سلام
من ویندوز اصلی لپ تاپم رو حذف کردم اما درایو ریکاوری رو حذف نکردم حالا میخوام ویندوز اصلیش که 7 بوده رو ریکاوری کنم f8 رو که میزنم منو ریکاوری که بالا میاد گزینه (بازگشت کارخانه ای رو نمیاره)مدل dell 5010 .با تشکر
Printable View
سلام
من ویندوز اصلی لپ تاپم رو حذف کردم اما درایو ریکاوری رو حذف نکردم حالا میخوام ویندوز اصلیش که 7 بوده رو ریکاوری کنم f8 رو که میزنم منو ریکاوری که بالا میاد گزینه (بازگشت کارخانه ای رو نمیاره)مدل dell 5010 .با تشکر
نقل قول:
لطفا یکی از دوستان من رو راهنمایی کنه!
ببخشيد تا اون جايي كه من ميدونم دل 5010 بدون ويندوز عرضه شده. شما كانفيگ سيستمتون رو بنويسين.نقل قول:
عزیزم چون دیپ فریز روش نصب کردم دقیقا مثل روز اول هستنقل قول:
راستي معلومه بيش تر از دو ماهه كه ويندوزت رو داري ، خوب نگه داشتي ، مشكلي نداري باهاش؟
در ضمن سیستم قبلیم با نصب دیپ فریز 3 سال بود که ویندوز عوض نکرده بودم
هاهاهاهاهاها......................نقل قول:
:biggrin:............نميشه!
با توجه به پستي كه من ارسال كردم فكر كنم بشه فهميد كه اين مشكلي نيست كه با Refresh يا Refresh درست بشه!
ولي به هر حال ممنون... موفق باشيد. :11:
.
سلامنقل قول:
دوست عزیز سوالتون رو تو انجمن مربوط به لپ تاپ بپرسید تا بهتر کمکتون کنند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید اساتید عزیز ...
یه سوال فنی داشتم :
XP SP2 بهتره یا XP SP3 ؟
برای من امنیت، استابل بودن و سرعت به همراه شبکه مهمه.
شاید جاش اینجا نباشه اما من یه تاپیک زدم :
در مورد کمک برای انتخاب ویندوز XP اما دوستان نظری ندادن!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=489305
با سلام
وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم ، فقط تا صفحه ای که آرم ویندوز هست و نوار زیرش حرکت می کنه ( قبل از صفحه ی لاگین) با لا میاد و گیر می کنه
اما وقتی حالت Safe Mode رو انتخاب می کنم ، ویندوز کامل بالا میاد و درست میشه ؛ دوباره که خاموش و یا ریست می کنم همون مشکل پیش میاد
درواقع تنها در حالت Safe mode ویندوز بالا میاد
لطفا راهنماییم کنید
سلام
یه سوال کامپیوتری دارم
بعضی وقتا بعضی لینک ها رو که بهمون میدن دانلود کنیم به این صورت هست مثلا :
چجوری یک لینک طولانی رو به این شکل در میارن؟کد:www.tinyurl.com/anskdl11
که البته وقتی در url مرورگر کپیشون می کنیم به صورت لینک اصلی در میان.
به نظر من XP2 بهتره.نقل قول:
احتمالاً سرویسی از ویندوز با نرم افزار خاصی موقع استارت آپ این مشکل رو به وجود میارهنقل قول:
برین تو msconfig و تب استارت اپ نرم افزارهایی که تو استارت اپ اجرا میشن رو غیرفعال کنید.
ببینید اگه ریستور پوینت دارید به زمان قبل از این مشکل ببرید
اگه با این کارا حل نشد Repair رو هم امتحان کنید.
سلامنقل قول:
یه سری سایتهایی هستن که این کار رو انجام میدن.اگه به این سایتها برید لینک مورد نظر رو میدید و اون لینک کوتاه شده اش رو یه شما میده ...