سلام
این سرویس هایی که نوشته شده "مخصوص بازی های آنلاین" واقعا تاثیر خاصی دارن تو پینگ یا همون پروفایل گیم هست که میشه تلفنی درخواست داد و بصورت رایگان فعال میشن؟
Printable View
سلام
این سرویس هایی که نوشته شده "مخصوص بازی های آنلاین" واقعا تاثیر خاصی دارن تو پینگ یا همون پروفایل گیم هست که میشه تلفنی درخواست داد و بصورت رایگان فعال میشن؟
همون پروفایل گیم پیش فعال هست و سرویس هایی که این تگ رو دارن فقط حجم بالایی دارننقل قول:
سلام
دوستان این درسته که برای تخلیه باید حضوری رفت؟؟
تو پنل کاربری داره تخلیه
اما شنیدم میگن باید حضوری رفت
این حرف درست نیست ، هیچ شرکتی نیاز به حضوری نداره ، اگر بعد از یک روز انجام ندادن از طریق ۱۹۵ شکایت کنید تخلیه میشه خطنقل قول:
منم تماس گرفتم واسه جمعآوری، گفت بیا دفتر فرم پر کن...!نقل قول:
تا حالا چندین شرکت مشترک بودم مخابرات، شاتل، آسیاتک، هایوب، ماکس نت... همچین چیزی ندیده بودم، فک کنم از عجایب هشتگانه هست
توی سامانه ۱۹۵ شکایت عدم جمع آوری بزنید تخلیه میشه ، چون این کار غیر قانونی هستنقل قول:
فک کنم تا ۱۴ روز میتونن شکایت رو جواب بدننقل قول:
و پارس جدیدن مثل قدیم پیگیر شکایت ها نیست
بهتره حضوری تخلیه کنید
- - - Updated - - -
فک کنم تا ۱۴ روز میتونن شکایت رو جواب بدننقل قول:
و پارس جدیدن مثل قدیم پیگیر شکایت ها نیست
بهتره حضوری تخلیه کنید
دروددد به همه
تاحالا کسی تست کرده ببینه میتونه از یک اکانت جای دیگم استفاده کنه اگه محدود به مک ادرس و شماره نشده باشه قبلن بعضی شرکتا این امکانو داشتن مثلا اکانت خونه رو توی محل کارهم میشد استفاده کرد گاهی مواقع ،،،
دیگه اقتصاد مقاومتیه
کسی تست کرده ببینه امکانش جدیدا روی پارس هست یا حتی شرکتای دیگه ؟:45::n28:
های وب این امکان رو دارهنقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
یادش بخیر ، ده سال پیش از سپنتا برای یک خط نامحدود 128 کیلوبایت می گرفتم با یک خط دیگه حجمی 2 مگ ، بعد با اکانت 128 نامحدود به خط دومگ وصل می شدم و نامحدود دو مگ استفاده می کردم ، کلی هم کیف می کردم از هوش و ذکاوتم.نقل قول: