شما خودت تست کردی؟نقل قول:
تو کدوم قسمتش هست؟ تو organizer یا رفته جای دیگه؟
Printable View
شما خودت تست کردی؟نقل قول:
تو کدوم قسمتش هست؟ تو organizer یا رفته جای دیگه؟
ما که نفهمیدیم تو با اون شیشهای مشکل داری یا با اون اتوماتیکه.؟نقل قول:
آره.نقل قول:
من خودم این گوشیو دارم.
حامد جان اگه منظورتون با من هستش بايد بگم اين چه حرفيه مي زني پسر خوب؟نقل قول:
داريم مثل دو تا مرد بحث مي كنيم. تازه شما هم حرفه حساب زدي پس معذرت خواهي براي چي؟
من ازت ممنونم:11:
ممنونم سعيد جان.نقل قول:
باور نمي كني من ان 95 رو قبل از عكاسي با اينكه كاور لنز داره اما باز هم حتما بايد يه سرويس كارواش ببرم.وسواس لنزي ما رو كشته:27:
امين جان بحث من ، حامد و سعيد سره همين شيشه بود وگرنه كيه كه از كاور اتومات بدش بياد؟نقل قول:
حالا كه بحث رفت تو كاوره اتو مات بزاريد يه چيزه جالب نشونتون بدم.
حدود يكسال و نيم پيش (شايدم بيشتر) توي اهواز من يه k800 خريدم.البته از تهران و بعدش رفتم اهواز.آقا هيچكس نمي دونست اين مدل چي هست.بعدش ديگه اين گوشي خيلي زياد شد و...
اما يه نكته اي كه توي اين مدل (كه شايد جز اولين مدل ها بود) خيلي جلب توجه ميكرد كاور اتوماتيك لنز اون بود.
من مثل اون نديده بودم.يعني با 30 تا كا 800 بعد از اون تست كردم هيچكدوم مثل اون نبودن.البته مطمئن هستم مثل گوشي من زياد هست.
براي اينكه نگيد من خالي مي بندم اين هم عكسش:
سلام
من خودم ن 82 دارم ولی بابام کا 800 داره من درایو دوربینش را عوض کردم مثل شما شد ولی قبلش اینطوری نمی شد فقط می شه با تعویض درایو دوربین از این قابلیت بهرمند شد توی همه کا 800 ها هم هست
خواهش می کنم.نقل قول:
اره منم یادمه اون موقع که کا 800 خریدم وقتی دفعه اول در دوربینشو باز کردم این کاور و دیدم بعد چند لحظه باز شد و دیگه هم بسته نشد.
اقا بالا خره ما نفهمیدیم که ریسک کنیم گوشیمونو اپدیت کنیم یا نه
ريسك نداره برو گوشيتو اپديت كن حالشو ببر :15:نقل قول:
اگه با اينترنت پر سرعت Adsl اپديت كني بهتره :46:
موفق باشيد!:40:
اقا من جدیدا یه مشکلی پیدا کردم .وقتی کابل گوشیو میزنم و mass storage رو انتخاب میکنم وقتی کابل رو در میارم گوشی وقتی روشن میشه theme گوشی ریست میشه یعنی تم اصلی گوشی set میشه.
این مشکل وقتی که خود گوشی هم ریست میشه که همه k850 ها به فضل الهی این مشکل و دارن تمش ریست میشه.
یکی نیست جواب ما رو بده ؟