واسه pc هست؟
Printable View
واسه pc هست؟
سلام؛نقل قول:
اینو من چند صفحه قبل گذاشته بودم ولی به هر حال خیلی ممنون.
اینم قسمت سوم و آخر اون مقاله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود به صورت PDF:
کد:http://www.4shared.com/file/126696315/777e2333/FIFA_10_Virtual_Pro_FA_With_Translate_Part_3.html
:11:
به نظرم به کار بردن عبارت Next-Gen یا نسل بعدی برای کنسول های فعلی ( Xbox360 و PS3 ) درست نیست. چرا که از زمان به بازار آمدن کنسول های فعلی چیزی حدود 3 سال میگذره. یعنی 3 ساله که ما در نسل هفتم یا آخرین نسل کنسول ها قرار داریم. 3 سال زمان مناسبیه تا next-gen تبدیل به Current-Gen بشه.
پس بهتره به فیفای کنسول های نسل حاضر بگیم Current-Gen و به فیفای PC و PS2 بگیم Old-Gen یا Recent-Gen یا نسل قبلی.
سلام؛نقل قول:
اونی رو که جناب Krauser گذاشتن خیر مال کنسول هست.
براا تمام پلتفورم ها تو 20 اکتبر منتشر میشه!!نقل قول:
کی فیفا10 تاریخ دقیق بدین
سلام؛نقل قول:
دیگه وقتی همه سایتا و همه افراد میگن نکست خوب ما هم میگیم نکست، در ضمن PC دیگه اینقدر قراضه نشده که بهش بگیم نسل قبلی.
چرا کله شق هایی مثل EA Sport بد جوری سر جنگ با PC دارن. من که از این مسئله حالم در حال به هم خوردن هست. دقیقا اون دوستمون خوب اشاره کرد فیفای PC نسلش Old Gen هست. این چه وضعشه طرف میاد کریسیس 2 رو واسه PC با این کیفیت واسه PC میده و مهر تائید روی برتری PC به کنسول می زنه این EA Sports هم خجالت نمی کشه مردم رو خر خطاب می کنه. حناش دیگه رنگی نداره دیگه الان همه می دونن چرا فیفا واسه PC به کیفیت کنسول ها نیستنقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛نقل قول:
آخه من باورم نمیشه که فقط 10% از سیستم های جهان بتونن فیفا نکست رو روی PC اجرا کنن. اصلا EA می تونه برای PC دو نسخه بده، یه نسخه مثل 09 باشه و یه نسخه هم نکست، اون موقع EA می تونه با sponsering و گفتن این که بازیشون رو این مدل بهتر اجرا میشه پول زیادی رو کسب کنه، چون دوستداران فیفا دوست ندارن نسخه های قدیمی رو بازی کنن و سیستم های جدیدی رو می خرن، و این جوری EA می تونه هم فروش خوبی برا PC داشته باشه و هم از Sponsering پولی به جیب بزنه. به نظر شما بهتر نیست؟
حالا ما از کجا این ویدیو را ببینید از این Youtube1 این ویدیو را ندارید آدرسشو!نقل قول:
البته سال بعد Didd خودش روی موتور جدیدی برای نسخه PC کار خواهد کرد!باید دید اونومق چطور خواهد بود!
راستی مسعود جان گرافیک بازی چطور بود؟تماشاگرا و آیا عکاسی و گارد امنیتی دیده میشه تو بازی
با سلامنقل قول:
دوستان گرامی من قبل از اینکه حرفم و بزنم بگم من یک گیمر حرفه ای رو PC بودم حتی گرانترین کارت گرافیک و برای سیستمم میخریدم اونم هر سال ولی دوستان از 6 ماه پیش که xbox360 گرفتم و بهش عادت گیم پلی پیدا کردم واقعاً دیدم بازی ها رو کنسول بسیار متفاوت و قوی تر از PC است مثلاً همین FIFA09 من و هر روز جذب خودش کرده و باید قبول کرد با نسخه PC زمین تا آسمون هست به همین جهت غول هایی که بازی ها رو میسازن به حرفه ای بودن کاربر ها و ارائه محصولی که بتونه نظر اونا رو جلب کنه اهمیت میدن بالاخره در حال حاظر گیمرهای حرفهای PC برای اینترنت و کنسول و برای سرگرمی و بازی مورد استفاده قرار میدن ما ایرانی ها همیشه میخواهیم وسیله ای برای تمام کارهامون داشنه باشیم حتی اگه بشه کارهای خانه و بیرونمون و انجام بده در این سالها از 2006 به بعد که من با گیمرها تو خارج از ایران کار میکنم همشون اتفاق نظر دارن به این نکته که اصولاً آینده نگری کمپانی های بازی ساز دنیا روی کنسولها به جهت هزینه و کمبود جا یی که میگیرن بنا گذاشته میشه و برنامه ریزی میکنن (البته من منکر بازی های محشر استراتجیک روی PC نیستم ) بهتره یک کم انصاف داشته باشیم :10: