نقل قول:
دوستان اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه . من هم تقریبا مشکل همین دوستون رو دارم .مشخصات سیستم من اینه:
CPU:E8400
VGA:ATI RADEON 4850 512mb
RAM:4G
MB:DFI Lanparty DK
فکر نمیکم از نظر مشخصات سیستم مورد نیاز برای بازیهای موجود نقصی داشته باشه چون جدید ترین بازی ها رو با سرعت عالی و fps بالا اجرا میکنه اما توی بعضی از بازی ها مشکل بوجود میاد . مثلا مثل موردی که دوستمون ذکر کرد توی بازی left 4 dead به راحتی بازی بالا میاد و اجرا میشه بدون مشکل ولی یهو میپره بیرون از بازی!! یا در بازی devil may cry 4 بازی اجرا میشه بودن مشکل ولی همین که میخواد شروع بشه ناگهان صفحه مانیتور سیاه میشه و پیغام power saving mode میدا روی صفحه و دیگه باید سیستم رو ریست کرد!!
متاسفانه تعداد بازی هایی که این اتفاق میوفته زیاده مثل Assassin's Creed،F.E.A.Rو... یامثلا تو بازی Dead Space یا crysis warhead تا یه جایی از یه مرحله خاص بازی بدون مشکل اجرا میشه ولی به محض اینکه به اون صحنه خاص میرسه این مشکل بوجود میاد!!!
از اساتید محترم تقاضا دارم اگر کسی میتونه کمک کنه بالاخره بفهمیم مشکل ازچیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال شما رو بگم که اگر کارتت رو اور کردی حتما فرکانس کاریش رو عادی یا حتی یه ذره کمتر کن دمای gpu هم حتما کنترل کن که خیلی بالا نره چون ممکنه به خاطر تهویه نا مناسب و بالا رفتن دمای کارت باشه...
سعی هم کن که دریور گرافیکت هم همیشه update باشه.چون می تونه دلیلش این هم باشه.
موفق باشی..