باند td ایرانسل ۴۲ و ۴۳ هست و این باندها رو من فقط توی آیفون های سری ۱۱ دیدم و البته تست نکردمنقل قول:
Printable View
باند td ایرانسل ۴۲ و ۴۳ هست و این باندها رو من فقط توی آیفون های سری ۱۱ دیدم و البته تست نکردمنقل قول:
سلام دوستان
مودم من رسيد .. بدبختي هرجاي خونه ميبرم ميزنه no service توي نقشه پوشش داشتيم .. پشتيباني ميگه 24 ساعت طول ميکشه فعال بشه .. اين خطايي که من ميگيرم ربطي به فعال بودن سيمکارت داره ؟
اگر در محل سکونت شما و همسایگان شما این نوع اینترنت رو استفاده میکنن مشکل از سیمت اپراتور هست و 24تا 702ساعت زمان میبره تا فعالنقل قول:
بشه
ضمنا اون پوشش نقشه هم زیاد دقیق نیست
مشکل no serviceهم مربوط به فعال نشدن سیمکارته نگران نباش
سلام، خجسته باشه. تا فردا صبر کن بعد از برق در بیار دوباره بزن تو برق اوکی میشه. فعالسازیش 24 ساعت طول میکشه.نقل قول:
بعدا توی یه قسمت از سایت ایرانسل هست مخصوص TD-LTE میری مشخصاتت رو به روز میکنی 5 گیگ هدیه بهت میده.:دی
یه پیشنهاد اینکه بسته شبانه ات رو از سرویس TD-LTE نگیر اون یکی سیم کارت معمول ایت رو بنداز روش یه بسته داره نامحدود یک ماهه 2 تا 7 صبح 8.500 ارزشش هم بیشتره قاعدتا تا 100 گیگ 30 هزارتومان TD... فقط اینکه سرعت 4.5g منطقه اتون باید خوب باشه، برای من مثلا فرقی نداشت هردو عالی بودن.
سلام .. بالاخره امروز با تماس مجدد سیمکارت رو فعال کردن .. آیا سامانه ای هست که وضعیت اینترنت رو چک کنیم ؟
راستی یادم رفت بگم .. مودم به محض وصل شدن اینترنت اپدیت شد .. مشکلی نداره ؟
سلامنقل قول:
مبارک باشه برای چک کردن میتونید اپ مای ایرانسل(ایرانسل من) رو از گوگل پلی یا بازار بگیرید با اون چک کنید یا بسته بخرید البته در حال حاضر هیچ طرح جالبی نداره و من مودمم 6 ماه 6 ماه خاک میخوره:دی
سلام
دوستان سرعت اپلود من زیر 1 مگابیت هست هرجا انتن رو میزارم .. برای همه اینطوریه یا منظقه ما ؟
کلا سرعت ها رو کم کردن مخصوصا اپلودنقل قول:
درود
برای مصرف ماهیانه 40 تا 60 گیگ کدوم تعرفه ها بین 1 ماه 3 ماه 6 ماه یا یک ساله بگیرم که نسبت مبلغ به گیگی که میگیرم ارزان تر باشد
یکی از دوستان 140 گیگ 3 ماه 170 تومن را پیشنهاد داده بودند که با مالیات 10 درصد هر گیگ 1.335 تومان میشود اگه کمتر از این چیزی هست ممنون میشم بگید .
سلام دوستان
سرعت ایرانسل من که هم 4جی هم ثابت به شدت اومده پایین تو این چندروزه شماه هم همینطوره؟