کسی محبت نکرد بهترین تنظیمات فایروال نود اسمارت سکوریتی 4 یا 5 رو برام بذاره.>؟
اگه این لطفو بکنین ممنونتون میشم.مختصر و با اسم منوها هم باشه کافیه ...
ممنون
Printable View
کسی محبت نکرد بهترین تنظیمات فایروال نود اسمارت سکوریتی 4 یا 5 رو برام بذاره.>؟
اگه این لطفو بکنین ممنونتون میشم.مختصر و با اسم منوها هم باشه کافیه ...
ممنون
سلامنقل قول:
یه پست مرتبط داریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من بعضی جاها دیدم که میگن بیت دفندر از کسپر بهتر هست یعنی بهترین آنتی ویروس اول بیت هست بعد کسپر میخواستم ببینم بیت چی از کسپر بیشتر داره؟ بازم جای دیگه شنیدم که قدرتشون یکیه فقط چون کسپر یخورده گرون تره رتبه دوم رو بدست آورده؟ نظر شما چیه؟
سلام :نقل قول:
اگه منظورتون فایروال ایندوتا هست که این دو محصول فایروال جدا ندارن.که اگرم تو تستهای سایتها همچین گزینه ای رو مثل قیمت لحاظ کنن باعث برتری یکی بشه.اینم آخرین نتایج تست فایروال ویندوز 64 بیتی تو سایت matousec
سلام! واقعا کومودو قابلیت وبگردی نداره ازش بعید است؟
راستی حجم فایروالش برای دانلود چه قدر است!؟
قابلیت وبگردی نداره منظورتون دقیقا چیه؟؟؟نقل قول:
حجمش حدود 64 مگابایته
سلام دوستان من چند روزی هست که نورتون اینترنت سکیوریتی 2013 را نصب کردم ولی از فایروالش چندان خوشم نیومد حالا میخواستم بدونم private firewall چه جوری یعنی اگه در کنار nis نصب بشه میشکلی ایجاد میکنه ؟صرف نظر از تست ها شما کدوم یک از این دوتا فایروال را پیشنهاد میدید
اگر قابلیت وبگردی ندارد پس چه طوری همیشه مقام اول را میاورد و اگر حجمش 64 مگ است پس چرا داخل سایتش 92 مگ است؟؟؟؟!نقل قول:
سلام!
فایروال وین 7 چه جوریه خوبه یا دکوری است ؟!!!!!!!
سلام. دو تا فایروال با هم تداخل پیدا میکنه و نمیشه نصب کرد.نقل قول:
گزینه های موجود:
نورتون آنتی ویروس + Private Firewall
نورتون اینترنت سکیوریتی
وب گارد احتمالا منظورتونه دیگه؟ فایروال مفهوم کامل تر دیگری دارد. وب گارد میتواند بخشی از امکانات یک فایروال باشد.نقل قول: