............................
Printable View
............................
محمد جان دوباره بررسی کردم، مطمئنم به تشکیلات ضربه ای وارد نشده با اینحال لنت ها و تک تک فنر ها رو چک کردم، بعد دوباره بستم، جالبه صدا گاهی میاد و گاهی نمیاد!!!
مکانیک هم باهاش دور زد نفهمید صدا از کجاست، در نهایت گفت برو اچارکشی کن.:n23:
دوستان آفتامات چراغ نوا با ماشینای دیگه فرق داره؟ نقشه نصبش رو کسی داره؟
مصطفی جان این رو قبلا علی آقا زحمت کشیده بود نوشته بود ببین به دردت میخوره ( البت من برای نوای خودم آفتامات سه فیش ژاپنی اصلی نصب کردم خیلی باحاله و ساده و کاملا فلزی هستش )
روش نصب آفتامات رله برق خودرو:
الان فرض ميكنيم كه ميخواهيم يك رله براي يك فن برقي كه جلوي ماشين سوار كرديم نصب كنيم. روش كار اينه:
منفی دائم : شماره 85 به برق منفي وصل ميشه، يعني يه برق از بدنه ماشين گرفته و به اون وصل ميكنيم، معمولا اين برق رو از نزديكترين جا كه ميتونه همون پيچ نگهدارنده رله به بدنه ماشين باشه ميگيرن.
فرمان دهنده : شماره 86 كه برق مثبت كليد به اون وصل ميشه، يعني از كليد روشن و خاموشي كه براي اون فن در ماشين نصب كرديم، يه برق مثبت به اين پايه ميديم. البته اون كليد خودش قبلا يه برق مثبت از سر باطري و يا سر اتومات استارت گرفته .
مثبت دائم : شماره 30 كه يك برق مثبت مستقيم از سر باطري يا اتومات استارت گرفته و به اون وصل ميكنيم. اين برق براي روشن كردن اون فن بكار ميره ، پس بايد از جاي مطمئن و قوي و محكمي گرفته بشه كه معمولا سر باطري و يا اتوماتيك استارت( كه كابل مثبت به اون وصل شده) گرفته ميشه.
مصرف کننده : شماره 87 كه از اين پايه برق مثبت به مصرف كننده و يا همان فن متصل ميشه
شماره 87a كه اين پايه وسط به حساب مياد و زماني كه اون فن داراي چند دور متفاوت باشه ازش استفاده ميشه( مثل فن كولر و بخاري) و از اين پايه برق رو به مقاومت فن يا شنت فن ميده تا در اون بنا به وضعيت كليد سرعت فن ، دور فن كم و زياد بشه.
در حالت معمولي( فن تك سرعته، چراغ، بوق، پروژكتور ، موتور شيشه بالابر، و..) اين پايه وسط استفاده نميشه.
رفتم شیشه پنجره ها را دودی ضعیف(کمی تاریک) کردم 20هزار تومان. ماشین خیلی قشنگ تر شده اما واسه شیشه عقب گفت الان نایلون پهن هنوز ندارم ،اگه اون هم دودی بشه خیلی زیباتره.
البته اگه پرده ی مخصوص و فابریک یا اندازه ی خودش واسه شیشه عقب گیر بیارم خیلی باحال تر و لوکس تر میشه. کسی راه حلی نداره؟؟؟
راستی اساتید نگفتن چه جور میشه به میزان سلامت و درصد دقیقتر کارکرد موتور پی ببریم؟؟؟
از دید خودم که بجز مقدار کمی لرزش، ایرادی نداره/
سلام.نقل قول:
به نظر من بیوک تو ماشین آمریکاییها مطمئن تزینه.چرا که قطعاتش همه چیزش گیر میاد.ولی ایمپالا که داشتم تو خیابان همش نگران جلو پنجره و چراغ های ماشین بودم که مبادا یکی بزنه بهش!اما بیوک دیگه این نگرانی رو نداره از طرفی به خاطر ابعاد ماشین رانندگی تو شهر باهاش راحتتره.از لحاظ استهلاک هم خیلی خوبه خرابی خیلی کم داره.شتاب هم که عالی.سواریش البته به نرمی ایمپالا نمیرسه ولی اگه ماشین سالم باشه از لحاظ سواری کیف خودش رو داره.
معایبی هم که داره جا پای سرنشینان عقبه که واقعآ تنگه.
درود بر همگی دوستان.
