این دور موتور واسه سرعت 175 کیلومتر یه خورده بالاست , کلاجت فری شده یه کم بالا آزاد میکنه بده رگلاژ کنن حل میشه, بعدش خواهشا نتیجه رو بهم بگو :12:نقل قول:
Printable View
این دور موتور واسه سرعت 175 کیلومتر یه خورده بالاست , کلاجت فری شده یه کم بالا آزاد میکنه بده رگلاژ کنن حل میشه, بعدش خواهشا نتیجه رو بهم بگو :12:نقل قول:
یه سوال با دنده 5 دورموتور حداکثر تا چند میاد؟نقل قول:
دور موتور بستگی به قدرت موتور داره ولی حداکثر باید به 6 برسهنقل قول:
بچه ها من 405 2000 دارم داخل شهر 100ی 19-18 میسوزونه ولی خارج شهر 10-9 میسوزونه.تعمیرگاه یه جا بردم گفت کاربراتتو کلا باز میکنم میشورم.این کار رو کرد ولی تاثیری نداشت یه جا دیگه رفتم گفت سوزنت گشاده اگه تنگش کنم مصرفت کم میشه ولی شتاب هم کم میشه گفتم نمیخوام.حالا چی کار کنم؟
اخه با دنده 1یا2یا3یا4 دور موتور به 6.5 هم میرسه ها!!نقل قول:
درسته ولی اونجوری حساب کنی وقتی ماشین خلاصه دور موتور به 8 هم میرسه , این بستگی به ضرایب دنده و قدرت موتور داره هر چی قدرت موتور بالاتر بره دور موتور در دنده های سبک بالاتر میره ولی در همه خودروها هر چی دنده بالاتر بره کشش موتور پایین میاد و در خودروی 1800 با قدرت 110 اسب بخار در دنده 5 موتور دیگه بیشتر کشش نداره که دورشو به بالای 6 برسونه لامبورگینی گالاردو که نیست:31:دور موتور بستگی کمی به دیفرانسیل جلو یا عقب بودن ماشین هم داره در شرایط مشابه از لحاظ قدرت و حجم موتور ماشین دیفرانسیل جلو به دور موتور بالاتری میرسه اونهم بدلیل اینکه در خودروی دیفرانسیل عقب مقداری از انرژی موتور در هنگام انتقال از میل گاردون و دیفرانسیل به چرخهای عقب بصورت گرما هدر میره و یکی از دلایل اینکه خودروهای کم مصرف جدید همگی دیفرانسیل جلو هستند همینه:14:نقل قول:
بدون گاز دادن ماشینم 7 یه 8 تا میرفت.نقل قول:
10 تا نمیرفت!
راستی به کلاجم امروز دقت کردم خیلی بالا ول میکنه!!؟
با 405 مدل 85 دنده 4 دور 6500 یعنی آخرش :31: 170 تا میرمنقل قول:
دوره شما هم تقریبا طبیعی هست برای دنده 5
بدون گاز دادن ماشینم 7 یه 8 تا میرفت.نقل قول:
10 تا نمیرفت!
راستی به کلاجم امروز دقت کردم خیلی بالا ول میکنه!!؟
دوستان بهترين باطري اتمي براي 405 با آمپر بالا و مناسب چه برندي هست؟