نه من آموزشی و یگان تهران افتادمنقل قول:
بند پ داشته باشی که اصلا جای نگرانی نیست ، تو ارتش رشته های کامپیوتر و حسابداری 99% شهر خودشون میفتن ، چون اینجور نیرو ها رو لازم دارن
تک فرزند ها رو هم اکثرا شهر خودشون تقسیم میکنن
Printable View
نه من آموزشی و یگان تهران افتادمنقل قول:
بند پ داشته باشی که اصلا جای نگرانی نیست ، تو ارتش رشته های کامپیوتر و حسابداری 99% شهر خودشون میفتن ، چون اینجور نیرو ها رو لازم دارن
تک فرزند ها رو هم اکثرا شهر خودشون تقسیم میکنن
پس شما جاش خدمت نکردی که ببینی خدمت چیه.نقل قول:
سلام
دوستان من 7 ماه خدمت کردم 2ماه آموزشی 5 ماه یگان خدمتی تا اینکه دانشگاه قبول شدم. الان مهنسی فناوری اطلاعات میخونم و ترم 2 هستم. میخواستم ببینم 2سال دیگه که بخوام برم سر خدمت مجددا آموزشی دارم ؟؟؟ و یا همون جای قبلی میوفتم ؟؟؟؟؟
راستی خدمت بنده نیروی زمینی سپاه بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
دوستان امروز رفتم نظام وظیفه درستش کردم . افتادم همون محل آموزشی سابقم . نیروی انتظامی مالک اشتر اراک .نقل قول:
سلام من 4/18 اعزام میشم. دوست دارم اردیبهشت اعزام بشم.کسی می خواد جابجا کنیم؟ 4/18 رو با 2/18 عوض میکنیم
شما یک سال مهلت داریدنقل قول:
دوستان من پدرم 63 سالشه و قلبش رو هم باطری گذاشته و فکر کنم شامل از کار افتادگی بشه
فقط یه برادره بزرگتر دارم که سربازی رفته و ازدواج هم کرده
معافیته کفالتی شاملم میشه؟؟؟
بچه ها کی نظری راجب معافیت بخاطر مشکل التهاب مری و درد معده ..دو ساله دارم و جواب اندوسکپی ها مجوده ..کبد چربو بزرگی طحال...میشه اقدامی کرد به نظرتون؟
سلام
دوستان من 7 ماه خدمت کردم 2ماه آموزشی 5 ماه یگان خدمتی تا اینکه دانشگاه قبول شدم. الان مهنسی فناوری اطلاعات میخونم و ترم 2 هستم. میخواستم ببینم 2سال دیگه که بخوام برم سر خدمت مجددا آموزشی دارم ؟؟؟ و یا همون جای قبلی میوفتم ؟؟؟؟؟
راستی خدمت بنده نیروی زمینی سپاه بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
دوستان لطفا راهنمایی کنید
تال اونجایی که من اطلاع دارم آموزشی دیگه لازم نیست بری و تو همون یگان قبلیت هم خدمت میکنی دوبارهنقل قول:
حتی وقتی برگ اعزام (سفید) میاد توش یه بند تذکر داره که در صورتی که قبلا تو یگان دیگه ای خدمت کردید و الان یگانتون عوض شده برای تصحیحش به نظام وظیفه مراجعه کنید...