این برنامه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::19:نقل قول:
نقل قول:
من حسام.
Printable View
این برنامه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::19:نقل قول:
نقل قول:
من حسام.
اسم خواهر زاده منم حسام هست...من میشم دایی جونش:31:نقل قول:
سلام
ببخشید من یه فیلم دارم با فرمت امپیفور ولی فریمش بالاست با چه برنامه ای فریمش رو پایین بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
فریم رو که نمیشه پایین بیاری.باید دوباره کانورت کنی به mp4 ولی با فریم 15
نرم افزار نمیشناسم.من تنها نرم افزاری که دارم باهاش فایلهای flv رو میکنم mp4 رو گوشی میبینم
با خوده pcsuit تست نکردی؟ فکر کنم بشه
یه مشکلی که نوکیا داره اینه که اونایی که دوربینشون 5 هست با فریم 30 فیلم میگیرن و غیر 5ها با فریم 15 واسه همین فیلمهاشون به هم نمیخوره و رو گوشی اجرا نمیشه
خب چرا کانورت میکنی؟ نرم افزار mobitubia رو نصب کن و فایلهای flv رو تو گوشی تماشا کن:31:...flv نسبت به mp4 کیفیتش بالاتر و حجمش کمتره!نقل قول:
سلام
قاب با کیفیت بالا چه جوری باید باشه چند تا عکس میزارید اخه قابم شکسته میخوام با کیفیت بگبرم چند قیمت باید باشه؟؟؟؟
مموری 4 گیگ میکرو اس دی چنده؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
من 10 روز پیش یه میکرو اس دی 4 گیگ کینگستون خریدم 14 تومن(از مغازه سر کوچه:31:). ولی بگردی فکرکنم حول و حوش 10 تا 12 پیداکنی.
بچه ها باطری گوشی من باد کرده و در پشت گوشی دیگه بسته نمیشه!!! باطری اصلش چنده؟ چجوری بفهمم اصله یا نه؟
مرسی
منم همین سوال رو دارم در مورد باطری.
مموری با مارک میکرو اس دی چنده؟؟؟؟
من هم باطری گوشیم باد کرده بود و در گوشیم بسته نمی شد:41:
اعصاب ما رو خورد کرد:31: افتادم به جونش با چکش صافش کردم :31::31:
بعد دیدم وای چقدر داغ شده :32: :32: بعد پرتش کردم بیرون
الان هم رفتم باطری ارجینال از گاجره بخرم گفتم 33 تومن رفتم پیش یکی از دوستام گفت برات ارجینال می گیرم 20تومن من هم فعلا یکی از این باتری های fabric گرفتم 4 تومن خوبه داره کار می کنه از باطری قبلیم هم پیش تره شارژ نگه می داره :31::10:
در مورد قاب چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