سوال اولت رو نميدونم ولي در مورد سوال دومت اگه از صبانت بگيري بهتره.
Printable View
سوال اولت رو نميدونم ولي در مورد سوال دومت اگه از صبانت بگيري بهتره.
تا یک ماه آینده شنیدم را ه اندازی میشهنقل قول:
2- هیچ شرکتی نمی تونه رو خط فیبر سرویس بده غیر از خود مخابرات در واقع ای دی اس ال فیبر رو می گیرن دست خوشون
کسی هست رو فیبر نوری شبانه رایگان هم داشته باشه اگه آره از کدوم شرکت؟؟
دوستان مشترک صبانت
سرویس شبانه دانلود شما هم سرعتش چند شبیه که پائین اومده ؟
دوستم داره تو دانشجو ميشنهنقل قول:
من سرعت دانلودم تو روز به 106 هم رسید . اما هنوز تو لود صفحه مشکل دارم و نمی تونم با سرعت با لا هیچ سایتی رو باز کنم.
همچنین اکانت شبانه هم سرعت دانلود و لود هر دو کمه دانلود شب 6 7 هست لودشم 4 5 ماله شما چه وضعیتی داره فقط دوستان صبانتی سریع جواب بدن در ضمن لطف کنید بگید کدوم مرکز هستید من فر شچی هستم.
من برای سرعت لود با هشون تماس گرفتم یه dns داد ولی تاثیری نداشت . ایا شما کاری کردین؟؟؟؟؟؟
@ french عزیز من تا چند روز قبل سرعتم در همون حد 16 اینا بود ولی یه 3 روزی هست اومده بالا ولی سرعت لوده صفحهم فرقی نکرده . شما کدوم منطقه هستی که سرعتت کم نشده بوده ؟؟؟؟؟؟ چون هر کی رو دیدم سرعتش کم شده بود
صبا نتی ها ی عزیز منتظرم
اره سرعت شبانه صبانت اومده پايين.
چیه باز سرعتاتون بالاست ازتون خبری نیست
اما من همچنان سرعت لودم پایینه بر عکس سرعت دانم بالا ست تماس گرفتم و پی گیرش شدم بهم دی ان اس داد بازم فرقی نکرد باز باید شنبه تماس بگیرم
نه بابا سرعت روزانه خوبه و دانلودش بالای 100 هست ولی چی فایده هیچ کار نمیتونی بکنینقل قول:
منم سرعت لود صفحات و شبانم خیلی پایینه اون dns رو میدی به من تا منم امتحان کنم شاید برای من جواب داد
سلام ميخواستم ببينم شركتي هست روي خطوط فيبر نوري اكانت بده الان 2 ماه با هر شركتي تماس ميگيرم يا جوابشون منفيه يا وعده سر خرمن ميدن. خلاصه يكي پيدا بشه منو از اين وضعيت خلاص كنه مردم با اين سرعتهاي مزخرف dial up متشكرم