خب شما مشکلت همون 500 تومنه؟؟ بریز به حساب من تا مشکلت حل شه...نقل قول:
Printable View
خب شما مشکلت همون 500 تومنه؟؟ بریز به حساب من تا مشکلت حل شه...نقل قول:
نقل قول:
25 هزار تومن هزینه نصب نیس.. هزینه راه اندازی پورتت تو مخابراته
منظور من اینه که یک جا یه قیمته جای دیگه یه قیمت دیگست البته خودم اشتباه کردم :31: چون توی سایت مای شاتل با مالیات زده بود:8:نقل قول:
حالا وقتی ترافیک میخریم بازم باید مالیات بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر مالیات پردمون دراومد:13:
سلام دوستان می خواستم جدیدا adsl بگیرم شنیدم شاتل خوبه. یه چنتا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.:46:
1. حالا واقعا خوبه یا فقط اسم در کرده؟(اگه خوب نیست کدوم یکی از شرکتارو پیشنهاد میدید؟)
2. با توجه به کاراییم (بعضی وقتا خیلی استفاده میکنم و بعضی وقتا 4،5 ساعت تو ماه استفاده میکنم) کدوم یکی از تعرفه هاشو پیشنهاد میدید؟(سرعتش حداقل 256 و قیمتش 16،17 تومن)
3. میخوام یه مدل مودم planet wireless بگیرم شاتل با این مدل مشکلی نداره؟ چون معمولا همشون میگن اگه مودم از ما نخری کار نمیکنه!!!!!!
در ضمن تو منطقه 2 تهرانم
با تشکر:40:
سلام من شاتل سمنان رو گرفتم 10 روز پیش اسم نوشتم 30 تومنم واریز کردم
نمیدونم واسه چی بود هنوز بهم مودم ندادن میگن از تهران میاد و با تخفیف ویژه 29 تومن
میشه( 128 اکو .)
میخوام بدونم سرعت دانلودش با IDM چطوره؟؟
خلاصه واسه ما شهرستانی های بدبخت بعد از 10 روز علافی به صرفه ست؟؟
دوستان لطف کنن سرعت دانلود شبانه و روزانه سرویس 1024 رو هم بگن ممنون میشم........
جالبه
2 گیگ که همون 9 خرداد صبح دادن
الانم از شاتل تماس گرفتم اطلاعات و صحتش رو چک کردن و بعد نظر سنجی کردن
و بعد گفتن برای تولدم 3 گیگ میدن
که خودش گفت چون تا 18 ام که دورت شروع میشه چیزی نمونده به همکاران میگم 18 ام شبش شارژ کنن گه تو دوره بعدی استفاده کنی:31:
همه اینها در حالی که سرعت برگشته به 160 و ضد حالی شده برای خودش
دوست گلم شما باید توی همون منطقه خودت پرس و جو کنینقل قول:
سلام دوستان می خواستم جدیدا adsl بگیرم شنیدم شاتل خوبه. یه چنتا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.
1. حالا واقعا خوبه یا فقط اسم در کرده؟(اگه خوب نیست کدوم یکی از شرکتارو پیشنهاد میدید؟)
2. با توجه به کاراییم (بعضی وقتا خیلی استفاده میکنم و بعضی وقتا 4،5 ساعت تو ماه استفاده میکنم) کدوم یکی از تعرفه هاشو پیشنهاد میدید؟(سرعتش حداقل 256 و قیمتش 16،17 تومن)
3. میخوام یه مدل مودم planet wireless بگیرم شاتل با این مدل مشکلی نداره؟ چون معمولا همشون میگن اگه مودم از ما نخری کار نمیکنه!!!!!!
در ضمن تو منطقه 2 تهرانم
با تشکر
مثلا من بیرجندم اینجا شاتل عالیه سرعتش هم فوق العادست محدودیتی واسمون نذاشتن اما خیلی از دوستان همین الان توی شهرای دیگه هزار و یک مشکل دارن
فقط یادت نره دانلود شبانه شاتل از یک شروع میشه و تا 8 صبح ادامه داره در حال حاظر سرعت دانلود اشتراک 256 حدود 60 کبلوبایت در ثانیه و اشتراک 2 مگ حدود 250 کیلوبایت در ثانیه هست
شما متناسب با هدفی که داری بهترین شرکت رو انتخاب کن
ممنون دوست عزیز:31:
لطفا بقیه هم نظر خودشونو بگن
سلام دوستان می خواستم جدیدا adsl بگیرم شنیدم شاتل خوبه. یه چنتا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تو منطقه 2 تهرانم
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شاتل ازین چیه ؟ ( دارای ۴ پورت شبکه با سرعت ۱۰۰ مگابیت در ثانیه ) در خبر ِ مدلهای جدید وایرلس زایکسل نوشته . مگه خودش سرعت داره ؟ نباید یکی از سرویسها مثلا آرت رو انتخاب کنی بعد مودم وایرلس باشه ؟
این شاتل اخه چه مرگشه توی ساعته 12 تا 4 بعد از ظهر نمیشه به اینترنت وصل شد مر این که از قبلا وصل بوده بشی میتونی بری بقیه عزیزان همین مشکل رو دارند؟؟؟؟
دوست عزیز فکر کنم منظورش اینکه هر کدام از این پورت ها همزمان می تونند 100 مگابیت بین 4 دستگاه تقسیم کنند و اگه این مودم وایرلس هم داره می تونی از اون استفاده کنی ولی این به درد کشورهایی می خوره که سرعت اینترنتشون بالای500، 600 مگابیت است نه ایران که سرعت اینترنت محدودهنقل قول:
بله از پشتیبان پرسیدم گفت منظور برد مودم هست .
