آها من فکر کردم فقط اندیشه اینجوریه. البته 512 میشه 64KB/s نه 43KB/sنقل قول:
Printable View
آها من فکر کردم فقط اندیشه اینجوریه. البته 512 میشه 64KB/s نه 43KB/sنقل قول:
adsl من وصل شد الان این پست رو با adsl ام گذاشتم!
از پشتیبانی کاری بر نمییادنقل قول:
اونا درخواست رو به مرکز مخابراتی منطقه شما دادن تا خطتون رو رانژه کنن. تاخیر از اونجاست
البته این پست شما هم با تاخیر اومده به تاپیک. شاید تا الان دیگه راه افتاده باشه واستون
سرعت دانلود رو که نگفتم پهنای باند رو گفتم 43 یا همون 430 !نقل قول:
سرعت دانلودم بین 54 تا 58 هست !
دیروز حدود ساعت 8 بود که adsl قطع شد!
هرچقدر هم پشتیبانی زنگ زدم جواب نمیدادند. حدود ساعت 9 بود که دوباره وصل شدش!
ساعت کاری پشتیبانی ASK رو کسی میدونه؟؟؟
دیشب سرعت بالا رفت 50تا60نقل قول:
تونستم اخراجی ها دانلود کنم (هرچند کیفیت بدرد نمیخوره)
-------------
الان 3روزه روزها مشکل داره اینترنت هیچی بازنمیشه بعضی اوقات یه زمان هایی هم که میخوای وصل بشی هی میزنه یوزر نیم پسورد اشتباه بعد 10 دقیقه دوباره درست میشه
نمیدانم چی شده این دو سه روز
سلام منم دو سه روز adsl یا قطع می شد یا صفحه ای باز نمی کرد زنگ زدم اندیشه گفتم بابا چه خبره پدرمونو
در اوردین که پشتیبانیشون گفت داشتیم ارتقا می دادیم پهنای باند زیاد کردیم گفتم نمی شه روزها هم مثل شبها سرعتمون بالا بره گفت ان شالله ولی اگه بشه چی می شه:8::8::8::8::8:
من امروز 6 زنگ زدم بودن. پرسیدم مشکل چیه؟ یک 5 دقیقه ای توضیح دادن من که نفهمیدم. فقط اینو فهمیدم که مخابرات 4 تا خط خروجی داره. ترکیه و سنگاپور و کجا و کجا! وقتی یکی از این خطا چند بار هی قطع و وصل بشن ترافیک ای اس پی هایی که پهنای باندشون از اون خط رد میشه بخاطره تغییر سریع مسیرها جریمه میشه(یک اصطلاحی گفت دامپنینگ یه همچین چیزی) گفتن این جور مواقع این جریمه 1 ساعت طول میکشه و به بعضی ار سایتها دیگه نمیشه وصل شد. ولی بد شاکی بود یارو از مخابرات که چرا میزاره همچین اتفاقی بیفته. می گفت 10 دقیقه قطع بشه بهتر تا ا ساعت ترافیک جریمه شه و بخاطره جریمه قطع شه. می گفت 3 روزه اینجوری! من که نفهمیدم دقیقا چی می گه ولی احساس کردم حرف داره منطقی می زنه. از دوستام تو تهران پرسیدم 2-3 تاشون این مشکلو داشتن 2-3 تا هم نداشتن! ولی کلا دلم برای یارو سوخت بخواهد به 20 نفر این توضیحاتو بده کف می کنه!!نقل قول:
سرعت من شبا بالا نمی ره!!!
یعنی سر ما که رسید سرعتاشون رو پایین آوردن؟؟؟
هیچ دقت کردین مثل اینکه داره آمار اندیشه به پارس وی می رسه!