-
سلام دوستان. من یه مشکل بزرگ دارم با گوشیم که از دیروز رفته رو اعصابم و اونم اینه که حتما باید گوشیم رو خاموش روشن کنم تا اس ام اس ها بهم برسه حتی وقتی کنار کامپوترم از صدای نویز میفهمم که بهم پیام اومده ولی باید روشن خاموش کنم که بهم برسه! واسه طرف هم دلیوری میده همون موقع که میفرسته. گوشیم سامسونگ 8510. ریستش باید بکنم؟؟
-
سلام.
من 5320 دارم که بعد از مستر ریست، الان 120 مگ فضای خالی در درایو گوشی دارم.
نصب برنامه ها در درایو گوشی این مزیت رو داره که با درآوردن رم، باز هم قادر به استفاده ازشون هستیم.
اما میخواستم بپرسم پر شدن درایو گوشی تا چه حد در پایین اومدن سرعت نقش داره ؟ مثلا 120 مگ فضای خالی با 80 مگ فضای خالی تفاوتی در سرعت گوشی رو باعث میشه ؟
-
کمک
دوستان کمک C6-01
من با نسخه بروز دستگاه چندتا آپدیت پیدا کردم که یکیش جستجوی سریع نسخه بروز بود با حجم 3 مگ
دانلود کردم ولی هنگام نصب کنسلو زدم
حالا میخوام دوباره نصبش کنم از کجا باید پیداش کنم و چیکار کنم ؟
یک سوال دیگه
اگه از طریق خود سایت نوکیا آخرین ورژنو آپدیت کنم یعنی آنا فارسی داره؟
-
سلام من گوشی c5-03 دارم بازی سیمبین که نصب میکنم روی گوشی آیکون گوشی در قسمت بازی ها میاد اما بازی رو اجرا نمیکنه هیچ پیغام خطاهی هم نمیده اگه سی میتونه کمک کنه ممنون میشم
-
آقای omid-p30 اگر تا حالا مشکلت حل نشده راهش این است که باید خود گوشیت را ریست کنی
-
سلام
یه مشکل داشتم که نتونستم توی تاپیک جوابشو پیدا کنم
من یه n78 دارم که روش uc browser 7.8 ریختم و یه بار باز کردم برنامه رو و ازش استفاده کردم
بعد که دوباره خواستم برم توش دیدم وقتی روش میرم باز نمی شه( بدون هیچ اروری )
بعد اومدم که یه بار پاکش کنم و دوباره بریزم اما وقتی delete رو می زنم میگه removing failed
بعد اومدم دوباره نصبش کنم که این ارورو میده unable to install
بعد گوشی رو خاموش روشن کردم دیدم پاک شده
ولی
الان هم هیچ کدوم از اپلیکیشن هایی که ریختم تو گوشیم مثل کتاب موبایل و snaptu و ... باز نمیشه
حتی وقتی اومدم اسنپتو رو دوباره بریزم دوباره همون ارور unable to install میده
یه یو سی براوزر دیگه هم ریخته بودم تو گوشیم که فکر می کنم اشکال از همون باشه
اونم موقع پاک شدن ارور می ده ... :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((
لطفا لطفا لطفا بهم کمک کنید
اصلا چه جوری میشه نرم افزارها رو آن انیستال کرد وقتی این ارورو میده؟
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
-- و ساین هم بلد نیستم :((((((
-
درود.
میخواستم بدونم راهی هست که این حروف گـــچـــپـــژ رو به فونت عربی گوشیم اضافه کنم ؟
کلا باید چیکار کنم تا فونت فارسی برای ارسال پیامک رو نصب کنم..
درحال حاضر از فونت عربی استفاده میکنم.
مدل گوشی : 5700
-
سلام من گوشیم n73 هست میخوام فونت بهش بزنم هیچ سافتی روش نصب نشد منظورم از سافت های تغییر فونت د73 من قدیمی هست فک کنم سری اول که اومده بود میشه با فلش کردن گوشی این سافت ها رو نصب کرد یا بازم... راهی دیگه ام وجود داره؟
-
سلام من گوشیم n73 هست میخوام فونت بهش بزنم هیچ سافتی روش نصب نشد منظورم از سافت های تغییر فونت د73 من قدیمی هست فک کنم سری اول که اومده بود میشه با فلش کردن گوشی این سافت ها رو نصب کرد یا بازم... راهی دیگه ام وجود داره؟
یه سوال دیگه گوشیمو چطوری آپدیت کنم ؟؟؟؟
-
سلام یکی از دوستام از برنامه sh messenger استفاده میکنه جدیدا عکس رو که میفرسته برای کسی آپلود میشه و لینک برای طرف مقابل ارسال میشه ولی اون طرف نمیتونه عکس رو باز کنه!از هیچ جا!
جدیدا مشکل از کجاس؟؟کسی لینک سالم از برنامه داره؟بعد یه بارم دانلود کرده و بدون پاک کردن نسخه قبلی جدید رو روش نصب میکنه نصب میشه ولی ورژن اش عوض نمیشه!باید قبلی و پاک کنه جدید رو نصب کنه؟
ممنون :دی