نقل قول:اتفاقاً من همشو بات مخالفم غیر از اون قسمت قرمز!نقل قول:
در ضمن یوونتوس رو با لیورپول قاطی نکنید.
نقل قول:اتفاقاً من همشو بات مخالفم غیر از اون قسمت قرمز!نقل قول:
در ضمن یوونتوس رو با لیورپول قاطی نکنید.
غیر ممکنه حتما بازیشون با اتلتیکو رو میزارن شنبه ..... شک نکن :40:نقل قول:
یه این نکته دقت کردید :
8 march با اتلتیکو داریم و
10 march هم با لیورپول.
خیلی سخت شد !!!!
یوونتوس کجا لیورپول کجا. مساله این است. یوونتوس اون موقع که رئالو 2-0 زد، مثل لیورپول بازی نکرد. دلیل نداره همه رو با هم قاطی کنید. I hate Liverpool.نقل قول:
تایید میشه !نقل قول:
داداش اگه ناراحتی میتونی بری بیرون! یعنی تو تاپیک خودمون هم حق نداریم اسم تیمهای دیگه رو بیاریم؟
فقط به تاپیک خودتون برین
برنامه بازیها که اینجوری اعلام شده !!!نقل قول:
مگه لیگ ایرانه فرتی کنسل بشه بره شنبه !!!!؟:27:
عکسا خیلی باحال بود ! :27:
شما هم خودت داری همه رو با هم قاطی می کنینقل قول:
منم لیورپولو خیلی دوست دارم ولی چیزی نمیگم
بعد از اتمام بازی , پدراگ میاتوویچ نظر خود را در مورد این رقابت , با سایت رسمی باشگاه در میان گذاشت .
با اینکه 1 - 0 شکست خوردیم ولی هنوز شانس صعود به مرحله بعد را داریم چون این بازی 90 دقیقه دیگر ادامه دارد ولی کار بسیار سختیست .
بازی خوبی را انجام دادیم , هر دو تیم خوب جاگیری کرده بودند و منتظر کوچکترین فرصت بودند تا برنده شوند و در اخر این تیم لیورپول بود که موفق شد به خواسته اش برسد .
هنوز امید داریم چون تیم قدرتمندی هستیم ولی این نتیجه برای ما , اصلا خوب نبود . می دانستیم که بازی سختی خواهد بود ولی نتوانستیم از فرصتهایمان خوب استفاده کنیم برای همین حالا باید تلاش کنیم که برگردیم .
لیورپول تیم بسیار خوبیست ولی احتمال وقوع هر اتفاقی هست و باید از حالا سعی کنیم تا دوباره روحیه از دست رفته بازیکنانمان را زنده کنیم تا بتوانیم به مرحله بعدی برویم .
از الان باید روی لالیگا فکر کنیم و زمانی که بازی برگشت با لیورپول رسید روی ان تمرکز می کنیم . به هر حال فکر نمی کنم مصیبتی روی دهد اگر به مرحله بعدی صعود نکنیم چون 5 سال است که در این مرحله حذف می شویم .
اينكه بايد بره گم شهنقل قول:
همه مشكلات از سر همين مياتوويچ هستش
هيچي حاليش نيست
اي كاش زيدان بياد جاش
راستي عكسها خيلي با حال بود
هاينزه رو ميگمنقل قول:
دمش گرم دست كعبي رو تو وحشي بازي از پشت بسته