عرض شود که به سبب پایان ترم امروز فرصتی دست داد برم سراغ جعبه فرمون.اونو بستم اما زمانی که خواستم مغزی میل فرمونو تنظیم کنم تا بره داخل منجید(منجیت) متاسفانه با مشکل مواجه شدم.مشکل اینطوری پیش اومده که اون لوله دور مغزی میل فرمون به جلو حرکت کرده و مانع میشه که مغری وارد حفره منجیت شده و سرجاش بشینه.حالا به نظرتون باید چیکار کنم؟؟تنظیم خاصی داره؟؟؟که اون لوله دور مغزی بره عقب تا مغزی بره سر جاش بشینه؟؟؟
درود بر تمامي دوستان گرامي
يك توضيح كوتاه در مورد غيبت اين مدت:
"مدتي درگير ارتقاء وضعيت سرعت نت بودم كه متاسفانه هنوز درست نشده و امكان استفاده از نت نبود و حدود 20 روز تا يك ماه ديگه زمان ميبره كه طي اين مدت ناچارا بازم از سرعت كم بايد استفاده كنم "
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////
دوستان به یه مورد عجیب برخوردم، لطف کنین راهنمای کنین:
از وقتی دف جدید با قطعات جدید رو بستم وقتی ترمز میگیرم صدای تق میاد، در ترمز های شدید صدا خیلی بلنده...
اگر چهارشاخه گاردان را باز كرده بوديد، احتمالا ممكنه پيچهاي گاردان بخوبي و محكم بسته نشده باشه، و گاهي هم ممكنه بخاطر عدم توازن در بسته شدن چهارشاخه اين مشكل بوجود بياد يعني يك سمت چهارشاخه بيشتر از سمت ديگه بيرون آمده باشه .
گاهي اوقات از يك سكه يا واشر هم اندازه كنس چهار شاخه براي لاينر گذاري استفاده ميشه تا كل چهارشاخه درست در وسط قرار بگيره.
عدم تعادل در اين وضعيت به لرزش گاردان و اتاق هم منجر ميشه.
دوباره از اول همه چيز را چك كنيد.
////////////////////////////////////////
دوستان آفتامات چراغ نوا با ماشینای دیگه فرق داره؟ نقشه نصبش رو کسی داره؟
نيازي به نصب آفتمات و سيمكشي مجدد نيست.
كيت آماده براي نصب در بازار وجود داره و به راحتي بدون اينكه نيازي به دستكاري توي سيمكشي جديد باشه ،آفتمات نصب ميشه و هر زمان خواستيد امكان باز كردن اين كيت هست چون با سوكت و فيش و سرسيم اتصال به برق اصلي ماشين برقرار ميشه.
قيمت فكر كنم الان حدود 25 هزار تومان باشه ( با توجه به كيفيت و نوع جنس و آفتماتها)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محل نصب آفتماتها سمت چپ سيني جلو ، كه به باطري هم نزديكه و سوراخ مورد نياز هم از قبل وجود داره.
برق كيت با اتصال سه شاخه به سوكت پشت چراغ ميرسه ( بجز برق مستقيم باطري) كه اونهم با سرسيم مناسب توي كيت وجود داره
///////////////////////////////
من چه جور متوجه بشم که موتور در چه وضعیتیه؟
اگر وضعيت كاركرد موتور از نظر روشن و خاموش شدن، كشش و شتاب و قدرت و وضعيت دماي موتور و صدا و ... متانسب بود( با توجه به چيزي كه معمولا در اتومبيلها وجود داره) پس موتور وضعيت مناسبي داره.
لرزشي كه اشاره كرديد شايد بخاطر تنظيم نبودن سوپاپها باشه، و يا احتمالا مكش هوا از جايي به غير از دهانه كاربراتور ( مثلا نشت هوا از يك لوله وكيوم يا بوستر ترمز ) و يا وضعيت بد يكي از شمعها و يا واير شمع و يا تنظيم دلكو كه بايد با تست كردن و معاينه ، علت را پيدا كنيد.
شتاب 0 تا 100 شورلت نوا بطور متوسط حدود 13 ثانيه است كه توي مدلهاي گيربكس دستي ( 3 و يا 4 دنده) و يا اتوماتيك تا حدودي فرق داره.
در مورد شيشه عقب فكر ميكنم بهتره دودي نكنيد چون ديد عقب توي شب خيلي كم ميشه و علاوه بر اين كلا قانون دقيقي براي دودي كردن شيشه ها وجود نداره و ممكنه چند وقت ديگه دوباره مجبور به كندن برچسب دودي باشيد.
