از تمامی دوستانی که فایل speed.dll را در سایت قرار داند صمیمانه تشکر میکنم این بهترین چیزی بود که ازین بازی تا حالا بیرون اومده
Printable View
از تمامی دوستانی که فایل speed.dll را در سایت قرار داند صمیمانه تشکر میکنم این بهترین چیزی بود که ازین بازی تا حالا بیرون اومده
حالا تو هم دل ما روبسوزون:13: حسین نمیدونی نسخه نهایی speed.dll رو کی جویس میده بیرون؟؟؟؟؟ از سرعت بالای بازی خسته شدم.نقل قول:
من روی 0.93 گذاشتم سرعت رو و دقیقا شده مثله سرعت دموی بازی و این خیلی عالیه:8::8:نقل قول:
فقط الان مشکل داوری مونده که بعید میدونم حل بشه:41::13:
جا داره واقعا" یه تشکر ویژه از 4039 بکنم ،در حالیکه اکثر بچه ها به دنبال ارائه استادیوم های جدید و یا تغییر و فیس و اینجور مسائل هستند ، ایشون (4039)پیگیر مواردی در خصوص هر چه بهتر شدن گیم پلی بازی هستند،و واقعا" این فایل سرعت تغییر چشمگیری تو بازی به وجود آورده ،باور بفرمائید پیش از این ،،سرعت بازی و پاسکاریها به حدی سریع بود که من به شخصه بعد از 1 ساعت بازی کردن سر گیجه میگرفتم و از بازی میامدم بیرون ،ولی با ارائه این فایل سرعت ،،مشکل سرعت تو این نسخه به طرز قابل توجهی بهبود پیدا کرده، جا داره از تمام کسانی که در جهت بهبود گیم پلی قدم بر میدارند تشکر کنم.
سلام
بعد کلی بازی کردن فکر کنم دیگه الان گیم پلی کامل بازی دستم اومد چون همین الان یه بازی تاپ پلیر با بارسا داشتم و 14 تا گل بش زدم. راستی این سرعت حرف نداره وقتی بزاری رو 0.9 حرکات خیلی عالی میشه. یه جورایی انگار رونتره. با تشکر از آقا حسین که زحمتشو کشیدن.
اینم یه پچ دیگه
90 مگ
pespasion-patch-v0-2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-Liga conmebol que reemplaza otras ligas B (8 argentinos, 7 brasileros, 1 paraguayo, 2 chilenos, 1 ecuatoriano y 2 mexicanos). (NUEVOS: Banfield, ColoColo, Cerro Porteño, Atlante, Fluminense)
-Pelotas nuevas (incluidas la del futbol argentino y uruguayo), con sus nombres reales.
-Bootpack by 3ecken1elfer.
-Kits para todos los equipos del juego.
-Escudos para todos los equipos.
-Master League Sponsors by Tottimas.
-Los mejores equipos de la BundesLiga (actualizados) en otras ligas A.
-Muchas caras nuevas.
-Liga Uruguaya Apertura 09/10 completa (reemplaza eredivisie).
-Kits liga uruguaya nuevos by gonzalinho.
-Se arregla el radar color de todos los equipos.
-Marcador Tenfield y VTV by diegote.
-Actualizados todos los equipos.
-Ajax PSV Feyenoord y AZ en otras ligas A.
-Nombres originales de todos los jugadores del juego.
-Graficos nuevos para todas las ligas.
-Y mucho mas!
Features:
- Conmebol league replaces other leagues B (8 argentinian teams, 7 brazilian, 1 paraguayan, 2 chilean, 1 ecuatorian and 2 mexican).
- New balls, with real names.
- Bootpack by 3ecken1elfer.
- Kits for all teams.
- Master League Sponsors by Tottimas.
- The best teams of BundesLiga in others leagues A.
- A lot of faces.
- Uruguayan league Apertura 09/10 (replaces eredivisie).
