برای دائمی نهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
برای دائمی نهنقل قول:
1200 تومان اینجاست :n28:
بسته به ساعتش داره! اول صبح ارزون تره که من ترجیح میدم نامحدود ساعتی بگیرمنقل قول:
منظورم ۶ صبحه
اره راست میگی همون نامحدود ساعتی 1000 تومان خوب تازه صبح بالاترین سرعت هم داره 5 الی 6 مگ عصر و شب 2 و 3 مگ دارمنقل قول:
دوستان من الان یک هفتست شاید بگم ۵۰ هزار تومن با پشتیبانی صحبت کردم ولی انگار فارسی بلد نیستن یا خودشون رو زدن به .....
من خط اعتباریم ۳ گیگ بسته داشت و یه پنج هزار تومنی اعتبار
شب زدم با کد دستوری خط رو دایمی کردم
از اونجایی که ب ایرانسل و دزدی هاش اشراف کامل دارم
دیتا رو خاموش کردم
۱ ساعت بعد برای من پیام اومد که خط با موفقیت دایمی شده و ب بزرگترین اپراتور کهکشان راه شیری خوش اومدی
خب من با علم ب این که همون لحظه ۲۰ گیگ هدیه رو نمیدن دانلودی نکردم
به اندازه همون بسته ای که داشتم ۱ گیگ فوتبال انلاین دیدم و خوابیدم
صبح پا شدم ایرانسل من رو چک کردم میبینم بسته من انتقال پیدا نکرده هنوز و اعتبار من واسه یک گیگ و خورده ای مصرف آزاد صدو پنجاه هزار تومن منفی شده
> حالا من میدونم شاید جایزه ۲۰ گیگ رو همون لحظه که خط دایمی میشه و پیامش میاد نخوان بدن ، اصلا این موضوع مهم نیست ، ولی وقتی پیامک میدن که دایمی شده دیگه پس بسته های منم منتقل شده ب حساب مگه آدمه که توی راه بمونه
خلاصه داستان ایرانسل میگه شما اگه تا تایید پیامک هم وایسی و از قبل ۱۰۰۰ گیگ هم میداشتی باز این وسط این چند ساعت توی برزخی
نه اعتباری هستی که از بستت کم کنه ، نه دایمی هستی نه جایزه
جالبه حتی پیامک مصرف آزاد هم نیومده برام
بعد یک هفته بحث که میگم اگه شبکه شما مشکل نداره چرا روی حد ۹۳ تومن پس قطع نشده اصلا ، اومدن صورت مساله رو پاک کردن و بدهی رو کردن ۹۳ تومن ، لطف کردن
جالبه ۲۰ ساعت بعد پیامک اومده مشترک گرامی اعتبار و بسته های شما منتقل شد و ۳ گیگ الان هستش ، ولی از اون طرف واسه یک ونیم گیگ میگن بیا ۱۰۰ تومن پول بده
این اگه دزدی نیست پس چیه
کجا برم . میشه کاری کرد ، خطمو میخوام ولی بمیرم پول زور نمیدم ، شده خطو بیخیالشم بندازمش بره
شکایت کن ۱۹۵نقل قول:
خوب جلو رفتی اما باید شک میکردی سر ۳ گیگت هم دبه کنن! منم اشتباه تورو سال ۸۹ گردم و یه خط بدرد نخور دایمی ایرانسل دارم!!:n05:
دیگه واغعا نت ایرانسل رفته رومخ خیلی لودینگ زمان میبره انگار دیال اپه پشتیبانی هم زیر بار نمیره ۱۹۵ همفقط نامه رسان هست هیچ تاثیریم نداره دیگه نمیدونم چیکار کنم
دوستان از کجا باید بفهمیم دکل ما تجمیع فرکانس داره یا نه؟ ضمنا ارزونترین مودمی که این قابلیت رو داشته باشه چنده قیمتش؟
سلام.
دوستان عذر خواهی میکنم سوالم بی ربط به تاپیک هست ولی اینجا بیشتر احتمال جواب گرفتن رو دارم.
بنده یک مودم M7350 دارم حالا قصد دارم اینترنت این مودم رو درون شبکه به اشتراک بذارم. میخواستم بدونم آیا با گرفتن روتر MR3020 میتونم این کارو انجام بدم؟
اگر نه آیا راهی پیشنهاد دارید برای این کار؟
ممنون :n16:
خروجی هاش چیه؟ اگه LAN داره بله راحت میشهنقل قول:
دوستان سلام امروز دارن سایت جدیدی رو تو منطقه مون نصب میکنن بنظرتون تجهیزات نسل دوم هم روش نصب میکنن یا فقط تریجی و فورجی؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام.تجهیزات ۲ و ۳ و ۴ با هم ترکیبن جدا از هم نیستننقل قول:
چرا مال من نامحدود ساعتی 1000 تومن نداره ؟نقل قول:
شبانه و اعتبارینقل قول:
M7350 مودم همراهه و فقط خروجی USB داره.نقل قول:
MR3020 هم ظاهرا روتر برای مودم های 3G/4G دانگلی هستند (اینایی که مستقیم با USB به کامپیوتر وصل میشن و وایفای ندارند)
و اینم تست کردم که M7350 وقتی با USB به کامپیوتر وصل میشه اینترنتش رو به اشتراک میذاره روی کامپیوتر بدون اتصال به WiFi.
