سرعت لاکپشتیه 256 سرعت دانلود از 8 بالاتر نمیره!
Printable View
سرعت لاکپشتیه 256 سرعت دانلود از 8 بالاتر نمیره!
دوستان این پارس هم ما رو اسکل خودش کرده :31: از 11خرداد درخواست دادم واسه ADSL هنوز خطم رانژه نشده . زنگ زدم میگه مدارکتون 19خرداد برای مخابرات ارسال شده و اونا هنوز جوابی ندادند !!!!!!!!
راستی از من هم 15000 تومن هزینه نصب و راه اندازی گرفتند . البته من خودم بلد نیستم ولی ظاهرا" نباید کار سختی باشه :31: یعنی پول زور بوده ؟ البته به من گفتند که برای کانفیگ بیان دیگه هزینه ای نمی گیرند .هرچند فکر نمی کنم بدون گرفتن هزینه 15تومنی کسی رو ثبت نام کنند .!
سلام
من از سرویس صبانت 128 استفاده میکنم و سرعت دانلودم چه روز چه شب بین 80 تا 120 متغیره. اکثرا روی 100 تاست.
میخواستم ببینم سرویس 128 پارس آنلاین سرعت دانلودش چنده ؟ از صبا بیشتره ؟ شبانش خوب هست یا نیست.
یه جا نوشته بود سرعت دانلود پارس 150 تا 180 متغیره برای سرویس 128. میخواستم ببینم واقعیه یا نه ؟
باتشکر
داداش از بعد از عید ریخته بهم این پارس.... سرعت دانلود در روز که اره فیکس رو 180 هست برای 256 اما 128 کمی کمتره.... سرعت شبانه متاسفانه از بعد از عید شده نهایت 40 ! از من میشنوی بزار وضعیت پارس ثبات پیدا کنه! :41:نقل قول:
پارس اومد یه 13 روز تو عید مجانی داد،وضعیتش به هم ریخت و منفجر شد !! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکمی داغونه
شبانه باید تست کنم !
کسی نیست جواب بده ؟؟؟نقل قول:
کسی POL-1024-2G داره ؟
تو تهران
سرعتش چجوریه ؟
روزانه + شبانه ؟
ممنون
جوابش برام مهمه !!!
دوستانی که خط یک مگ دارند هم دانلود شبانشون میاد پایین؟ اگه میشه بگید سرعت دانلود شبانه اوایل شب روی چنده؟
چون من سرویس 512 دارم شبا سرعت دانلود میاد روی 50 60 کیلو. میخواستم ببینم سرعت یک مگی ها میاد روی 128 کیلو یا اونها هم میان روی 50 60؟؟؟
همون پست بالای منو نگاهنقل قول:
من 1024-2Gb دارم
دانلود روزانه با IDM تا 250ام میره
نقل قول:
فقط ربط به این 256- 512و... نداره
بستگی به مرکز مخابراطی و نوع پکیجت هم داره
من قبلی 256 داشتم سرعت شبانم 180-190 تا بود شبی 3.5 گیگ دانلود میکردم
از دو سه روز پیش که 512 گرفتم سرعت شبانم اومده رو 100-120 شبی 2 گیگ به زور میگیرم