دوستان من ورودی بهمن هستم ولی مثل اینکه گفتن تمامی ورودی های بهمن قبولیشون لغو شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم زنگ زدم همینو گفتن مثل اینکه گفتن بخشنامه اومده
میخواستم ببینم کسی اطلاعات دقیقتری داره یا نه؟
Printable View
دوستان من ورودی بهمن هستم ولی مثل اینکه گفتن تمامی ورودی های بهمن قبولیشون لغو شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم زنگ زدم همینو گفتن مثل اینکه گفتن بخشنامه اومده
میخواستم ببینم کسی اطلاعات دقیقتری داره یا نه؟
کجا قبول شده بودی؟به نظر من الکیه
با هنر شیراز
نه الکی نیست این بخشنامه واسه تمام دانشکده ها اومده.
گفتم که خودمم زنگ زدم همینو گفتن
کدوم دانشکده!اموزشکده عزیز اموزشکده!خیر همیچین خبری صحت نداره یعنی چه اصلا معنی نداره!
بله اين خبر كاملا ناقص هست!! آخه هميچين چيزي امكان نداره!!!
سلام دوستان مي خواستم بدونم پذيرش رشته هاي مختلف كارداني چه جوريه؟ مثلا چند سال پيش از هر 12 نفر 1 نفر قبول مي شده ! الان همين جوريه ؟ رشته معماري پذيرشش چه جوريه ؟ ممنون ميشم اگه كمكم كنيد مرسي :11:
سلام.
این تکمیل ظرفیت که نیومد هنوز. بعضی جاها هم خوندم که امسال تکمیل ظرفیت نمیاد.
كسي نيست به جواب بده؟:37:نقل قول:
سلام
یه خبر خنثی دارم یه خبر فوق بد.
اول خنثی در جواب کسی که میگه ورودی بهمن 88 لغو شده یه جورایی می خواستتد این کار رو بکنند ولی دوباره پشیمون شدند این هم سند:
اطلاعیه فوری - دررابطه با پذیرفته شدگان ورودی بهمن 88پیرو تصمیمات اخذ شده در جلسه روز دوشنبه 28/10/88 روسای مراکز تربیت معلم , دانشکده ها وآموزشکده های فنی وحرفه ای بخشنامه شماره 100/56314/450 مورخ 20/10/88 کان لم یکن اعلام می گردد و ورودی های بهمن سال جاری مطابق دفترچه کنکور88-87 در محل های تعیین شده در دفترچه مذکور ادامه تحصیل خواهند داد.
این خبر مربوط به مجتمع پیامبر اعظم است که تمام مراکز اموزش عالی فنی و حرفه ای تحت ساماندهی این مجتمع میباشد .
حالا خبر بد(خواهشمندم کاملا بخوانید):من خودم دانشجوی اموزشکده باهنر شیراز هستم امروز که امتحان دادیم به ما اعلام شد که بخشنامه ای به دستشان رسیده که طبق اون تمامی ظرفیت های کاردانی و کارشناسی 89 دولتی مربوط به اموزشکده های سراسر کشور تعطیل میشود.(البته برای کارشناسی احتمالا شهید رجایی و دو دانشگاه دیگر باقی میگذارند)کد:http://mpa.medu.ir/
به ما گفتند که برای ادامه تحصیل اولیت بندی خود را بدین صورت انجام دهید به تر تیب :همین دو سه تا دولتی---دانشگاه مجازی شیراز--دانشگاه ازاد---علمی کاربردی----غیر انتفاعی
این اتفاق قراره بعد از اون افتضاح حذف ظرفیت دولتی کارشناسی اتفاق بیفتد.در حالی که حدود 600000نفر متقاضی کنکور کاردانی داریم.
البته اتفاق قبلی در دوره وزیر قبلی (اگه اشتباه نکنم) افتاد. حالا وزیر جدید اموزش و پرورش اومده و یه تصمیم عجو لانه دیگه میخواد بگیره. البته زیاد نگران نباشید هنوز این خبر بطور رسمی اعلام نشده ولی اگر هم بشه ساکت نمیشینیم تا مثل همیشه به ما ظلم بشه خواهشمندم یکی پیگیر بشه(از طریق شماره تلفنی که تو سایت مجتمع پیامبر اعظم وجود داره) و اگه صحت داشت یه جوری این خبر رو گسترش بدهید تا مسئولین به فکر بیفتند ویه کار اساسی برای فنی و حرفه ای ها انجام بدند.
در مورد تکمیل ظرفیت کارشناسی هم که اعلام شده که نمیاد.
دوستان کسی که رشته دبیرستان ریاضی باشه میتونه توی این کنکور شرکت کنه؟؟؟