پس با دسته معمولی هم میشه
این gamespot هم کلا چرت و پرت میگه دیگه اصلا بهش اعتماد ندارم
شما بازی رو از کجا خریدید؟ هر جا میرم نیاوردن
من که دیگه مردم از بس منتظر موندم
Printable View
پس با دسته معمولی هم میشه
این gamespot هم کلا چرت و پرت میگه دیگه اصلا بهش اعتماد ندارم
شما بازی رو از کجا خریدید؟ هر جا میرم نیاوردن
من که دیگه مردم از بس منتظر موندم
این بازی گرافیکش حرف نداره
تو بازیش چند مرحله رو می شه با دانته بازی کرد اما تو نسخه آزمایشیش فقط نرو بود!من 2باره به عشق دانته این بازی رو می گیرم
مياد تو اين هفته هرجا ي ايران باشي به دستت ميرسه چون بازيه شاخيه همه شركت ها ميزنننقل قول:
بذار بياد تو بازي هم دسته تعريف نشه من ميارمش :27:
کسی نمی دونه بازی تو مشهد اومده یا نه؟ اگه اومده کجا می شه گرفتش؟
چجوری بازیو گیر اوردین من 5 شنبه تهران بودم هرجا رفتم گفتن شنبه میاد کل مغازه های پاساژ نزدیک میدون ولی عصر دیدم همه نمایندگی های تکین و مدرن و بقیم بودن بالاتفاق گفتن شنبه میاد
شماره از یکی از این نمایندگی ها کسی تو مشهد نداره؟بی خودی این همه راه نریم بعدم نیورده باشه
برای ما هم گفتن شنبه میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فردا میرم بگیرم اخه هم یه روز دیر تر باشه که مطمئن باشم داره و هم برم کلیک بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شاید بازی رو بگیرم تو این بی بازی ای از هیچی بهتره البته انصافا بد هم نیست ولی چون قبلی هاش رو بازی نکردم زیاد میل ندارم ولی به یک بار بازی کردن میارزه
بابا من که بازیم رو ذخیره کرده بودم.
حالا امروز اومدم تو قسما load میبینم هیچ چی نیست !!!
دوباره باید از اول برم !
سلام به همگی.
دو تا سوال داشتم.
1-مال من بعضی جاها Don't Send میده (بیشتر موقعی که فیلم نشون میده) کسی می دونه مشکل از کجاست؟
2- این Devil Hunter با Human چه فرقی میکنه؟
این گیم مشکلی نداره ؟ از نظر پچ و کرک و ...
خب من هم تقريبا مشكل سيو بازي رو دارم و هر بار ميام توي بازي با اينكه سيو كردم نمي دونم چرا مرحله رو از اول مياره.نقل قول:
بابا من که بازیم رو ذخیره کرده بودم.
حالا امروز اومدم تو قسما load میبینم هیچ چی نیست !!!
دوباره باید از اول برم !
احتمالا مشكل DON'T SENT به سيستمت مربوط ميشه يا به ويندوز شايدم به بازي ؟ (بازيت مال كدوم شركته؟)نقل قول:
سلام به همگی.
دو تا سوال داشتم.
1-مال من بعضی جاها Don't Send میده (بیشتر موقعی که فیلم نشون میده) کسی می دونه مشکل از کجاست؟
2- این Devil Hunter با Human چه فرقی میکنه؟
من از همون اول با Devil Hunter رفتم و Human رو تست نكردم ولي شايد يك فرقي داشته باشه ...
گيم هم به طور كلي سالمه و مشكل كرك نداره.نقل قول:
این گیم مشکلی نداره ؟ از نظر پچ و کرک و ...
------------------------------------------------------------------------------
راستي من اين يارو گنده ي بي خاصيت رو كه توي مرحله ي 4 هست با اون شاخك هاي زنش گونش چجوري رد كنم ؟