با اشامپو تست کن ...
Printable View
با اشامپو تست کن ...
اگه می خواستم از اشامپو استفاده کنم که این تاپیکو نمیزدم!نقل قول:
می خوام از نرو استفاده کنم!!
ورژنهاي پايين تر از 8 نرو از زبان فارسي پشتيباني نمي كنن بايد نسخه نروتون از 8 به بالا باشهنقل قول:
ورژن نرو هم 7.5.7 هست.
آخه فقط فارسی نیست فکر کنم خیلی از زبان های دیگه باشه.نقل قول:
خودم امروز به شخصه مشکلم با رایت فایل ها با اسم ترکیه ای بود.
سلام به همه دوستان:10:
من چند روزیه ویندوز سیستمم را عوض کردم ولی یه مشکلی برای نصب نرم افزار Nero روی سیستم دارم
و اون مشکل اینکه هنگام نصب نرم افزار Nero این پیغام ظاهر میشه و اجازه نصب نرم افزار را نمیده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم در حل این مشکل کمکم کنید :11:
پیغام میگه که فایل اجرایی شما مورد داره و آسیب دیده . قبلا با همین فایل نرو رو نصب کرده بودید؟
اخیرا سیستمتون به ویروسی که فایل های اجرایی رو آلوده میکنه ، مبتلا شده بود؟ شما با یه فایل اجرایی دیگه امتحان کن .
برای نصب نرو ، نرم افزارهای جانبی هم نیازه که اصولا فایل اجرایی نرو شامل اونا هم میشه مثله Microsoft Visual C , ....
به احتمال خیلی زیاد چون فایل شما آسیب دیده ، نرم افزار قادر به نصب اونا نیست و در نهایت نرو هم نصب نمیشه .
نقل قول:
ممنون از جوابتون
من قبلا با همین فایل نرم افزار را نصب میکردم ولی الان نمیتونم نصبش کنم حتی با فایلها و ورژنهای مختلف هم امتحان کردم ولی باز هم نشد
در ضمن قبل از عوض کردن ویندوز هیچ مشکلی با نصب نرو نداشتم
میشه بیشتر راهنمایی کنید که چیکار کنم؟
آیا لازمه دوباره ویندوزم را عوض کنم یا نه؟
تم ویندوز رو خودتون عوض کردین یا همینطوری بودش؟
احتمالا ویندوز از اون ویندوزهای دستکاری شده باشه ، پیشنهاد میدم ویندوز رو تغییر بدین .
ولی قبلش این نرم افزار رو هم نصب کنین ، اگه جواب نداد ویندوز عوض کنین .
از لینک زیر ، آخرین مورد که 3 مگ حجم داره رو دانلود کن :
کد:http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=8483
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
شما مطمئن شدی سیستمتون ویروسی نیست؟ ویروس کشی کردین؟
شما حتما نرم افزار زیر نصب کن و بعد از آپدیت یه اسکن باهاش بزن :
کد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
به احتمال زياد همون ويروسه
اگه مطمئن هستيد كه الان ويروس نداريد از روي cd برنامه رو نصب كنيد(cd اي كه از بيرون خريديد و مطمئن هستند كه تو سيستم هاي ديگه اجرا مي شه)