چی رو سرچ کنم لینک دانلودو یا اسم فیلمو؟نقل قول:
Printable View
چی رو سرچ کنم لینک دانلودو یا اسم فیلمو؟نقل قول:
دوست عزیز اگر شما پارت اول رودانلود کنی می تونی فیلم روببینی ولی پارت33 فکر نکنم جواب بده. شما بعد از دانلود فایل رو که استخراج کردی تیک گزینه keep broken files رو بزن .نقل قول:
بهتر لینک دانلود رو با کلماتی مثل pass یا password سرچ کنی؟
نام فیلم جواب نمی ده چون ممکن از یک فیلم چند بار اپلود شده باشه به لینک های متفاوت
این جمله رو یکم توضیح میشه بدین؟نقل قول:
شما بعد از دانلود فایل رو که استخراج کردی تیک گزینه keep broken files رو بزن .
اصلا مال چه زمانیه؟
وقتی که پارت اول رو دانلود میکنیم؟
سلامنقل قول:
گاهی اوقات که فیلمی میخوایم دانلود کنیم و ازش یک sample وجود نداره پارت 1 رو دانلود میکنند ( چون پارت های بعدی در هر حالت برای لود شدن نیاز به پارت قبلی دارن ) بعد کلیک میکنند روش و گزینه ی extract to رو میزنند بعد توی پنجره ی باز شده Keep Broken The Files رو میزنند و فایل رو اسخراج میکنند که با این کار میشه چند دقیقه ی اول فیلم رو دید کیفیت دست شخص بیاد
گاهی اوقات هم که فیلمی رو میخواین لود کنید و لود نمیشه و اررور میده سر پارتی تیک زدن این گزینه تا حد زیادی باعث میشه اون ارور نادیده گرفته شه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعه ی تو 85%EXtract این ارور بالا رو میده اما نمیدونم کدوم قسمته که یه بار دیگه دانلود کنم؟به نظرتون چه طور میشه حل کرد؟
من یه فیلمی رو دانلود کردم
که 4 پارت هست
آخر فایل ها پسوند .avi.001 و .avi.002 و... داره
موقع اجرا هم فقط همین پارتی که .avi.001 داره اجرا میشه و 3 پارت دیگه رو اجرا نمیکنه
حالا چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
شما اول باید این فایل ها رو به هم بچسبونی بعد یه فایل با فرمت avi درست می شه.
چه جوری باید این 4 تا رو به هم بچسبونم؟نقل قول:
سلام
شما اول باید این فایل ها رو به هم بچسبونی بعد یه فایل با فرمت avi درست می شه.
آخه اینا هیچ کدوم rar نیستن
سلامنقل قول:
شما هم همون تیک کیپ بروکن فایلز رو بزن ببین درست میشه یا نه
همین 4 تا پارت بیشتر نیست ؟
میتونید از 2 پارت تا 3 تا 4 فایل رو تست کنید ببینید کدوم خرابه
یعنی اول 2 پارت اول رو استخراج کنید و کیپ بروکن فایلز رو بزنید بعد 3 پارت بعد همه با هم
جدا از این یادتون باشه همیشه لینکی رو دانلود کنید که فایل Sfv داشته باشه که این مشکلات پیش نیاد .
سلامنقل قول:
Hj split