در اینجور مواقع حداقل با ویندوز هارد اکسترنال رو Eject کنید و بعد کابل USB رو جدا کنید .نقل قول:
Printable View
در اینجور مواقع حداقل با ویندوز هارد اکسترنال رو Eject کنید و بعد کابل USB رو جدا کنید .نقل قول:
سلام من هارد اکسترنالم وسترن مای پسپورت آلترا هستش تا الان به هر سیستمی که متصل میکنم و بعد کارم تمام میشه میخوام safely remove رو بزنم اصلا کار نمیکنه !!! نمیدونم چرا ولی خود هاردم مشکلی در ظاهر نداره و درست کار میکنه ولی این گزینه رو که میزنم میگه هارد در حال استفاده هستش ...باید چیکار کنم ؟
البته من توضیحات قبلی رو خوندم و خودم ازقبل نرم افزار رو نصب کرده بودم ولی از طریق نرم افزار خودش نمیتونم ریمووش کنم !
نقل قول:در تاپیک زیر جواب داده شد .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً در همان تاپیک ادامه بدید .
سلامنقل قول:
ببخشید که این پست قدیمی رو بیرون کشیدم چون هنوز به طور قطع بخ جواب نرسیدم!!
طبق تحقیقاتی که کردم فهمیدم کهSeagate Backup Plus Portable External Hard Drive - 4TBاین مدل هارد رو میشه از باکسش درآورد و روی لب تاب نصب کرد ولی قطعی هیچکس خیالم رو راحت نکرد!!
گفتم سول رو دوباره بپرسم و نظر داش ata رو دوباره بپرسم.
مدل لب تابم macbook pro md101 هست.
مشکل من با ضخامت هارد هست، ضخامت هارد فعلی لبتابم رو تو سایت دیجی کالا زده ۱۲.۸ میلی متر درصورتی که ضخامت این هارد ۲۰.۵ میلی متر هست.
مدل هارد فعلی لب تابمSeagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TBهست.
بنظرتون جا میشه؟!؟:n38:
تشکر فراوان:n16:
با سلام .نقل قول:
دقیقاً مثل پست قبلی شما ؛ مدلی که نوشتید در واقع هارد اکسترنال هست نه مدل هارد دیسکی که روی لپتاپ نصب میشه .نقل قول:
مدل هارد فعلی لب تابمSeagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB
هست.
1. ضخامت هارد دیسک بکار رفته در مدلهای چهارترابایتی Seagate Backup Plus Portable دقیقاً 15 میلیمتر هست نه 20.5 میلیمتر . شما این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو ببینید ، مدل نامبر هارد دیسک بکار رفته ST4000LM016 هست و اگر به سایت سیگیت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مراجعه کنید نوشته 15 میلیمتر ضخامت داره .نقل قول:
مشکل من با ضخامت هارد هست، ضخامت هارد فعلی لبتابم رو تو سایت دیجی کالا زده ۱۲.۸ میلی متر درصورتی که ضخامت این هارد ۲۰.۵ میلی متر هست.
2. بدون مشکل نمیتونید در محظه هارد دیسک لپتاپ نصب کنید . سایت زیر و عکسهایی که گذاشته رو ببینید که توضیح کاملی در این مورد داده .
میدونم که مثل سری قبل هم گفتم هارد لبتابم backup plus slim 2t هست ولی خب اگه از باکس درش بیاری چون ساز هدش ۹.۵ هست میشه جایگزینش کرد، دقیقا درست میفرمایید هارد اصلی لب تاب ۵۰۰gig بود که الان فراموش کردم چه مدلی بود.نقل قول:
پس با این لینک هایی که گذاشتید مشخص شد که در حال حاضر بالاترین هاردی که میشه رو لبتابم بزارم رو داخلش قرار دادم و تنها راهی که میمونه برای افزایش هارد اینه که سوپر درایو رو در بیارم و با یک hddcaddy یک هارد 2t دیگه قرار بدم،
درسته؟
ولی من بازم حس میکنم راه داره که بشه هارد رو ارتقا داد!!
میتونید هارد دیسک 15 میلیمتری نصب کنید ولی همنطوریکه در عکس زیر دیده میشه درب پشتی کامل بسته نخواهد شد و برجسته خواهد بود . اگر برای شما مهم نیست میتونید هارد دیسک چهارترابایتی بخرید و نصب کنید.نقل قول:
فقط اگر میخواهید 4 ترابایت رو نصب کنید قبل از هرکاری از امکان نصب سیستم عامل مورد نظر روی هارد دیسکهای GPT مطمئن بشید چون در لپتاپهای ویندوزی علاوه بر اینکه UEFI باید داشته باشند ، از ویندوز 7 به بعد و 64 بیتی باید استفاده کرد . ولی بنظر من بهترین کار خرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوص مک هست . در سایت زیر هم نحوه نصب Hard Drive Caddy رو توضیح داده .
تشکر فراوان بابت راهنماییت:n16:نقل قول:
داداش فقط یک سوال فنی، تو ایران جایی سراغ نداری بشه هارد 2t ssd که سامسونگ زده رو بشه خریداری کرد؟
من خریدهام رو فقط از دیجی کالا میکنم چون بهش مطمعن هستم ولی خب تو سایت موجود نمیشه!
جایی که بشه از اصالت کالا مطعن بود و موجود باشه رو سراغ نداری؟
راستی یک سوال دیگه به ذهنم رسید:n02:
ببخشیدا :دی
میگم نمیشه یک طرفند زد که وقتی این سوپر درایو رو درآورد بشه این هارد ۴t تو لب تاب با بسته شدن کامل درب لب تاب جا بگیری؟:n02:
کلا به ذهنم رسید!!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:n16:
طبق توضیحاتی که در همان سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) داده بازهم امکانپذیر نیست (نقل قول زیر) .نقل قول:
نقل قول:
Please note: Western digital has a 1.5TB drive, but it is the same height as their 2TB drive listed below, and this will not fit in the DVD location.
لیون کامپیوتر رو بررسی کردم موجود نداشت ولی آریا کامپیوتر زده موجود (هم Evo و هم Pro) . میتونید با کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فروشنده آریا کامپیوتر) صحبت کنید و ببینید به چه صورتی هست .نقل قول: