دقیقا منظورت اونی هست که پشتش یک موتور کوچیک داره ، آره اسلحه ی خوبیه.