- Kits liga uruguaya by gonzalinho.
- Scoreboard Tenfield and VTV by diegote.
- Updated every teams.
- Ajax PSV Feyenoord y AZ in others leagues A.
- Original names of all game players.
- New Graphics for all leagues.
—-
پارت 1
نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/17178814/7201adb/PESPasion_Patch_v0.2_by_gastonmanya.part1.rar.html
پارت 2نقل قول:
کد:http://uploading.com/files/af1d593e/PESPasion_Patch_v0.2_by_gastonmanya.part1.rar/
نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/17178697/076270f/PESPasion_Patch_v0.2_by_gastonmanya.part2.rar.html
—-نقل قول:
کد:http://uploading.com/files/eec6mdf6/PESPasion_Patch_v0.2_by_gastonmanya.part2.rar/
Credits:
PesUruguay patch PES 09.
PesArgentina patch PES 09.
Gastonmanya
Nico
Castrobolso10
Matimanyaa
Tottimas
Diegote
3ecken1elfer
gonzalinho
Albivioleta
Emirona07
Nikoman
منبع
نقل قول:
کد:http://www.pes-patch.com/
پست تکراری
نقل قول:
سرعت شوتها رو میشه از طریق کاهش 25 واحد از قدرت شوت تمام بازیکنان ( با برنامه pes editor ) طبیعی کرد من اینکار رو خیلی وقته که انجام دادم باور کنید شوتها خیلی طبیعی میشه علاوه بر اون دروازه بانها خیلی کمتر توپها رو با دست دفع میکنن .من کلا علاوه بر برنامه سرعت juce دو تا تغییر دیگه در بازی دادم که بازیو خیلی جذاب تر و طبیعی تر کرده یکی همون قدرت شوتها که بالا گفتم و یک مورد هم ارتقاء تواناییهای تمام دروازه بانها "البته به یک نسبت تصاعد حسابی" من این تواناییهای دروازه بانها رو افزایش دادم - دفاع - response - چالاکی یا همون agility - مهارت دروازه بانی , پرش و مورد آخر فرم دروازه بانها .
با این تغییرات من الان در رده هشتم مستر لیگ هستم و میخوام با گرفتن بازیکنان بهتر تیمو تقویت کنم .
من یادمه توی دمو هم شما به هر تیمی 3-4 تا میزدی . شما کارهایی که بالا گفتم رو انجام بده علاوه بر اینها agility تمام بازیکنان بجز دروازه بانها رو حدود 30 واحد کم کن اونوقت ببین بازم میتوی راحت گل بزنی .نقل قول:
.......
راستی یادتون هست توی نسخه قبلی بازی توی اولین بازی مستر لیگ چقدر سرعت دویدن , پاس دادن , شوت زدن و عکس العمل بازیکنان ما کم بود اما حریف سرعت طبیعی خودشو داشت اگه یادتون باشه فقط توی بازی اول اینجوری بود توی اون وضعیت اصلا نمیشد به دروازه حریف نزدیک شد اما حریف خیلی حمله میکرد میگم اینجوری بردن حریف واقعا مشکل میشه چطوره به juce بگم برنامه این وضعیت رو هم بنویسه نظرتون چیه؟ ( البته اگه بتونه و قبول کنه )
شما فیفا PC رو بازی کردی یا کنسول ؟نقل قول:
منظور من کنسول بود. من بازی کردم کفم برید :18:
سلامنقل قول:
من اون فایل سرعت رو اعمال کردم . بازی خیلی بهتر شد یه جورایی طبیعی تر شده . باید این کار را رو هم انجام بدم حقیقتش بازی اینجوری زیاد بم نمی چسبه . راستش رو بخوایید من زیاد اهل تغییر تو بازی ها و ادیت و اینجور چیزا نیستم . ولی اون کارا را می کنم شاید بازی بیشتر بم چسبید.
با تشکر