mobageri جان اگه مشکلی نیست اسم کوچیکتون رو بگید تا راحتتر تایپ کنیم!در مورد نرم افزار من که دیگه نیازی به نرم افزار ندارم چون پی دی اف ریدر و افیس و دیکشنری و اسمارت مووی و بار کودر و کال رکوردر رو روی گوشی دارم!!!
Printable View
mobageri جان اگه مشکلی نیست اسم کوچیکتون رو بگید تا راحتتر تایپ کنیم!در مورد نرم افزار من که دیگه نیازی به نرم افزار ندارم چون پی دی اف ریدر و افیس و دیکشنری و اسمارت مووی و بار کودر و کال رکوردر رو روی گوشی دارم!!!
كوچيك شما محسن:5:نقل قول:
لطفا ديكشنري رو واسه من بذار
دوستان سلام...
من ميخوام 5700 بگيرم...فقط راهنمايي كنيد كه اصلي ، تقلبي اينا داره؟!! يا الان تو بازار همش يه نوعند..
باتشكر
آره امین جان کلاس داره قفل شه اما میگم یک کار کنیم استیکی شه بعد قفل شه که همیشه اون بالا بمونه.:31:نقل قول:
آهان راستی یک سوال چجوری میتونم از توی کامپیوتر یک اس ام اس رو توی MyFolders بریزم؟
محسن جان حجمش از 3 مگابایت بیشتره!!اگه پستهای قبلی منو مطالعه کنی متوجه سرعت اینترنت من میشی!!بهتره توی ارشیو سایت p30mob جستجو کنی تا به دیکشنری جاوای مورد نظر برسی.
روزی این کار رو نکردم.ولی فکر کنم از طریق قسمت masseging نرم افزار pcsuit میشه این کار رو کرد!در مورد سوالت کمی واضحتر توضیح بده والبته کلمه ی ممل خان رو هم در سوالت بکار ببر.ایشون به اسم خودش حساسیت داره به محض اینکه بفهمه اسمشو اوردی میاد اینجا جواب سوالتو میده!!
فكر نكنم تقلبي داشته باشه:31:نقل قول:
فقط سريال نامبر روي گوشي با جعبه و پشت گوشي رو چك كن:8:
پيشاپيش مباركت باشه:11:
من نميدونم با سرعت 4 مگ چكار كنم:19:نقل قول:
از سرعت بالا سرگيجه ميگيرم اونوقت تو اينجوري:18:
اميدوارم تو هم از سرعت بالا بهره مند بشي:11:
من وقتی وارد بخش مسیجینگ پی سی سوئیت میشم نمیتونم اس ام اس هایی رو که در بخش مای فولدرز گوشی سیو کردم رو ببینم توش فقط اینا هست: Inbox - Outbox - Sent Items - Draft اما My Folders نداره حالا اگه یک مسیج با کامپیوتر بنویسم فقط میتونم تو درفت سیوش کنم . راهی نیست که این مسیج تو مای فولدرز سیو شه؟ ممل خان نیستش امروز؟
محسن جان در مورد اینترنتت بیشتر توضیح بده!ایا شما هم با دیال اپ کنکت میشید واز این کارتهای اینترنتی استفاده میکنید یا اینکه با ای دی اس ال به اینترنت وصل میشید؟؟؟؟!!کمی بیشتر توضیح بده؟؟!