یه نگاه به صفحه هات قبل بندازی بد نیست , 54454121 تا پست دادیم سر اومدن بازی که دزدی پخش شده ! :دینقل قول:
کسی نمی خواد این تاپیک رو منتقل کنه؟بازی واسه xbox اومده ها.
Printable View
یه نگاه به صفحه هات قبل بندازی بد نیست , 54454121 تا پست دادیم سر اومدن بازی که دزدی پخش شده ! :دینقل قول:
کسی نمی خواد این تاپیک رو منتقل کنه؟بازی واسه xbox اومده ها.
حالا نه که ما همه بازیها رو ارجینال می خریم.ما که اصلا بازی pirate شده استفاده نمی کنیم! :دینقل قول:
Pachter: فروش 500 میلیون دلاری Modern Warfare 2 در هفته اول!
به گفته Michael Pachter نسخه دوم بازی فوق العاده Modern Warfare پس از انتشار در هفته اول فروشی بالغ بر 500 میلیون دلار را خواهد داشت !:18:
به گفته ایشان این نسخه تا ربع چهارم سال 2009 10 میلیون نسخه فروش خواهد کرد که یک رکورد فوق العاده به حساب میاد ! مثل این که صحبت های Activision که قبلا گفته بود:
این بازی پرفروش ترین بازی تاریخ خواهد شد دارد به حقیقت میپیوندد!
Modern Warfare 2 همون طور که تو امضام میبینید 7 روز دیگه یعنی 3 شنبه هفته آینده منتشر خواهد شد و به انتظار ها پایان میدهد.
واااااااای نميتونم صبر کنم تو ايران واسه pc کی مياد؟ و يه سؤال مهم از دوستان اونم اينکه آيا ميشه بازی رو مثله cod waw به صورت co-op بازی کرد؟
قلب تپنده ما برای انشار این بازی لحظه به لحظه کند تر میشه...تا اینکه خونمون می ایسته و پشت مانیتور
یخ میبندیم.
از چهره شخصیت بازی معلومه که با یک فرد کاملا متخصص و کارامد می خوایم بازی کنیم.
خیلی ممنون saam از بابت امضاتون هر موقع فکر این بازی میافتم میام و تاریخ انتشار رو از امضای شما میبینم.نقل قول:
Modern Warfare 2 همون طور که تو امضام میبینید 7 روز دیگه یعنی 3 شنبه هفته آینده منتشر خواهد شد و به انتظار ها پایان میدهد.
سلام دوست من.نقل قول:
ببین تو دعا کن لن داشته باشه من میتونم تا 5 نفرو وارده سرور کنم اونوقت میشیم 15 نفر حالشو میبریم
بله با کابل cate510 نفر به هم دیقه شبکه هستیم و بازی میکنیم.:31:
يكي از رفقا قسم ميخورد كه بازي اومده دوستام خريدن برا پي سي.نسخه دزدي چيزي اومده بريم بخريم؟!
واسه xbox اومده،ولی فعلا خبری از نسخه pc نیست.نقل قول:
خوب اگه اومده پس باید یکی بازی هم کرده باشهنقل قول:
واسه xbox اومده،ولی فعلا خبری از نسخه pc نیست.
ولی کسی تا حالا نیومده بگه بازی کردم
دوستان من با xbox بازی کردم
حدود 6 ساعتی طول کشید که تموم شد