آقا مشکل من با فلش کردن توسط همون مونسترپکی که گفتم دارم دانلود میکنم حل شد!
از همه ی دوستان متشکرم....... در این چند روز به اندازه چند ماه چیز یادگرفتم! واقعا مرسی
Printable View
آقا مشکل من با فلش کردن توسط همون مونسترپکی که گفتم دارم دانلود میکنم حل شد!
از همه ی دوستان متشکرم....... در این چند روز به اندازه چند ماه چیز یادگرفتم! واقعا مرسی
gsmعزيز يعني هيچ برنامه ايي نيست واسه بك آپ از فلش گوشي
آخه ميخوام فايل فلشمو به يكي ديگه بدم ممنونم
سلام به همه من وئ تري ايكسمو فلش كردم همه چيز خوب پيش رفت ولي نميدونم چرا اس ام س اي فارسي رو نشون نميده با اين كه پك عربي نصب كردم؟ وايا موتورولا برنامه راديو داره؟ ضمنا من هنوز نتونستم اسكين 770 e رو پيدا كنم و يه سواله ديگه اينكه تقويت صداي گوشي براي باندها مضر هست تا حالا ماله كسي ايراد پيدا كرده؟ ممنون و خدافظ.
نقل قول:
دوست عزیز(musketeer ) عرض کنم که خطایی که شما به آن برخورد کردید به
فایلهای Monster Pack یا Reflash دانلود شده مربوط نیست (error sending jump command device API error ) : اول از همه درایوری که در نوشته قبلی در مورد آن توصیح داده شد را نصب نموده
و با استفاده از گزینه Clean and Reinstall تمام درایورهای قبلی را ترو تمیز کنید ، سپس اگر مایل
به کار با برنامه RSD Lite هستید و آنرا قبلآ نصب کرده بودید آنرا Uninstall کرده مجددآ نصب کنید
حالا موبایل خودرا به کابل USB وصل نمایید و بگذاریید نصب موبایل کامل شود و سپس وارد مد Flash شوید
تا RSD Lite عمل شناسایی ونصب را انجام دهد .
نکته ظریفی در این میان وجود دارد و آن اینکه اکثر برنامه های مد P2K بعد از خروج قادر به تغییر اتوماتیک
مد به Modem نیستند و اکثر Fail هایی که دوستان به آن اشاره می کنند حتی در هنگام نصب Skin به همین
علت می باشد.
نهایتآ مهم اینست که اینگونه خطاها مربوط به بخش نرمافزارهای نصب شده و درایور می باشد و Monster Pack ها یا گوشی شما ایرادی ندارد.
موفق باشید.
:)
با سلام به همه دوستان
امروز می خواهم چند برنامه که توسط آنها می توانید موبایل خودرا فلش کنید معرفی کنم .
1.RSD Lite : این برنامه برای فلش نمودن موبایل استاندارد میباشد و دارای مزایا و معایبی است
از مزایای آن محیط کاربری آسان و قابلیت فلش نمودن تعداد زیادی ( تا 15) گوشی بطور همزمان را دارد
علاوه بر آن تنها برنامه ایی است که می تواند BootLoader Version را چه در گوشی و چه در Monster Pack بطور همزمان نشان دهد و این در جلوگیری از فلش اشتباه بسیار کمک کننده است .
از معایب آن عدم توانایی در فلش نمودن گوشی با Backup تهیه شده با برنامه Flash&Backup 3 می باشد.
عیب دیگر آن احتمال Fail بسیار بالا هنگام فلش گوشی دارای فلش ورژن 86 به 85 ( یا به اصطلاح downgrade) است.
درضمن ورژنهای 2.7 و 3.2 آنرا امتحان کرده ام و بخوبی کار می کند . از ورژن 2.5 یا 2.4 استفاده نکنید زیرا یک Bug شناخته شده دارد واحتمال Fail بالا است.
2.PST : این برنامه برای قلش V3x استاندارد نیست ولی با اطمینان بالا قادر به فلش نمودن است . درواقع PST یک پک برای برنامه نویسی گوشی های موتورولا می باشد ( البته V3x بطور کامل با آن همخوانی ندارد)
این پک دارای برنامه ایی بنام Multiflash flex است که با استفاده از بخش flash می توانید موبایل خودرا قلش کنید ( عمل Flex در V3x کاربردی ندارد) .
از مزایای این برنامه توانایی Force flash ( و بنابراین downgrade اجباری ) می باشد و در این مورد موفق عمل می کند.
3. P2k Easy Tool : این برنامه برای استفاده درباکسهای UFS نوشته شده و بطور اولیه نیاز به کابل USB مخصوص این باکس دارد ولی هکرهای گرامی آنرا Crack کرده و با استفاده از یک Loader 25کیلوبایتی نرم افزاررا دورزده اند !! خیالتان راحت باشد چون این Loader بسیار عالی و بدون اشتباه کار می کند و شما یک برنامه قلش پرقدرت دارید که در هر شرایطی موفق می شود!
4. Flash & Backup : اسم خفنی دارد ولی عمده کار آن برای نصب Language Pack و Back up از گوشی می باشد. هیچوقت یک Monster Pack را با آن قلش نکنید زیرا موبایل Load نخواهد شد ورژن 3.0.53 همراه با Serial number دائمی قابل دانلود است .
ازکارهای دیگر این برنامه تغییر Code Group های داخل یک Monster Pack می باشد.
فعلآ تا همینجا کافی است ، دفعه بعد راجع به Code Group های داخل یک Monster Pack و نصب Language و قلش توضیح می دهم
همگی موفق باشید
:)
مصطفی جان ممنون!!! از مطالب خوبت!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه!! فونت اون رو تغییر بدین !! مثله اینه بعضی ار حروف رو نمیخونه!!!
ممنون
begosiiib جان!!! از p2k هم استفاده کردی؟؟!! البته من یه برنامه هم داشتم که فقط مخصوص بک آپ بود!! اما الان یلدم ایسن کجا نسخه اون رو دارم!!! حتما دراولین فرصتی که دیدم برای میزارم!!!نقل قول:
موفق باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز!!!نقل قول:
متاسفانه نداره!!
در مورد اسکین هم باور کن جاهای زیادی برات گشتم اما همه مدل هست به جز اونکه شما میخواین!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من v3x ندارم !! اما ماله دوستام فقط یه خورده بیشتر باتری مصرف میکرد!!! در عین حال روی ولوم آخر هم بهتره نزارین چون!! کیفیت پایین میاد!! و احتمال آسیب های کم هم هست!!!
قربانت
gsm عزيز
من منتظر ميمونم اميدوارم فراموش نكنيد ممنونم
سلام دوستان
من يكسري skinهاي جالب شبيه Split Skin كه حرفشو زدن واستون پيدا كردم من رو گوشي خودم نصب كردم (v3i)
واقعا خوشكل و جالبه شما هم اگه نصبش كنيد حتما تا ئيد ميكنيد
روش نصب اسكين ها هم شبيه همونيه كه دوستمون برا اين نوع اسكينا گفتن هستش
با اين تفاوت كه براي تغيير آيكن نيازي به ساختن پوشه ايكن نيست خود اسكين اين كارو ميكنه
ضمنا بايد اون دو تا فايل تو پوشه سيستو تو پوشه سيستم گوشيتون كپي كنيد(ممكنه يكي از اين دوتا باشه)
اين يكيشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[اينم عكسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]