آقا محسن گرامي، اگر عكس بگذاريد خيلي بهتره، فكر كنم وضعيت كشابي ميله فرمان ايرادي داره چون من قبلا اين ميله را باز كردم و كوپلينگ لاستيكي را هم بدون هيچ دردسري تعويض كردم.
موقع جا زدن دقت كنيد كه يك سمت هزار خاري ميل فرمان( سمت جعبه فرمان) داراي پخ شدگي هست و متناسب با محل سوار شدن در روي جعبه فرمان ساخته شده و غير از اين امكان سوار كردن دو بخش نيست.
روغن موتور بعد از 5000 KM تعويض كردم، اينبار از روغن بهران سوپر پيشتاز استفاده كردم ( 39000 تومان از عمده فروشي)
كيلومتر كاركرد روغن نوشته نشده اما توي 4000 KM تعويض ميكنم.
----- روغن ايراني( 15000 تومان) نمونه آمريكايي اصل هم امروز آورده بود 30.000 تومان
تكميل كننده روغن STOP كه زماني واقعا ساخت آمريكا و بسيار با كيفيت بود ولي الان مثل قبل نيست و احتمالا چيني باشه ( 12000 تومان)
استفاده از اين تكميل كننده ها را توصيه ميكنم بخصوص براي روغنهاي ايراني كه بخشي از اونها از روغن تصفيه شده است.
علی اقا انشالله همیشه سالم و پایدار باشین، و نیاد روزی که به اینجا سر نزنین.
در مورد افتامات هم یک سوال دیگه : چرا در بعضی از ماشینا سیم برق مستقیم از باطری میاد و در بعضی اون سیم از دینام میاد؟ کدوم بهتره؟
متشكرم آقا مصطفينقل قول:
معمولا برق مورد نياز براي وسائل برقي كه در قسمت جلو خودرو و يا داخل محفظه موتور نصب ميشه، بطور مستقيم از باطري گرفته ميشه، منتها سرباطري بخاطر نداشتن محل اتصال كافي ( از نظر ابعاد) بيشتر براي اتصال سرسيمهايي با قطر حدود 5 تا 6 م م مناسب هست و اگر سر سيم بزرگتري مورد نياز باشه، از محل اتصال برق مثبت باطري به اتوماتيك استارت استفاده ميشه كه اكثرا با يك پيچ و مهره سايز 8 م م به اتوماتيك وصل شده.
در مورد دينام هم همينطور هست و در كل بايد ببينيد وسيله برقي مورد استفاده ،چه مقدار آمپر برق ميكشه و بهتره از چه محلي كه برق قوي با اتصال محكم داره و به وسيله مورد نظر هم نزديكتر هست،استفاده كنيد؟
بطور مثال اين كيت آفتمات چراغ ،برق مستقيم مثبت را از سر باطري ميگيره چون آمپر زيادي مورد نياز نداره و محل باطري هم به آفتماتها و كل مدار كه در بخش جلوي ماشين سوار ميشه نزديك هست، پس بهترين انتخاب باطري ميتونه باشه ،تا اينكه بخواهيم با سيمكشي اضافه و طولاني از سر اتوماتيك استارت يا ترمينال مثبت دينام براي اين مدار برق بكشيم.
درود بر همه ی دوستان بویژه علی آقا به خاطر همه چیز
راستی علی آقا با این هوای آلوده چگونه کنار میاین؟البته ما هم درگیریم اما نه مانند شما.
به نظرم شیشه های نوا خیلی شفاف هستند،مانند شیشه ی معمولی در و پنجره،ماشینای ما هم به نوعی زیر نظر همه اند و از کنار هر ماشین یا رهگذری که رد میشی تا حد امکان همه ی جزییات ماشین و سرنشینان را برانداز میکنند، به این خاطر من شیشه ها را در حد ضعیف ترین درجه دودی کردم و الا میدونم که دودی تاریک ممنوعه. یه پرده ی کم رنگ هم اگه واسه شیشه ی عقب درست کنم به نظرم هم واسه آفتاب خوبه و هم لوکس میشه.
یه دوست میگفت اگه به ماشینهامان نرسیم و تا حد امکان لوکسشان نکنیم خیلی ها فکر میکنند که داشتن این ماشینها از روی تنگدستی و اجباره و به نظرم درست میگفت.