سلام دوستان
من چند وقت پیش از اینترنت سکیوریتی ناد نسخه 3 استفاده میکردم که واقعا کلافم کرده بود و CPU Usage رو اگثر مواقع روی 100 میبرد، امدم اینجا دیدم بله!!! مشکل از من نبوده و از ناد بوده
اخیرا آنتی ویروس کسپرسکی 7 رو نصب کردم که این واقعا واسم عجیب بود، با اینکه تنظیماتش رو روی حالت متوسط بود ولی به همه چیز گیر میده و منم بعضی وقتا گیج میشم که اجازه بهش بدم یا نه!!!!!!!!!!!! و وقتی که صحبت های مهران عزیز رو خوندم و گفته بود که کاربر باید شناخت نسبتا خوبی راجع به این آنتی ویروس و تنظیماتش داشته باشه فهمیدم که اینم نمیتونه زیاد برام مفید باشه!!!
حالا از اساتید محترم یه درخواستی دارم: اگه ممکنه یه آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپایور بهم معرفی کنین که خیلی کار باهاش سخت نباشه، سرعت ویندوز رو نیاره پایین، آپدیتش راحت و بی دردسر باشه ، خیلی پیغام نده، الکی به فایل های غیر ویروس مثل کرک برنامه ها گیر نده، مهمتر از همه واسه مایی که توی ایران هستیم و آنتی ویروس اصل رو خریداری نمیکنیم واز نسخه های کرک شده استفاده میکنیم، این نسخه کرک شدش به خوبی کار کنه و تقریبا مثل نسخه اصلش باشه و در کل برای منی که یه استفاده خیلی معمولی از کامپوتر دارم و به اون شدت در معرض خطر ویروس قرار ندارم مناسب باشه!
ممنون از توجه تون