دارای 4 پورت یعنی تا 4 وسیله رو میتونی وصل کنی به مودم و سرعت 1000 مابایت همون سرعت انتقال داده بین کامپیوتر هاست البته باید کارت شبکه باید 1000 مگابایتی باشه در غیر این صورت بی مصرفه :8:نقل قول:
خوب :8:نقل قول:
اول برو مودم از بیرون بخر چون میندازن بهت :46:
دوم اینکه برو همون 128 سه ماه بگیر خوبه :31: منم دارم از همین سرویس استفاده میکنم سرعت دانلودم 24 ساعته روی 64 ثابته :8:
شرکته خوبیه به شرطی که باهاش کنار بیای :21:
بچه ها شاتل بالای 128 هم میده ؟
کسی کرج سرویس نمیگره ببینیم دانلود چطوره !؟
یه تستی چیزی از 128 ندارید بزارید ؟
زمانهای خاص شیر فلکه رو میبندن ؟
نمیشه پیچوند از شاتل مودم نگرفت ؟ چجوری !؟ :دی
مرسی ...
سلام دوستان . کسی اگر آرت 3 یا 4 داره اگر ممکنه یک تستی بزاره ببینم سرعتش چجوره . چون خودم الان آرت 1 دارم و میخواستم ببینم ارزشش رو داره یا نه ؟
سلامنقل قول:
سینه سپر کن بگو نمی خواهم مودم ازتون بگیرم تمام شد
128 الان که ما داریم البته توی اهوازم سرعت دانلودش تا 64 میاد
در ساعات رایگان و ایام س ی ا س ی میبندند
من Art3 دارم، تا هفته پیش که 6 ماهی میشد Downstream روی 285 بود، الان یه هفته است شده 861 ولی سرعت دانلود حداکثر روی 44 دور میزنه!نقل قول:
dc میشه کسی ؟
دوستان لطف کنن سرعت دانلود شبانه و روزانه سرویس 1024 رو بگن ممنون میشم........
پس چرا از سرویس اکو استفاده نمی کنید؟ منکه هرجور حساب کردم دیدم ارت به صرفه نیست سرعتش به قیمتش نمی ارزه الان با 24 تومن اشتراک 2 مگ میدن با سرعت دانلود 250 کیلوبایت در طول شبنقل قول:
من Art3 دارم، تا هفته پیش که 6 ماهی میشد Downstream روی 285 بود، الان یه هفته است شده 861 ولی سرعت دانلود حداکثر روی 44 دور میزنه!
منم آرت دارم و میزان دانلود برام مهمه . سرویس 2 مگ رو تو اکثر مناطق نمیدن و حداکثر اکو 512 میدن برای همین اکو ارزش گرفتن نداره.نقل قول:
سرعت دانلود با Downstream فرق داره و بات نرم افزار دیگه ای محدود میشه. 861 حداکثر سرعت وبگردی شماست.نقل قول:
من Art3 دارم، تا هفته پیش که 6 ماهی میشد Downstream روی 285 بود، الان یه هفته است شده 861 ولی سرعت دانلود حداکثر روی 44 دور میزنه!
