سلام من اين فايل رو دارم. ميدونستم يه روز به دردم ميخوره . به خاطر همين تو سيستمم ذخيره كردم.نقل قول:
در اولين فرصت ميزارمش اينجا
Printable View
سلام من اين فايل رو دارم. ميدونستم يه روز به دردم ميخوره . به خاطر همين تو سيستمم ذخيره كردم.نقل قول:
در اولين فرصت ميزارمش اينجا
براي تمارض بايد سه تا كليد L1وL2وR1 رو با هم فشار بدي.نقل قول:
من ميخوام يه دستي به سيستمم بكشم مي خواستم بدونم با اين سيستم بازي رو مديوم اجرا ميشه پيشاپيش ممنون:
ram 1gb
video cart 256mb 7100 geforce
cpu 2.4
خواستم یه سری توضیحات راجع به بازی بدم
حتماً اونایی که هنوز بازیو نگرفتن ، از این همه اظهارات ضد و نقیض در مورد بازی تعجب می کنن. اما واقعیت چنین است:
بعد از نصب بازی ، با توجه به سیستم کامپیوترتون ، شما قادر خواهید بود که در یکی از سه حالت low یا medium یا high بازی کنید. همچنین تو setting یه قسمتی داره که شما باید از بین دو گزینه 3:4 و 16:9 یکی رو انتخاب کیند. چنانچه 3:4 رو انتخاب کنید ، تصویر در هنگام بازی مقداری پهن می شه و سرعت بازی نسبتاً زیاد می شه و هنگامی که پاس بلند می دید یا شوت می زنید ، دوربین جا می مونه. اگر 16:9 رو انتخاب کنید ، تصویر مقداری کش می آید ولی سرعت بازی پائین می آید و طبیعی تر می شود(بهتره همیشه 16:9 رو انتخاب کنید)
علت اینکه بعضیا از جاموندی دوربین وقتی که شوت می زنن ، می نالن اینه که گزینه 3:4 رو انتخاب می کنن.
کسایی که بازیو رو low اجرا می کنن ، به قول یکی از دوستان ، بهتره که اصلاً بازی نکنن ، چون نظرشون نسبت به PES خیلی منفی می شه(تو این حالت ، بازی یه جورایی شبیه به FIFA ست) تو این حالت دیگه شاهد تماشاچیا در ورزشگاه ها نخواهیم بود حتی نیمکت ذخیره و کمک داورا هم نشون نمیده. زمین تموم ورزشگاه ها هم یکی میشه و نمی تونی چمنشو عوض کنی ، گرافیک بازیکنا تا حدی پایین می یاد که دیگه نه دهنشونو باز می کنن و نه چشماشون حرکت می کنه و سایه بازیکنا هم بصورت یک دایره زیرشون قرار می گیره.
کسایی هم که بازیو رو medium اجرا می کنن ، بهتره اینجا راجع به خود بازی نظر ندن ، هر چند بازی تو این حالت نسبت به حالت قبل ، خیلی بهتر اجرا می شه و شاهد حضور کمک داور و تماشاچیان(با کیفیت پائین) و نیمکت ذخیره و گزینه انتخاب چمن ورزشگاه ها و گیم پلی روان تر هستیم ولی باز هم می توان از آن ایراد بنی اسرایئلی گرفت.
اما کسایی که بازیو رو high اجرا می کنن ، فکر نکنم وقت کنن بیان اینجا نظر بدن ، چون انقدر جذب این بازی می شن که نمی دونن وقت چطور می گذره و حاضر نیستن یه لحظه هم از بازی بیرون بیان. گیم پلی واقعاً روان ، پاس های عالی ، چمن سه بعدی ، تماشاچیان با کیفیت خیلی عالی(ولی دو بعدی) ، گرافیک فوق العاده مخصوصاً تو چهره و لباس بازیکنا و ... همه تو این حالت وجود داره.
در مورد کشیدن لباسم بگم که اینطور نیست که بتونین لباس بازیکنا رو بکشین و اونارو به زمین بزنین. وقتی بازیکنی صاحب توپه و داره می دوه اگه شما از پشت سر به دنبالش بیفتین و بخواین توپو ازش بگیرین ، با دستاش لباس بازیکن صاحب توپو می کشه.
برای اینکه بازیکن صاحب توپ ، خودشو به زمین بندازه ، باید سه تا کلید L1 و R1 و L2 را به ترتیب زد نه همزمان.
در مورد اینکه در هنگام ضربات کرنر می شه دربازه بانو جلو آورد ، چیزی نمی دونم ، اگه کسی می دونه ، بگه.
کی میگه 2 بعدی؟تماشاگرا 3 بعدین:18:نقل قول:
بعدشم گیم پلی با اون طرز حرکت مسخره ضعیف شده نه قوی...:27:
بعدش نگه داریم یا رهاش کنیمنقل قول:
براي تمارض بايد سه تا كليد L1وl2وr1 رو با هم فشار بدي.
:5::46::10::8:استادیو م تمرین رو در حالت دو نفره ???
استادیو م تمرین رو در حالت دو نفره
3تا دکمه رو اگه با هم بزنی .خودش رو می اندازه.دیگه احتیاجی به چیز دیگه ای نداره.نقل قول:
میگم یه کارت گرافیک معرفی کنید که حدود80 قیمتش باشه!! و برای این بازی مناسب باشه
بقیه فکر کنم خوب باشه:
رم 2* 512
سی پی یو 3 فول
مین برد 945 گیگا
فقط گرافیک اشغاله ATI X550
با چی عوض کنم که بتونم high رو روان اجر کنم؟