کدوم مدل ایسر که 11 ساعت باطری نگه میداره؟
کدوم مدل ایسر که 11 ساعت باطری نگه میداره؟
سلام به همه من يه لپ تاپ ايسر مدل 4330 دارم بلوتوثش تا جند روز پيش كار ميكرد ولي حالا احساس ميكنم شاسي فعل سازي بلوتوثش يه جورايي لغ شده و مثل گذشته نيست واقعاً نميدونم مشكل از چيه كاملاً خراب شده يا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً اگه اطلاعاتي از اين مورد داريد ممنون ميشم راهنماييم كنيد .
با سپاس
acer به درد هیچ کاری نمیخوره
اصلا هم خوب نیست core i7 acer به اندازه dual core Msi هم جواب نمیده نخری ها و الا خری!نقل قول:
تقریبا هیچ لپ تاپی در دنیا 11 ساعت شارژ نداره(11ساعت واقعی)! ممکنه لپ تاپ مینی با باطری8 سلولی ب نزدیکای این ساعت برسه.ولی بیشتر لپ تاپ های 13 اینچ ب بالا، با باطری 6 سلولی عرضه میشن و حداکثر 6ساعت کار میدن(بستگی ب کانفیگ ،اندازه نمایگر، تکنولوژی و استفاده داره)نقل قول:
من نمیدونم کلیدش ب چ شکله ولی احتمالا خود کلید سالمه و شاید فقط قابش مشکل پیدا کردهنقل قول:
چرا؟ سندتون؟نقل قول:
این چ حرفیه!!!!!!!نقل قول:
cpu core i7 رو شرکت اینتل میسازه و همه مثل هم هستند:20:باید این نکته رو گفت جز اینکه i7 سرعت های مختلفی داره ،مدل های مختلفی هم داره ک مصرف انرژی،توان و کاربردهای مختلفی دارند.مادربرد هم در سرعت cpuتاثیر داره ولی نه دیگه اینقدر!!! لطفا با ذکر سند و مدل مطالب رو عنوان کنید
جسارتا تنهامدلی که سری GTX, GTS داره 8800نقل قول:
البته البته اگه اشتباه نکمم 8600هم GTS داره اما 8500 فک نکنم
دوستان من لپتا با این مشخصات می خوام زیر 600 باشه
سی پی یو Cor ı3 مگ3 کش
صفحه نمایش :LED 15
Ram:2 ya 3 gb
port:HDMI
دوستان چه مدلی زیر 600 هست با گارانتی معتبر البته.
سلام.چون اینجا تایپک ایسر هست ما هم ایسر پیشنهاد میدیم.نقل قول:
اول بگم ک داشتن پورت hdmi ب معنی فول اچ دی یا حتی اچ دی نیست! و کاملا بسته ب گرافیک دستگاه هستش.البته راحت hd اجرا میکنه ولی ب معنی hd واقعی نیست!
خب.600 تومن 1 مقدار کمه.میتونی با کمی بالا پایین 5741g رو با i3 .300gb.2gb.vga intel برداری.ولی من پیشنهاد میکنم ک 5741g (این مدل کانفیگ های مختلفی داره) رو با حدود 120 تومان بیشتر بخری.i3 .500gb.4gb.Nvidia GeForce GT 320M 1GB
ک کارت گرافیک خوبی داره(نصبت ب قیمت) و... .گارنتی هم ک سازگاره، نمیشه گفت خوبه ولی در سطح ایران یکی از بخوبهاست.موفق باشید:20:
مرسی دوست عزیز.من اصلا اهل بازی نیسم.گرافیک انبرد کارم رو راه میندازه.پورت اچ دی ام ای رو هم برای ال سی دی می خوام خودمم می دونم به قدرت کارت گرافیک بستگی داره کیفیت تصویر در پورت اچ دی ام ای.نقل قول:
من این مدل رو تو سایت سازگار پیدا کردم Acer Aspire 5742-382G50Mncc
میگم مدلی از این ارزونتر با ظرفیت هارد پایین هست؟کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1231
من هفته دیگه میخوام 5742 که قیمتش 749 هست رو بگیرم .نقل قول:
منم خیلی تحقیق کردم تا به این رسیدم .
شما هم برو ایسر بخر که قیمت پایینتر پیدا نمیکنی :46: