داداش این منابع اصلی هس من منبع تست میخوام یعنی تست باشه وتوضیح درس نمیدونم متوجه منظورم شدیننقل قول:
من شرمندم
Printable View
داداش این منابع اصلی هس من منبع تست میخوام یعنی تست باشه وتوضیح درس نمیدونم متوجه منظورم شدیننقل قول:
من شرمندم
برای منابع تستی میتونید از بسته های آموزشی ماهان یا راهیان ارشد استفاده کنیدنقل قول:
من خودم کتابهای ماهان رو خریدم متاسفانه غلط های املایی و دستوری زیاد داره ولی در کل بد نیست
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
ببینین مثلا من کنترل خطی از دکتر اریاز برادرانی دارم خیلی توپه برا بقیه درسام یه همچین کتابی میخوام؟نقل قول:
راستی شما الان ارشد میخونین؟
من الان پشت کنکور ارشد هستم ولی حتما امسال قبول میشم
مطمئنم چون دارم تلاش میکنم شما چه طور ؟
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
من امسال ترم 6 هستم اما میخوام همین امسال قبول بشم
الان شما برا مدار یا تجزیه از چه کتابایی استفاده میکنید ؟
اگه کنترل خطی اون کتابی که گفتمو ببینی عاشقش میشی
الان روزی چند ساعت میخونید؟
سلام من خودم ارشد امسالو دادم برق کنترل و منتظر نتیجم!! درصدای احتمالی اگه جابهجا نزده باشم ایناست :نقل قول:
زبان :45
ریاضی :45
مدار:55
کنترل:33
سیگنال:50
الکترونیک :11
ماشین: 0
ولی منابع
اولا چون وقت دارید میگم حتما سیگنال اپنهایم و مدار چارلز دسورو سوالاشو روزی 10 تا حل کنید اینا منابع اند در واقع ولی منابع تستی که خودم کار کردم
زبان: 504و essential words for toeflو و تمام متن های زبان تخصصی برق به علاوه کلمات زبان عمومی پارسه
ریاضی : معادلات ریاضی مهندسی معتقدی پارسه امار کار نکردم و خوشحالم چون سوالا به شدت سخت بود
مدار : پوران پژوهش کاروزرگر گه بهتر ازین کتاب پیدا نمیشه!!!
کنترل: مدزسان شریف و جزوه استادم و اریاز(اریاز خیلی ناقصه)
سیگنال : کلاس رفتم و جدا هم راضی بودم اگه دقت می کردم بهترم میتونستم بزنم
الکترونیک و ماشین :هیچی تقریبا!!
سوالی بود در خدمتم
دوست عزیز اشتباه نکن اریاز بره کنکورای جدید اصلا کافی نیست من به شما پیشنهادم اینه اگه تونستید جزوه کنترل دکتر بهرامی و دکتر جبه دار رو از دانشگاه تهران گیر بیارید چون از وقتی دکتر جبه دار دیگه جز طراحا نیست دکتر بهرامی نقش مهمی رو بازی می کنه.در درجه دوم من به شما مدرسان شریفو پیشنهاد می کنمنقل قول:
حتی میدونم پارسه جزوه دکتر جبه دارو داره
بره سیگنال هم اگه کلاس نمی خواید برید کتاب راهیان ارشد بره درس و بانک تست پوران پژوهش کافی هست
کلا بره کنترل حواستون به سیگنال کنترل ریاضی مدار و زبان باشه!!!! من خودم پشت کنکوری بودم سال 90 هم کنکور دادم و قبول نشدم با این درصدا
زبان 33
ریاضی 45
مدار 10
کنترل 33
سگنال 9
ماشین 49
الکترونیک صفر
یادمه بهترین رتبم همین کنترل بود با 1100!!!ولی امسال از شهریورم مثل چی شروع کردم به خوندن(9 ساعت)
خیلی اذیت شدم.امیدوارم شما موفق باشید
28 بهمن ماه 90 کنکور ارشد معماری دادم هنوز جوابش نیومده ... کسی میدونه این جوابا کی میاد ؟ 50 مییلیون رای ریاست جمهوری رو یه شبه اعلام میکنن چطوری این کنکور که کمتر از 30 هزار نفر هنوز اعلام نشده ؟؟؟
بین هفته اول خرداد و هفته اخر اردیبهشت در نوسانه.سال پیش البته اخراردیبهشت اومد ولی امسال اعلام کردن تو خردادنقل قول:
ازت ممنونم که بادقت جوات دادینقل قول:
من یکی از دوسام با1000کنترل شبانه صنعتی اصفهان را اورد شما که 1100 شدی هیج جا نیوردی؟
بعد اخه جزوه که فایده نداره به نظر من اگه کتابی باشه که از همه مبحثا تست داشته باشه قبلشم درس اون مبحث داده باشه و جواب تستا را هم به همراه نکتش بگه خیلی بهتر از جزوس
راستی شما کدوم دانشگاه بودین لیسانسو؟
یعنی شما برا مدار شروع کردین به جزوه خوندن و حل مسایل جبه دار یا تست زدین؟