خب آخه عوضش شما محدودیت حجمی دارید دیگه! کسی که در طول روز دانلود و کار زیاد داشته باشه کفاف نمیده!نقل قول:
دیگه آفیس نیست؟! اگه باشه برای شما خوبه که روز دانلود دارید. البته شبانه رایگان نداره!نقل قول:
خلاصه ما نفهمیدیم به من یه لا قبا ( درست نوشتم ؟ :دی ) بالا 128 میدن ؟
من سینه سپر کردم گفتم از شما مودم نمیگرم اونام گفتن ما هم پشتیبانی نمیدیم چیزی بشه ... !؟ :21:
بعد از اینهمه برو و بیا و پول دادن و مدارک فرستادن و دنگ و فنگ، حاج خانم از شاتل زنگ زده که متاسفانه خط شما فیبر نوریه :41:
پس باید چی کار کرد؟نقل قول:
بعد از اینهمه برو و بیا و پول دادن و مدارک فرستادن و دنگ و فنگ، حاج خانم از شاتل زنگ زده که متاسفانه خط شما فیبر نوریه
یعنی درست نمیشه؟
دروغ میگه وظیفشونه تو برو بگیر (منظورش درباره مودم سازگار باشه یا نه) برو TP-LINK یا زاکسل بگیرنقل قول:
مودم نمی خواد بگیری ازشون برو فقط سرویس بگیر زمانی هم که گرفتی برو تو صفحه پشتیبانی بگو مثلا سرعتم کمه پشتیبانی میکن مثل باقلوا :21: اونا می خوان فقط مودمشون رو بفروشن :8:
نترس طوری نمیشه برو بگیر :46:
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
مگر چک نکردند خطو:18:نقل قول:
پس بیخیال ADSL شو برو وایرلس بگیر :31: وایمکس :2: نگیر چون ساعات رایگان نداره :2:
به نظرم اگر شاتل سرویس وایرلسش تو شهرتون راه اندازی کرده ازش بگیر :8:
جااااان؟! وایمکس رایگان نداره؟!!! ایرانسل که کلاً نامحدوده مبین نت هم 2 تا 8 صبح و جمعه ها رایگانه!نقل قول:
هیچی دیگه. چیکار میتونم بکنم؟ با همین دایال اپ باید بسازم:41:نقل قول:
فرق وایرلس با وایمکس چیه؟ مگه فرقی دارن؟نقل قول:
مگر چک نکردند خطو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس بیخیال ADSL شو برو وایرلس بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وایمکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگیر چون ساعات رایگان نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم اگر شاتل سرویس وایرلسش تو شهرتون راه اندازی کرده ازش بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایرلس یه شبکه بی سیم معمولیه. اما وایمکس یه شبکه مدرن بی سیمه.نقل قول:
شما توی وایمکس تا سرعت 1گیگابایت بر ثانیه میتونید تبادل اطلاعات داشته باشید،و برای دستگاه های موبایل (قابل حمل) تا 100مگابایت بر ثانیه اما وایرلس نه.
از وایرلس برای پوشش محلی و محدود استفاده میشه، اما از وایمکس برای پوشش وسیع.
اطلاعات بیشتر درمورد وایرلس:
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless[/HTML]
اطلاعات بیشتر درمورد وایمکس:
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/WiMAX[/HTML]
دوستان لطف کنن سرعت دانلود شبانه و روزانه سرویس 1024 رو بگن ممنون میشم........
کسی نیست سوال من جواب بده فقط باید 2 تا عدد تایپ کنید
مگه سرعت دانلود سرویس های ارت چقدره؟ من از شرکت که پرسیدم گفت ارت1 سرعتش زیر 20 کیلوبایت هست خوب این سرعت عملا اصلا باهاش نمیشه دانلود کردنقل قول:
خب آخه عوضش شما محدودیت حجمی دارید دیگه! کسی که در طول روز دانلود و کار زیاد داشته باشه کفاف نمیده!
میشه شما سرعت های تجربی خودتون رو بذارید ؟ واسه ارت 1 و ارت 2
ایرانسل که نامحدودشو جمع کردهنقل قول:
مبین نت هم که افتضاحه عمو :13:
وایمکس سرعتش خوبه ولی باید به صورت مداوم هزینه کنی مگر روی کوه طلا نشستم :20:
اگر کوه طلا داشتم میدونستم با ...........:21:
دوست من سرعت ها هیچ حساب کتابی نداره، چندین بار گفته شده اینکه بپرسیم فلان سرویس سرعت دانلودش چقدره اشتباست.برای1028 باید شبانه و روزانه روی 128کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنه(بطور استاندارد). اما ممکنه از این بیشتر بشه یا خیلی کمتر بشه. همونطور که قبلا هم گفته شده ممکنه سرویس 128 سرعت دانلودش256KB/S باشه و یه سرویس 2مگ سرعت دانلودش روی3-4 KB/S! پس باید خودتون بگیرید و امتحان کنید. ولی دانلود استانداردش همون 128KB/S هست که معمولا تو روز همینه، ولی شبها ممکنه خیلی کم بشه.نقل قول:
کسی نمیدونه چی شده؟؟؟
پینگ من از دیشب ساعت 11 رفته بالا نمیاد پایین! من میخوام APB بزنم!!!! :19::19:
دقت کنید به این پینگ گوگل که الان گرفتم!
Pinging google.com [74.125.67.105] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 74.125.67.105: bytes=32 time=900ms TTL=49
Ping statistics for 74.125.67.105:
Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 900ms, Maximum = 900ms, Average = 900ms
حالم داره بهم میخوره :2:
ببینید من چقدر بدبختم که کارم به Packet Loss هم رسیده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا آرت داشتم تاره اکو 512 گرفتم. اگه ترافیک مصرفی از حد اولیه بیشتر بشه چیکار می کنند ؟ قطع می کنند تا من ترافیک بخرم ؟ یا اینکه قطع نمی کنن... هر چی اضافه بود به حسابم میزارن ....
بله قطع میشه. البته 200 مگ رایگان بهت میدن بعنوان هدیه(فقط یک بار در هر دوره).نقل قول: