0نقل قول:
35
8
35
اولی صحیح تره
Printable View
0نقل قول:
35
8
35
اولی صحیح تره
من فرد اسدیم،سرویس 512 5گیگ در ماهنقل قول:
کمتر از سه هفتس گرفتم،اولا خوب بود اما الان هم قطعی زیاد پیدا کرده و هم شبا سرعت اومده خیلی پایین
چرا اصلا مودم رو خاموش کنی؟ دیر وصل شدن به نوع سرویس بستگی نداره، اون پهنای باندی که برات بستن احتمالا قدرت سیگنالت رو کم کرده، من شاید تمام پروسه ی ریستارت کردن مودم و وصل شدنش به اینترنت کلا زیر 45 ثانیه طول بکشه.نقل قول:
از وقتی که پورتم خراب شد (فکر کنم سوخت) و عوضش کردن، کیفیت خطم کمتر که نشد هیچ، بهترم شد، برای مثال CRC هام توی زمان مشابه نصف شده. نویز خطم هم کمتر شده تا حدودی.کد:
Modem Status
Modem Status
Connection Status Connected
Us Rate (Kbps) 776
Ds Rate (Kbps) 4092
US Margin 29
DS Margin 19
Trained Modulation ADSL_2plus_AnxM
LOS Errors 0
DS Line Attenuation 34
US Line Attenuation 22
Peak Cell Rate 1830 cells per sec
CRC Rx Fast 0
CRC Tx Fast 0
CRC Rx Interleaved 127
CRC Tx Interleaved 0
Path Mode Interleaved
DSL Statistics
Near End F4 Loop Back Count 0
Near End F5 Loop Back Count 0
سرویس نامحدود من (512 برنزی) شبا سکته می کنه و تا چند ساعت نمیاد ! ماله شما هم همینطوره ؟
احیاناً کسی سرویسش هنگام دانلود شدیداً محدود نشده؟؟ من سرویسم کیمیاست ولی 2 روزه که هر فایلی از هر سروری بذارم سرعت میان زیر 50. شبا هم سرعت خیلی میاد پایین. سیاست جدیدشونه؟؟!!؟!؟
من که 25 روزه 20 گیگ راحت دان کردم سرعتم فرقی نکرده همون 30 میچرخه سرویس کیمیا شمما ماهی چنده؟
سرویس کیمیا 2 مگابیت هست ها! سرعت دورو بر 200 هست! ماهی 52 تومن. 10 گیگ در ماه. تنها فرق این سرویس با سرویس 20 تومنی (128 ماهی 10 گیگ) اینه که شبا میشه (میشد! یک دو سه شبیه نمی شه) حسابی گرفت.نقل قول:
خدایش تعرفه سرویس های اسیا تک یه جوریه
آسیاتک من هم وصل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم پارس آنلاینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون عوض کنم یا نه برای دانلود چه شبانه چه سرویس نامحدود چی پیشنهاد می کنید؟
الان با 512 پارس آنلاین از 2 تا 7 حدود 2 گیگ میگیرم. با نامحدود آسیاتک یا شبانه هاش چقدر میشه حدوداً دانلود کرد ؟
واسه منم با سرویس 512 همینی شده که شما میگینقل قول: