نمیدونم فیبره یا نه اگه شما اینطور فکر میکنید لابد فیبره .چند روز پیش روی یه مدولاسیون دیگه بود که الانم هست .روی هر مدولاسیون داون و اپ و پهنای باند در دسترس متفاوت هست.(بستگی به خط و نوع مودم هم داره)نقل قول:
Printable View
نمیدونم فیبره یا نه اگه شما اینطور فکر میکنید لابد فیبره .چند روز پیش روی یه مدولاسیون دیگه بود که الانم هست .روی هر مدولاسیون داون و اپ و پهنای باند در دسترس متفاوت هست.(بستگی به خط و نوع مودم هم داره)نقل قول:
میبینم که بچه های تاپیک تست سرعت همه هجوم اوردن اینجا :n09::n09:
نیاید اقا الان ترافیک تاپیک میره بالا و کند میشه:n10::n10::n10:
ادم تو یکی از این شرکتا یه اشنا داشته باشه نونش تو روغنه:n01:
در غیر این صورت باید فقط پول بدی
نه اینجوریا هم نیست .راستی ماناماد چندین سرویس بیشتر از اون چیزایی که توی سایتش هست داره حتی اینترانت و اینترنت اختصاصی فقط کافیه حضوری بری و بخری .سرویس های مضخرفش همینایی هستن که قابلیت خرید اینترنتی دارن.نقل قول:
من منتظرم تا حجمم تموم شه بعدش نامحدود میگرم و برای سرعت بالا هم احتمالا وایرلس بگیرم .چون این مخایرات درست بشو نیست..
برادر من داري 70مگ سرعت ميگيري ازش و راضي نيستي؟در مورد سرويساي ديگش هم حتما بايد خدا تومن پول بدي تا بهت بدننقل قول:
از ساعت 12 ظهر امروز تا حالا سرعت بالا 30 نرفته .512 نامحدود .داخلی و خارجی یکیه سرعت یعنی سرعت بردم ماه عسل .
گل پسر انگار پست های من رو خوب نخوندی :n24:گفتم گاهی روی اون حالت کانکت میشه نه همیشه که اونم فقط برای چند دقیقه کانکت میمونه بعدش لینک میره و مجبورم بزارم روی حالت 2 مگ .اگر همیشه 70 مگ بود که من دیگه غمی نداشتم .تازه من مصرفم بالاست مجیورم برم دنبال نامحدود.نقل قول:
:n04::n04::n04::n04::n04::n04:98 مگ!!!!!!!!!:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n 04::n04::n04:
یا خدا !!!! خط من تو 4 مگ مونده :n08::n08::n08: اونوق شما 98 مگ میگیری بابا ایول دمت گرم !!! :n12::n02:
دلت براش تنگیده ؟نقل قول:
من دیگه بی خیال این سرعتا شدم میرم یه 512 نامحدود برمیدارم والسلام .
لامصب سرعت پیج بازکردنش از سرعت هاردم بیشتر بود هر لینکی میزدم قبل از کلیک من داخل اون سایت بود .خلاصه حسابی ارضا شدم:n10:
دوستان برای این 2 مگ حجمی چه ضریب اشتراکی در نظر میگیرید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]