بله الان دبدم اما این کار غیرقانونی است و طبق گفته مسئولان سرشماری نباید محدودیتی داشته باشد و دیگر شرکتها چنین محدودیتی ندارند، پیشنهاد میکنم به سایت 195 شکایت کنیم.نقل قول:
Printable View
بله الان دبدم اما این کار غیرقانونی است و طبق گفته مسئولان سرشماری نباید محدودیتی داشته باشد و دیگر شرکتها چنین محدودیتی ندارند، پیشنهاد میکنم به سایت 195 شکایت کنیم.نقل قول:
جالبه که نه های وب و نه پارس آنلاین هیچکدام این حجم را بابت سرشماری ندادند.نقل قول:
همه خواهند داد، آسیاتک هم از امروز شروع کرده ولی صبانت از هفته پیش و بدون محدودیت زمانینقل قول:
پارس آنلاین داده و محدودیت زمانی هم نذاشتهنقل قول:
اگه کسی از همراه اول، ایرانسل و رایتل خبر داره که چجوری میدن اطلاع بده لطفا:n16:
مخابرات کدوم طرح؟نقل قول:
روی چند مگابیت آپ شدن هر کدوم؟نقل قول:
روي 10 مگ :n39:نقل قول:
با این حساب خط اولی نهایتا 12 مگ میکشه اما خط دومی خیلی بهتره راحت بالای 18 مگ یا بیشتر احتمالا جواب بدهنقل قول:
اما در کل هر دو برای 10 مگ کاملا پایدارن
ممنونم جالب اينجاست هر دو مربوط به يك خط هستند و فقط اولي با مود G.Dmt و دومي با مود اي دي اس اي پلاس و آنكس ال هستشنقل قول:
پس با اين حساب اين خط كشش پايدار 12 مگ رو داره درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب طبق این جدول مود G.Dmt نهایتا همون 12 مگابیت ساپورت میکنه و SNR هم اکثرا زیر 12 هست که با مورد شما مطابقت داره
شما اگر مودلاسیون رو روی ADSL2+ بزارید بهتر میشه نهایت استریم رو به نسبت نویز تشخیص داد
اما برای آسیاتک چیزی که خودم تجربه کردم روی تک کانکشن G.Dmt سرعتش بالاتره و چیزی که نشون میده در عمل همون سرعته
اينم روي مودلاسيون adsl + و انكس امنقل قول:
Adsl Line Status
SHOWTIME.L0 Adsl Mode G992.5 AnnexM Channel Mode Interleave Up Stream 509 kbps Down Stream 10239 kbps Attenuation Down Stream 26 Attenuation Up Stream 24 SNR Margin Down Stream 19.6 SNR Margin Up Stream 31.5
با اين وجود ايا تا 16 مگ كشش داره مخصوصا كشش پايدار ؟
من گیگباکس 2 گیگو فعال کردم. از همون اول زمان سپری شده رو 20 ساعت زده.
من پارس آنلاین دارم. کی داد؟ چطوری بگیرم؟نقل قول:
دوستان سلام؛
:n03: من قبلا سرویس شهاب 10 مگ/ 10 گیگ / 4 تا 10 رایگان داشتم. اومدم تمدید کنم دیدم با این حجم و شبانه باید کهکشان 8 مگ / 10 گیگ / 2 تا 8 رایگان بگیرم با همون قیمت. حالا اینش فدای سرتون. با سرویس شهاب شبها سرعت روی 4 مگ بسته شده بود. اما از وقتی رفتم رو سرویس کهکشان سرعتم یک چهارم شده و شده 1 مگ! که فاجعه ست برای ماهی 50 تومن. نظرتون چیه؟ چکار کنم؟ انقدر الکی میگن تو تلویزیون که اینترنت ارزان شد همین بود؟ اینکه خیلی افتضاحتر شد.:n34:
تا 18 مگابیت راحت میتونه آپ بشه (پایدار) البته اگر از سمت آی اس پی محدودیتی اعمال نشده باشهنقل قول:
طرح با طعم تابستان که فکر میکنم تموم شدهنقل قول:
هراستانی فرق میکنه واسه ما رو 4 مگ بستن رفیقم تهران همین طرحو داره سرعتش تا 2 مگ میره
دوستان براي گوشي موبايل اندرويدي نرم افزاري شبيه ديو متر يا نت وركس كه حجم مصرفي رو گوشي رو به صورت دقيق و ساعت به ساعت محاسبه و نشون بده وجود داره ؟
عملا 2 گیگ یک روزه دادن کثافت کاریشون تمومی نداره اینا خب اگه دو روزست دو روز بده چطور وقت خرید 22 ساعت گذشته؟؟؟؟؟؟ :n23:نقل قول:
Traffic Monitor Plusنقل قول:
3G Watchdog Pro
اینا فکر کنم به کــارت بیاد
نسخه پــولی رو میتونی از فارس روید دانلود کنی:n16:
Internet speed meterنقل قول:
کیفیت نت عالی شده مخصوصا سرور خارجی تا حالا اینقد با کیفیت ندیدم از آسیاتک :n19:
هر چی هست مربوط به قطعی بعد از ظهر میشه نمیدونم چیکار کردن :n29:
:n38::n36::n13:نقل قول:
رئیس رگولاتوری گغت: ۳ اپراتور تلفنهمراه برای شرکت در طرح ملی سرشماری، از روز یک شنبه تا دوشنبه، ۸۶ میلیون پیامک برای کاربران ارسال و در آن لینک ثبت نام سرشماری ۹۵ را ارائه کردهاند.
به گزارش ایتنا از فارس، علی اصغر عمیدیان گفت: اپراتورهای همراه، مانند اپراتورهای ثابت اینترنت با اشتیاق در طرح ملی سرشماری شرکت کردند و از روز یک شنبه تا دوشنبه، ۸۶ میلیون پیامک برای کاربران ارسال شده که در آنها لینک ثبت نام سرشماری ۹۵ ارائه شده تا به صورت رایگان ثبتنام کنند و در صورت موفقیت برای ثبت نام ۲ گیگ اینترنت رایگان دریافت میکنند.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص شایعهای درباره اینکه برخی اپراتورها اعلام کردهاند که باید این دو گیگ اینترنت دوروزه مصرف شود گفت: چنین بحثی مطرح نیست اگر مردم مواردی رامشاهده کردند میتوانند به سامانه ۱۹۵ اطلاع دهند.
معاون وزیر ارتباطات رایگان بودن ثبت نام را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این طرح موجب میشود تا مردم شیرینی استفاده از شبکه ملی اطلاعات را حس کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثٍبت شکایت کردم بقیه هم انجام بدن تا به نتیجه برسهنقل قول:
نشون دادن مجدد آیکن و عکس های گوگل پلی رو تبریک میگم:n02::n09:
این سرویس عصرانه ای با طعم ۳۶۵ گیگ چطوره؟
کسی خبر داره؟
بعد از سالها :n31:نقل قول:
سمتش نری بهتره چون تو ساعات ۱۶ تا ۲۰ احتمالا سرعتت محدود به ۳۲ کیلو بشه تا ۲۵۶ گیگ درست بیاد با توجه به سابقه آسیاتک تو سرویس صبحانهنقل قول:
265 گیگ از 16 تا 20 و 100 گیگ در بقیه ساعات برای 18 ماه با قیمت 99000 تومان است. بهترین سرویس آسیاتک بعد از سرویس صبحانه است، برای کسانی که دانلودشان زیاد نیست ایده آل است.نقل قول:
دوستان چطور میشه فهمید چقدر گیگ باکس مونده حجمش؟
کسی ثبت شکایت کرده برای مهلت دو روزه دو گیگ؟
تو پنل هستنقل قول:
عقربه ای هست مثل صفحه کیلومتر ماشین
من شکایت کردم از آسیاتک تماس گرفتند گفتند به ما چیزی در مورد زمان هدیه اعلام نشده و شاتل هم 2 گیگ هدیه را با محدودیت زمانی میدهد.نقل قول:
پس اون لینک خبر چی گفته بود؟نقل قول:
کلا تو مملکت ما هیچی حساب و کتاب نداره:n08:نقل قول:
مشکل اینه که من 5 تا کد رو باهم فعال کردم به خیال اینکه 10 گیگ بده بدون محدودیت الانعقربه تمام شدن رو نشون میده از اولشم همونطوریهولی از حجم اصلی چیزی کم نمیشه چون به د0گیگ نرسیدمنقل قول:
والا برای منکه با ای پی 5 شروع میشه هنوز ایکون ها نشون داده نمیشه در گوگل پلی حتی برای دانلود ونصب بعضی چیزا باید صد بار تلاش کنم تا شروع دانلود انجام بشه.نقل قول:
تو قسمت کاربری همونجا که میشه کد هدیه ثبت کرد، ثبت کد سرشماری هم اضافه شده.نقل قول:
از دوستان معذرت میخوام البته که بحث پارس آنلاین وارد این تاپیک شد :n40:
دوستان من حدود 90 روز از سرويسم مونده و 9گيگ حجم هم دارم ميخواستم ببينم يه گيگ باكس 90 گيگي 90 روزه بخرم بهتره يا اين سرويس عصرانه رو تمديد كنم كه بعد اتمام حجمم خود به خود استارت بشه ؟
با اين فرق كه عصرانه شبانه نداره ولي سرويس من داره
نمیدانم مصرفتان و دانلود شبانه تان چقدر است ولی یک کار هم میتوانید بکنید که هم گیگ باکس بگیرید هم سرویس عصرانه بگیرید که بعد از اتمام سرویستان استارت شود.نقل قول:
احسنت اتفاقا همين فكر رو هم داشتم گفتم اول گيگ باكس رو بگيرم 90 گيگ 90 روز بعد سر ماه ديگه اين عصرانه رو تمديد بزنم كه بعد اينكه گيگ باكس و حجم اصلي تموم شد اين استارت بخوره .نقل قول:
مصرفم طبيعتا بالاست و دانلود هاي شبانه رو كه كم باشند مثلا در حد 2-3 گيگ رو با همين شبانه خودش ميكنم و حجم بالا ها رو با ايرانسل 4 جي دانلود ميكنم
اين عصرانه تا كي هستش ؟