دوستان کسی میدونه شرکت های پارس آنلاین و های وب در ارومیه دانلود رایگان شبانه دارن یا نه ؟ از ساعت چند تا چند ؟ مرسی
Printable View
دوستان کسی میدونه شرکت های پارس آنلاین و های وب در ارومیه دانلود رایگان شبانه دارن یا نه ؟ از ساعت چند تا چند ؟ مرسی
برای تبریز نوشته با همارا سیستم به توافق رسیدننقل قول:
برای اورمیه هم واسه همه مراکز نوشته در حال راه اندازی
احتمالا برای اورمیه از مخابرات پهنای باند بخرن و صرفا با تغییر دادن پلن ها به اسم اینترنت لایزر بفروشن
خطوط این منطقه همه مسی هست و مشکلی برای انتقال ندارم. تو خونه خطمون فیبره ولی پینگ و نویز این خط مسیه خیلی بهتره! :n12:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مودم و adsl mode هم زیاد ربط دارهنقل قول:
یه مودم دیگه دارم، همین خط رو نهایتا 6مگ آپ میکنه
محتوای مخفی: adsl status
محتوای مخفی: testmy.net
محتوای مخفی: pingtest
محتوای مخفی: speedtest
این کیفیت خط مسی هست با مودم TP Link 8811 مال خونه DLink 2730U سیاه هست( یکی از بهترینها) ولی چون خط اونجا خوب نیست کیفیت پینگ و نویز پایین میاد اگه بیارمش اینجا که دیگه اینترنت خیلی بهتر از این میشه!
دوستان من خیلی وقته انجمن نیومدم. هنوز راه حلی برای مشکل دیتاریت مخابرات پیدا نکردین ؟ :n03:
من که از تیرماه تا مرداد بکوب یه سر سر و کله زدم با شعبه خیابان امام شون، با سایت 195، با هرکسی که واقعا تونستم ... چه با اخلاق و با ادب، و چه در نهایت با دعوا ! آخرش هم مشکل حل نشد و کسی اصلا اونجا نفهمید دیتاریت چیه !!!
تنها چیزی که میگفتن بهم ( اونم تابلو بود یکی بهشون گفته اینو حفظ کنید بهشون بگید ) این بود که سرعت تقسیم بر 8 میشه و اگه سرعت دانلود شما بین 32 تا 256 باشه پس سرعت دانلودتون درسته !!!!
من واقعا به سرعت دانلود نیاز دارم واسه دانلود بازی ها و سریال ها :n03:
سلام دوستان خوبم یه مدت بود نبودم خوبید خوش هستید؟؟؟
امروز دیدم از حجم سرویس دیسکاوری مکس نت ۴ گیگ کم شده رفتم تو کنترل پنل قسمت اتصلات دیدم 4 شب متوالی تصادفی یه مقداری از حجم کم کرده زنگ زدم به شرکت ولی گردن نگرفتن چون فقط از موقع کانکت و دیسکانت صورتحساب میندازه از شانس بد من اکثرا از یه ساعت مونده به شبانه نوشته بود منم تو کامپیتر برنامه bwmeter دارم میدیدم که از ساعت ۲ انداخته ولی قبول نکردن گفتم این ۴ گیگ به جهنم نخواستم حداقل این اکانت منو ریست کن هر روز زنگ نزنم واسه کسری حجمم
ولی تصمیم گرفتم هر شب ساعت ۲ مودم رو ریست کنم تا با این نفهم ها درگیر نشم.
ههههه...!
واقعا چی بگم؟!؟الان فقط میتونم با فیلتر شکن به یاهو،گوگل و.... برم!!
متاسفم
نگو که یک مگه :|نقل قول: