دوستان امتحانات ما رسما تو سايت اومد اوايل خرداد ماه...... آخرين امتحان 22 خرداد
Printable View
دوستان امتحانات ما رسما تو سايت اومد اوايل خرداد ماه...... آخرين امتحان 22 خرداد
سلام. دو حالت داره اگه استاد غيبت رد كنه اونوقت حذف ماده 31 ميشين و نمي تونين بعدا پيشنياز همنياز كنين. ولي اگه حذف كلاسي نشين و فقط غيبت امتحان براتون رد شه اونوقت ميشه حذف ماده 35. ومي تونين از ماده 23 استفاده كرده و پيشنياز همنياز كنين.نقل قول:
در مورد سوال دوم:حذف ترم نميشين ولي اگه مشروط بشين، مشروطي محسوب ميشه.
دوست عزیز من میخوام ببینم از کی باید بیوفتم دنبال اینکار؟نقل قول:
چه شرایطی داره؟
بعدشم مثلا من درس تاریخ اسلام و بینش 2 برام باقیمونده که باید حتمن بگیرم آیا همه واحدها یکجور درس عمومی ارائه مدن یا فرق دره؟ یعنی اگه برای طرح ضیافت یکجا انقلاب و تاریخ صدر اسلام ارائه دادن همه جا همینحوره؟
یه چیز دیگه من میتونم دروس اصلیم را تابستون تو واحد خودمون بگیرم(6واحد) و 4 واحد عمومی باقیمونده را با این طرح تو یه واحد دیگه بگیرم یا حتما باید هر 10 واحد را با همون واحدی که میهمان شدیم بگیریم؟
میتونید از مسئول اموزش بپرسید که چه دروسی سال قبل و سالهای گذشته ارائه شده .نقل قول:
اگر در واحد شما طرح ضیافت اجرا نشود مشکلی نیست که طرح و ترم تابستان در دو دانشگاه مختلف باشند.
دروس طرح ضیافت اغلب یکسان هست و تفاوت نداره .خب خیلی هم محدود نیست دروس چند درس هست شما باید انتخاب کنید
در صورتی که ساعت امتحان تداخل داشته باشه باید چیکار کرد؟ مثلا اگه دو تا امتحان داشته باشم که هر کودوم 60 دقیقه وقت دارن ،و من تونستم امتحان اول رو تو 45 دقیقه تموم کنم آیا برای امتحان دوم هم شصت دقیقه وقت خواهم داشت ؟ یا اینکه فقط پانزده دقیقه ؟:n28:
سلام
شورای آموزشی دانشگاه ما تصمیم گرفته برای ورودیهای بهمن که دیر ثبت نام کردن این ترم کلاس تشکیل نده و بهشون مرخصی بدون شهریه و سنوات بده
سوالم اینه که این بدون سنوات یعنی چی و توی نامه نظام وظیفه نوشته حداکثر مدت تحصیل 5 سال میباشد،آیا این ترم هم جزوش محسوب میشه؟!
سلام.نقل قول:
بدون احتساب سنوات يعني اينكه اين ترم جزء سنوات مجاز محسوب نميشه، و سنوات مجاز تون همون 5 سال هستش.
سلام از دانشگاه آزادیا یه سوال دارم .خواهشن اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید.
من ورودی 90 در رشته کارشناسی مکانیک هستم.ترم 2 درس ریاضی 2 رو افتادم یعنی استاد انداختم!!! الان که ترم 4 هستم درس ریاضی مهندسی رو گرفتم اما ریاضی 2 رو نگرفتم ولی درس معادلات که پیش نیاز بعدی درس ریاضی مهندسیه رو با نمره عالی پاس کردم. حالا به نظر شما میان درس ریاضی مهندسی من رو حذف می کنند؟
ممنون:n28:
سلامنقل قول:
نه دوستِ عــزیز
مثلا تو دانشگاه ما ، اونایی که دو امتحان در یک روز دارند رو در یک کلاس جمع میکنند و وقتِ کافی برایِ هر
امتحان رو در اختیارشون میذارند..
نگران نباشید..
ولی حتما از آموزشتون سوال کنید..
کسی اطلاعی نداره؟:n27:نقل قول: