تو کلوپ p990 بحث شده لطفا اونجا درخواست بدید
Printable View
تو کلوپ p990 بحث شده لطفا اونجا درخواست بدید
کسی نبود بازم جواب مارو بدهنقل قول:
خواهش میکنم کسی میدونه جواب بده .میدونم اینجا جاش نیست من تو همه تاپیکای مهمم سوالمو گفتم .
سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟
این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟
_
سلام خدمت همه بروبکس .
من 1 هفته ای می شه که یه z310 خریدم ، از دیروز هر کاری می کنم نمی تونم روشنش کنم ، یعنی وقتی روشنش می کنم ، چراغ keypad شروع می کنه به چشمک زدن ، صفحه lcd هم یه نور ضعیف روشنه . هر کاری می کنم ، این اتفاق می افته ، به شارژ هم زدم همین شد ، یه کامپیوتر زدم همین شد . گفتم شاید از باتری شه ، باتری گوشی خودمو شارژ کردم بهش انداختم فرقی نکرد .
دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره ، یا قبلا با این مورد برخورد کرده ، راهنمایی ام کنه .
منتظرم . مرسی
میشه بگی چه موقع این خطارومیده ؟نقل قول:
موقعی که میخوای فلش کنی یا فقط وقتی مشخصات نرم افزاری رومیده ؟
مگرموقع خریدچک نکردی ؟ یانکنه دست دوخریدی ؟نقل قول:
موقع مشخصات و اول هر کاری که می خوای بکنینقل قول:
نه بابا ، آک خریدم ، موقع خرید هم سالم بود ، تا 3 _ 4 روز هم عین بچه آدم کار می کرد ، اما زدم اش به شارژ ، موقعی خواستم روشنش کنم ، این ادا و اطفار ها رو از خودش در میاره . . . هیچ کاریش نکردم ، نمی دونم چرا این جوری شده .:41:نقل قول:
آخوند جان مبارک باشه.فکر کنم k510 داشتی درسته؟نقل قول:
به نظر من ممکنه اتصالی داشت موقعی که زدی به شارژ یه بلایی سرش اومد ولی باید نظر بقیه بچه ها رو هم دید.هر چی باشه اونا استادن ما شاگرد.