پلیس +10 معمولا بین 30 تا 50 روز طول میکشه تا برسه بستگی به شانسم داره.نقل قول:
پلیس +10 معمولا بین 30 تا 50 روز طول میکشه تا برسه بستگی به شانسم داره.نقل قول:
یه سوال تاریخ گواهی نامه ی من 88.3.31است الان در تاریخ89.3.31باید چی کار کنم تا حالا خلاف نکردم ؟
نقل قول:
هیچی به صورت خودکار 5 ساله میشه و دیگه هیچ محدودیتی نداره :46:
یعنی چی هیچ محدودیتی نداره مگه یک ساله محدودیت داشت؟نقل قول:
یکسالها شما نمی تونستی از شهرت بیرون بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی پنج سالها ازادی که هرجا بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
دوستان یه سوال داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من متولد 71.09.18 میخواستم ببینم که امسال میتونه بره برای گواهینامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم از اینترنت و وارد کردن کد ملیهنقل قول:
نقل قول:
نه همچین چیزی نیست با کد ملی فقط باید برید پلیس 10 + اونجا اگه گواهی نامتون بارکد پست خرده باشه یعنی آماده به ارسال باشه یه کد رهگیری پستی میدن که باید برید تو سایت پست و پیگیری کنید:46:
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
نقل قول:
دوست شما از 18 آبان به بعد میتونه اقدام کنه برا گواهی نامه:46:
ممنون ولی دوست من آذر ماه به دنیا اومده :13:نقل قول:
دوست شما از 18 آبان به بعد میتونه اقدام کنه برا گواهی نامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه دوسته من ترک تحصیل کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از سربازی هم معافه:31: (بخاطر چشمش)
با این حال بازم میتونه گواهینامه بگیره:20:ممنون:46:
نقل قول:
آخ درسته من اشتباه کردم میشه همون آذر ماه
نه موردی نداره کارت معافیتش رو میده :46:
کسی که 50 سال داشته باشه و30 سال رانندگی میکنه میتونه بدون گذراندن کلاسهای اموزشی گواهینامه بگیره ؟