اتفاقا پشتیبانیشون آدم های منطقی هستند و اگه مشکلی داشته باشید با حوصله جواب می دن. من که تا الان مشکلی باهاشون نداشتم.
Printable View
اتفاقا پشتیبانیشون آدم های منطقی هستند و اگه مشکلی داشته باشید با حوصله جواب می دن. من که تا الان مشکلی باهاشون نداشتم.
من یه باز زنگ زدم گفت از وقتی که کامل وصل بشید یه ماه حساب میشه.
من قرارداد رو اول ماه بستم ولی بیستم ماه که استفاده کردم شروع شد.
البته اون موقع نامحدود داشتم و بحث تموم کردن یک گیگ نبود!
------نگران نباش
دقیقا
یک ماه شما از زمان اولین تماس با شبکه آسیاتک شروع می شود.
آقا چرا این آسیاتک بامن اینجوری کرد ؟؟:18:
من دو هفته پیش درخواست Adsl داده بودم !! فرم هم پر کردم و پول رو هم دادم ولی امروز که برای پیگیری زنگ زده بودم بمن میگن پورت آزاد نداریم !!:18::18::19:
خواستم دهنم رو پر کنم و چند تا لیچار بار مرتیکه بکنم که گفت شما یه هفته دیگه صبر کنید ببینیم میتونیم پورت خالی پیدا کنیم یا نه !!:13:
معلوم میشه کارهای این شرکت خیلی بی حساب و کتاب هست چون در جایی که نمیدونن چند تا مشترکشون در خواست پورت آزاد دارند همینجوری بی حساب مشتری رو سرکار میذارن !!
به نظر شما تا هفته بعد اکانت من راه میفته ؟؟
با من هم از این بازی ها در آوردن ، التبه فقط تقصیر شرکت نبود ، تقصیر مرکز هم بود ، اما به نظر من تا هفته دیگه صبر کن ، شاید اوکی شد ، نمیشه قطعی گفت ، اما نظر شخصیه بنده اینه که صبر کن ، ببین چی می شه ، برای من کمتر از یک هفته اوکی شد .نقل قول:
صبر کن ، ببین چی می شه :46: :10: :11:
یا حق
من سرویس ۵۱۲ محدود از آسیاتک دارم. به نظر شما چرا آسیاتک نمیاد سرویس شبانه بزاره مثل بعضی از شرکت ها مثلا شاتل. اینجوری خیلی خوب میشه. مثلا از ۳ تا ۷ ( یا ۱ تا ۷) مجانی.
برای سودش !نقل قول:
بعد هم ممکنه سرویس شبانش اینجوری سرعتش بیاد پایین مثل صبانت
من همش شبا میام تو نت. اگه سرعتم بیاد پایین فایده نداره!
همین آدم های مثل وحید خان سیبیل هستن که نمی ذارن آسیا شبانه بذاره دیگه ... :31:نقل قول:
دوستان ، کسی با کارت بانک صادرات ، اینترنتی پرداخت کرده ؟ می خوام ببینم رمز اینترنتی کارت رو چجوری باید بگیرم ؟
( یه سوال هم پرسیدم که فقط اسپم نباشه :10: )
مرسی
امروز آسیاتک از ساعت 8:42 تا 12 قطع بود و پشتیبانی هم میگفت در حال رفع مشکل هستیم
واسه من وصل میشد صفحه باز نمیکرد. ولی وقتی dc میکردم و دوباره وصل میشدم درست میشد.نقل قول:
اول که سیویل ! یعنی عمران(راه و ساختمان)نقل قول:
بعد هم معمولا پشت کارتت یه رمز 4 رقمی هست که بهش میگن cvv2
شما به یه رمز اینترنتی هم احتیاج داری که باید از یه خودپرداز بانک صادرات بگیری.
کارت رو میزنی بعد یه جا نوشته تعویض رمز خرید اینترنتی.