:n16:
سلام
جدیدا با اعمال طرح های جدید Adsl تصمیم گرفتم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
منطقه ما 4G رو پشتیبانی میکنه و از این نظر مشکلی نداره
نهایت در روز یکی دو ساعت وبگردی میکنم و گاها بعضی شبا دانلود
نهایت پهنای باند ماهیانه ای که بخوام استفاده کنم 5 گیگ ـــه ، شب هم بخوام دانلود داشته باشم نهایت ماهیانه 5 گیگ
به نظر شما کدوم طرح برای من صرفه بیشتری داره که خریداری کنم ؟ بسته شبانه رایگان هم داشته باشه که چه بهتر
ممنون
سلامنقل قول:
بسته های ایرانسل شبانه رایگان نداره و اگر بخواید باید هر شب بسته ساعتی نامحدود بگیرید اگر هم میخواید بسته شبانه مدت دار بگیرید باید از همراه اول استفاده کنید
ایرانسل هم بسته ماهانه 5 گیگ داره 20 تومن
سلام
کدام مودم که نسل 4.5 ایرانسل را ساپورت میکنه و سطح دریافت سیگنال بهتری داره؟
این که فرمودید در کجا اتفاق افتاده؟نقل قول:
ایا امکان ارسال اسکرین هم دارید؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
No more information[emoji4]نقل قول:
[emoji23]ok npنقل قول:
فقط، ایرانسل رو ۹۰۰ هم lte میده؟
دوستان چهارشنبه از ایرانسل شکایت کردم ، ۱۹۵
هنوز حتی زنگ هم نزدن!!
طبیعیه؟
نه ایرانسل ۹۰۰ جوابگوی تیریجی نیست دیگه فورجی که هیچینقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
به توجه به اینکه تعداد زیادی از مشترکان هنوز از نسل 2 استفاده میکنند در بیشتر سایت های تلفن همراه کشور نسل 2 وجود دارد مگر تعدادی اندک مینی سایت ان هم در کلان شهرها که برای 3G و 4G راه اندازی شده است.
تجهیزات rru های استفاده شده برای نسل 2 و 3 و 4 در کشور از هم مجزا بوده و به راحتی میتوان یکی از نسل ها را حذف کرد.
دلیل اینکه یه سری از سایتها مثل آپارات و اینستاگرام و طرفداری با اینترنت ایرانسل باز نمیشه و حتما باید قیلتر سکن استفاده بشه چیه ؟؟
در قسمت .... Proxy....apn و port رو اگه عددی نوشته پاکش کنید و بعد save کنیدنقل قول:
6 صبح دیدم یک گیگه شده 50 تومان تک تومانی :n13:
ولی به درد نمیخوره همون نامحدود یک تومانی با صرفه تره :n10:
اصلا ------ ست نشده واقعا عجیبه !!نقل قول:
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
عجيب نيست داداشنقل قول:
مدل ش
ادعاي مديريت جهاني هم داريم
فقط با وي p ان و پرو_كسي درست ميشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان، مودم E3372 ایرانسل 4G پلاس رو هم ساپورت می کنه؟
سلامنقل قول:
نه متاسفانه
Cat4 ساپورت میشه تا سقف 150 مگابیت دانلود و 50 مگ آپلود
دوستان یه راهنمایی میخوام.
من مودم USB ایرانسل دارم. بسته شبانه نامحدود که میگیرم چطوری میتونم نت آیفون رو هم بهش وصل کنم؟
سلامنقل قول:
با اسکریپت اوپن سورس dispatch به راحتی میتونی چند تا کانکشن اینترنت رو ادغام کنی
این روش ممکنه کیفیت اتصال رو بیاره پایین اما برای دانلود مناسبه و پیشنهاد میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان,الان تو بازار مودم usb 4.5g داریم؟
نچنقل قول:
شکایتی که ۳ روز پیش گفتم چند صفحه پیش به ۱۹۵ گفتم که خطم دایمی کردم و بسته هم داشتم ولی آزاد برام حساب شده جواب داد
از ایرانسل زنگ زد گفت ۱۰۰ هزار تومن رو برات میکنیم ۱۵ هزار تومن ( ۳ گیگ مصرف آزاد رفته بود )
گفت اون ۳ گیگ رو برات ۱۵ تومن محاسبه میکنیم مثل یک بسته و نه آزاد
البته من کلی گیر دادم که باید از هدیه کسر میشد یا پیام مصرف آزاد میومد ، ولی خب ب هر حال باز ۱۰۰ تومن رو کردن ۱۵ تومن خیلی خوب و یجورایی عجیبه و منکه تقریبا راضیم
فقط دوستان فرستادن عکس و داشتن مدرک و توضیح خلاصه و مناسب خیلی تاثیر داره در پیگیری زودتر و مفید تر
حالا باز یه تیکت دادم که همون ۱۵ تومن هم ندم و مشکل اپراتور بوده
من که از ایرانسل تاحالا 200 تومان پول نقد گرفتم بازم میگیرم خیلی خنگندنقل قول:
شما وقتی rrus01 اریکسون رو داری آیا هر سه نسل رو نداره؟نقل قول:
حذف گردد :n26::n34:
دوستان این همه تفاوت سیگنال بین ۲ باند تجمیع شده از کجا میاد، گاهی باند ۳ از ۷ خیلی ضعیف تره و گاهی مانند تصویر برعکس.
یعنی باند ۳ و ۷ از ۲ انتن مجزا ارسال میشه و جهت انتن ها باهم فرق میکنه که انقدر تفاوت میزان سیگنال بینشونه؟ اینطوری که تجمیع کار نمیکنه[emoji52] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]